Edmar70 18.11.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 No może nie tak dosłownie:cool: ale na pewno bardzo podobnie chyba będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 18.11.2010 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 na pewno chyba:) nie, no taka bogata to nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1910 19.11.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Bedziesz miała piekny dom i wewnątrz mozna juz pokombinować -u kogoś widziałem bardzo fajny miks rzeczy zwyczajnych ( stosunkowo tanich ) ale stylowych ze smaczkami, które dopełniały całości.Najważniejsze rzeczy warto zrobić od razu docelowo ( moim zdaniem) np.podłogi, a juz krzesła mozna kupić na allegro albo na "kole" i z czasem z dopływem gotówki je zmienić.Pewnie ile osób, tyle pomysłów a na dodatek o gustach sie nie dyskutuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1910 19.11.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 co do stropodachu ja mam miec tak - z zaznaczeniem, że są tak jest w projekcietaras uzytkowy:- płytki ceramiczne /kamień/ drewno 2 cm- wylewka betonowa ze spadkiem /zbrojona siatką/ 5-9 cm- folia P.E. z wywinięciem - papa Vedatect TVE PV 200 S5T - papa Vedatop SK- styropian XPS 18 cm- paroizolacja Vedagart ES PLUS - środek gruntujący Emaillit BV-Extra - strop żelbetowy 18 cm- płyta "Stroprock" 5 cm- płyta G-K firmy RIGIPS 1,25 cm nieużytkowy mam żwir z styrodurem:warstwa dociskowa-żwir płukany frakcja 16/32 min.5 cm- geowłóknina 140g/m2- styropian XPS 18 cm - 2x papa Vedatect TVE PV 200 S5T - środek gruntujący Emailli BV-Extra - wylewka betonowa ze spadkiem 5-10 cm- strop żelbetowy 18 cm - płyta G-K firmy RIGIPS 1,25 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1910 19.11.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 ale ja nie buduje się w lesie i nie myślałem o igiełkach, no moze trochę liści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 26.11.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Dom wygląda cudenie, za oknem tez widoki ciekawe, nie dziwię sie Inwestorce, ze z takim rozmarzeniem spogląda przez okno Juz się nie mogę doczekać zdjęć z oknami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 26.11.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Ja też na zdjątka z oknami czekam - pewnie szczęka mi zrobi tak Niestety w kwestii podłogi przy ogrzewaniu podlogowym nie pomogę - tam gdzie jej mam mam płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 26.11.2010 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Dzięki,niestety okna po raz kolejny przełożone. Niby za każdym razem o dzien, dwa, ale w sumie to już tydzień. Mają zacząć w poniedziałek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 26.11.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Buuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 26.11.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Witaj anula, bardzo ładny dom budujesz A w kwesti podłóg na ogrzewanie podłogowe - ja mam: gres na parterze i w łazienkach, panele laminowane 8mm grubości w pokojach dziecięcych, wykładzinę dywanową w sypialni. Wykładzinę wybraliśmy taką, która miała atest na ogrzewanie podłogowe. Można też kłaść deski warstwowe takie jak barlinek albo finishparkiet. Myślę, że powinnaś po prostu wybrać jaki gatunek podłóg podoba Ci się, a potem spośród nich znaleźć taki, który jest dopuszczony do stosowania na ogrzewaniu podłogowym. Aha, korek podobno jest najgorszym pomysłem, bo idealnie izoluje ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 26.11.2010 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 aniahubi, a jak Ci się sprawdza wykładzina dywanowa na podłogówce? Nie jest za zimno? Czuć ciepło pod stopami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 26.11.2010 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Buuuuuuuu No właśnie Minko, a co u Ciebie? Przestałaś się inspirować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 26.11.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Popatrzyłam na nowe zdjęcia domku.Faktycznie wygląda jakby miał zupełnie płaski dach. I co znalazłaś elektryka?U nas tak na razie to jakiś pan z Łodzi wypadł najlepiej.Tylko teraz czekamy na okna (na dzisiaj to termin między świętami a nowym rokiem) a później wejdzie elektryk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.11.2010 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Dzięki, niestety okna po raz kolejny przełożone. Niby za każdym razem o dzien, dwa, ale w sumie to już tydzień. Mają zacząć w poniedziałek... Ja siem bardzo cieszem!!! Bo siem spotkamyyyyy!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 27.11.2010 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 I co znalazłaś elektryka? U nas tak na razie to jakiś pan z Łodzi wypadł najlepiej. Tylko teraz czekamy na okna (na dzisiaj to termin między świętami a nowym rokiem) a później wejdzie elektryk. Elektryka to działka męża i on kogoś namierzył - elektryka+elementy inteligentnego domu. Oby nie był za inteligentny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 27.11.2010 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Ja siem bardzo cieszem!!! Bo siem spotkamyyyyy!!! :D Nooo, ja teeeeeeż - obyśmy się zgrali czasowo, odezwę się we wtorek przed południem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.11.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Podłoga betonowa jest rewelacyjna!!! Małgoś ma też taką u siebie w mieszkaniu. A podzielenie jej listewkami mi się ogromnie podoba! Tylko ja dałabym chyba listwy ze stali nierdzewnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 28.11.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Podłoga betonowa jest rewelacyjna!!! Małgoś ma też taką u siebie w mieszkaniu. A podzielenie jej listewkami mi się ogromnie podoba! Tylko ja dałabym chyba listwy ze stali nierdzewnej. Też to miałam napisać Możesz ją pomęczyć, w końcu ma tytuł spec beton lady Ja byłam u niej i jestem w 100% przekonana do takiej podłogi. Ja też będę miała betonową na całości. A możesz mi napisać jaki masz namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 29.11.2010 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 floorsystems.pl i contractors A gdzie ja znajdę tę Małgoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 29.11.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 aniahubi, a jak Ci się sprawdza wykładzina dywanowa na podłogówce? Nie jest za zimno? Czuć ciepło pod stopami? Za zimno nie jest, ale też nie czuć ciepła pod stopami, raczej jest neutralnie, przyjemnie. Zresztą tylko w łazience czuć ciepło podłogi, w innych pomieszczeniach jest neutralnie - chodzimy bez kapci i nogi nam nie marzną. Za to jak się stanie na podłogę nie ogrzewaną (w spiżarce), to mrozi w nogi, że aż strach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts