Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Posty do Anuli

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anula a propos kinkietów jest jeszcze jedno wyjście - świetlówki się montuje na zakładkę - ja mam tak oryginalnie w tych oprawach wpuszczanych w sufit - po to żeby nie było przerwy 'w świeceniu'.

tak, tak, ale w moim przypadku, aby osiągnąć długość oprawy 140cm, 2 świetlówki o różnych długościach zachodziłyby na siebie w środku i wystąpiłaby różnica w jasności zastosowanych świetlówek i nie stosują tego rozwiązania (do tego jeszcze trzeba by zastosować dwa stateczniki zamiast jednego). Biorę jedną i zaślepki na końcu.

Ania, a mnie się na fotach te meteory podobają :yes: Tam dochodzi jeszcze sporo drewna (dobrze kojarzę?) I moim zdaniem będzie super. Czasami diabel tkwi w prostocie. Co by tam miało być? wzorki?

Powiedz mi .. zrobiłabyś te squarsy jako wstropowe oświetlenie w salonie (u mnie konkretnie)? Podwójne? Cały czas zastanawiam się czy wybrać wstropowe bez ramek, czy wstropowe z ramką czy jakieś nastropowe

O rany, nie wiem. Te squarsy to żadna rewelacja, ale u mnie jest milion innych lamp, więc te są jakby tylko niewidzialnym tłem, które ma dawać światło. Mam je w holu, pokojach dzieci (tu dodatkowo inne, ozdobne) i łazienkach (obok dekoracyjnego).

Ja wolę bez ramek, jeśli wpuszczane. Może podwójne albo potrójne wyglądają lepiej...A Ty masz podwieszane sufity?