anula05 10.08.2011 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Anula - dużo miałaś m2 tych Meteorów? I czy rozpakowywałaś od razu przy kurierze wszystkie, czy dopiero później wyszło? Bo my u nas w sumie tylko wyrywkowo... 40m2, otworzylismy tylko kilka paczek i tylko w jednej byly stłuczki. Może jutro zajrzę do reszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 10.08.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 No i jak tam z ekipą od drewnianej elewacji? Pojawiła się wreszcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.08.2011 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 No i jak tam z ekipą od drewnianej elewacji? Pojawiła się wreszcie? Marta, ja to bym chyba powstrzymała ciekawość ... jeśli Ci życie miłe (żartuję*oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.08.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Anula a propos kinkietów jest jeszcze jedno wyjście - świetlówki się montuje na zakładkę - ja mam tak oryginalnie w tych oprawach wpuszczanych w sufit - po to żeby nie było przerwy 'w świeceniu'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 11.08.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Dawno nic nie pisałam a zaglądam regularnie.Kuchnia rewelka, wyspa raczej statek, choć obie wersje się bronią, a szafki dolne i górne szare.Z czego będzie blat? I gdzie w końcu i za ile rex'y zamówiłaś kibelek biały czy czarny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 11.08.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Monsanbia, dzięki za ostrzeżenie! Juz o nic nie pytam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 11.08.2011 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Pytaj śmiało, nie przyjechali jeszcze, ale zgodnie z informacjami z dzisiaj (udało mi się dodzwonić i porozmawiać!!!!) mają przyjechać w przyszłym tygodniu... Zapowiedziano mi jednak, że wszystkiego nie zrobią.To tyle...e-mól - miski białe, cena Rexów na priv, jeśli chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 11.08.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Normalni to oni nie są - tyle w temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 11.08.2011 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Anula a propos kinkietów jest jeszcze jedno wyjście - świetlówki się montuje na zakładkę - ja mam tak oryginalnie w tych oprawach wpuszczanych w sufit - po to żeby nie było przerwy 'w świeceniu'. tak, tak, ale w moim przypadku, aby osiągnąć długość oprawy 140cm, 2 świetlówki o różnych długościach zachodziłyby na siebie w środku i wystąpiłaby różnica w jasności zastosowanych świetlówek i nie stosują tego rozwiązania (do tego jeszcze trzeba by zastosować dwa stateczniki zamiast jednego). Biorę jedną i zaślepki na końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 11.08.2011 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Normalni to oni nie są - tyle w temacie... Ja już tylko chciałabym, aby współpraca się zakończyła, chcę zapłacić, mieć całość zrobioną i koniec. Mam nadzieję, że to wkrótce nastąpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 11.08.2011 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 jeszcze w grę wchodzą chyba listwy ledowe? one są na wymiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 11.08.2011 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 tak, mam takowe, ale na "kinkiet" w łazience się nie nadają (wg mnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 14.08.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 e-mól - miski białe, cena Rexów na priv, jeśli chcesz. poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 14.08.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Anula, czy masz jakiś sklep/hurtownię z dobrymi cenami na płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.08.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Anula, czy masz jakiś sklep/hurtownię z dobrymi cenami na płytki? A inni mogą mieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 14.08.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Jak inni mają, to ja też poproszę, bo pilnie potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 14.08.2011 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Anula, czy masz jakiś sklep/hurtownię z dobrymi cenami na płytki? Zależy na jakie, na te co ja kupowałam tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.08.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Jak inni mają, to ja też poproszę, bo pilnie potrzebuję Napisałam u Balbiny w "szarościach..." I oczywiście tak jak u Anuli - dobre ceny na to, co brałam ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.08.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Ania, a mnie się na fotach te meteory podobają Tam dochodzi jeszcze sporo drewna (dobrze kojarzę?) I moim zdaniem będzie super. Czasami diabel tkwi w prostocie. Co by tam miało być? wzorki? Powiedz mi .. zrobiłabyś te squarsy jako wstropowe oświetlenie w salonie (u mnie konkretnie)? Podwójne? Cały czas zastanawiam się czy wybrać wstropowe bez ramek, czy wstropowe z ramką czy jakieś nastropowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 14.08.2011 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 O rany, nie wiem. Te squarsy to żadna rewelacja, ale u mnie jest milion innych lamp, więc te są jakby tylko niewidzialnym tłem, które ma dawać światło. Mam je w holu, pokojach dzieci (tu dodatkowo inne, ozdobne) i łazienkach (obok dekoracyjnego). Ja wolę bez ramek, jeśli wpuszczane. Może podwójne albo potrójne wyglądają lepiej...A Ty masz podwieszane sufity? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts