Spirea 15.08.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Anula, a gdzie zamawiasz te luadiporte? I czy te pozostałe kolorowe to ta sama firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 15.08.2011 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Oliwka, piękne będą. o takich marzyłam, ale nie wyszło:( Spirea, ja nie zamawiam lualdiporte:) To tylko inspiracja, zamawiam zwykłe, podobne do tych białych za zdjęcia, które zamieściłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.08.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Białe proste drzwi wewnętrzne są przepiękne! A białe płyty ma też Electrolux - EW36CC55GW. http://ecx.images-amazon.com/images/I/41HveUt8IML._SL500_AA300_.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 15.08.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Anula, do łazienek też dajesz pełne drzwi, czy z jakimś przeszkleniem? Gdzie zamawiasz? Mi też sie te klamki wydają tanie. Muszę podjechać i gdzieś obejrzeć - w bliżej nieokreslonej przyszłości. Drzwi aktualnie nie są u mnie priorytetem. Spirea, pokaż przykład takiej płyty z tym polem. Rasia, piękna płyta, ale 1600$ mnie odstrasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.08.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Dziewczyny ja mam biala plyte ale 60 ( jak ja musialam sie na cos zdecydowac nie bylo 80) co do uzytkowania to jest super i rewelacyjnie sie czysci .3 miesiace temu widzialam na zywo biala MIele - jest piekna poprostu ale cena zabijala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 15.08.2011 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Anula, do łazienek też dajesz pełne drzwi, czy z jakimś przeszkleniem? Gdzie zamawiasz? Mi też sie te klamki wydają tanie. Muszę podjechać i gdzieś obejrzeć - w bliżej nieokreslonej przyszłości. Drzwi aktualnie nie są u mnie priorytetem. Do łazienek i pralni robię drzwi pełne z podcięciem wentylacyjnym. Zamawiam w Katowicach, tam gdzie drzwi zewnętrzne, przez projektantkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 15.08.2011 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 (edytowane) Takie flex induction ma oprócz Siemensa jeszcze:BOSCH PIV 675N14E - 3200zlhttp://d.ale.gratka.pl/g2/o/94/ae/ca/12989707_1_d755_s.jpeg Mastercook - 2500zlhttp://zakupy.urzadzamy.pl/s/files/thumbnails/006b35ff4c31fc4f_180x180_romiar-niestandardowy.jpg De Dietrich DTI853XE - 5600zl!http://img.simonfinds.com/UploadedMedia/Image/fa17c399-430f-4fb5-bc24-4b9bfda5e2ce.jpg Edytowane 15 Sierpnia 2011 przez sheenaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 16.08.2011 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Ale ten zegar to wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 16.08.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Anulka tylko spokojnie .... ( chociaz mnie tez by niezly wkurw wzial ) ... ... o ludzie .... nawet ja sie wkurzeam na sama mysl o tym a co dopiero Ty ..Anulka zaparz sobie meliski , idz na jakis masaz stopek albo co ..i na chwilke zapomnij , bo sie nam wykonczysz .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 16.08.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Anula - spróbujcie z wykrywaczem może? Chociaż przewody od centralki mają mały przekrój, więc nie wiem czy się złapią Współczuję Ci takich problemów - dla mnie w ogóle jest nie do końca zrozumiałe jak można 'zatynkować' puszkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 16.08.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Jezu Anula, wspólczuję, jak tak można!Jestem przerażona i dzisiaj sprawdze u nas kable ściana po ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 16.08.2011 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Sprawdz, sprawdz, zanim zapłacisz:)A z wykrywaczem chodzą i szukają, sporo już znaleźli. Nawet jakąś kamerę wkładają na poddasze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 16.08.2011 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Anulka tylko spokojnie .... ( chociaz mnie tez by niezly wkurw wzial ) ... ... o ludzie .... nawet ja sie wkurzeam na sama mysl o tym a co dopiero Ty .. Anulka zaparz sobie meliski , idz na jakis masaz stopek albo co ..i na chwilke zapomnij , bo sie nam wykonczysz .. Dzięki:) Masaż stópek z dwójką - impossible Jadę do Ikei... Muszę też kupić farbę magnetyczną, zanim mi pomalują ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.08.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 dla mnie w ogóle jest nie do końca zrozumiałe jak można 'zatynkować' puszkę... naprawdę? a ja to rozumiem bardzo dobrze. Fajnie jest iść na łatwiznę, zakitować co 4-tą puszkę, niż każdą*obrabiać. Obranianie puszek to wyjątkowo żmudna praca. Dlaczego sobie jej nie ułatwić? U nas też*się*kilka przytrafiło Ale kabli nikt nam nie poucinał, nie zatynkował, ani nie zakartonował paranoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 16.08.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Matko jedyna!Anula, jakby nad tym domem wisiało jakieś fatum? Współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 16.08.2011 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Nie no bez przesady, takie problemy to żadne problemy, ale wkurzające jest to na maksa. Prawdziwym problemem jest to, że Pan od elewacji kolejny tydzień dojechać nie może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 16.08.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 mamy full fotek, ale przyznam, że nie sprawdzałam, czy coś nam zatynkowali czy nie. Na razie nic takiego nie zauwazyliśmy. Bedziemy musieli pilnować przy robieniu poddasza. Wiesz co Anula, to, co czasami opisujesz potwierdza moje ostatnie spostrzeżenia. Większość wykonawców ma to wszystko gdzieś. To nie są ich domy i tyle. Robią to moze nawet nieświadomie, bo po prostu nie myślą. Nikt nie pomyśli, że można np. uważać, aby nie przeciąć kabla albo po co coś dopracować, zrobić dokładnie, starannie, bo oni wiedzą lepiej, czego my chcemy itd. itp. Ręce i siły opadają. Przepraszam, że tak generalizuję, ale myślących wykonawców i ich pracowników zbyt często nie spotykałam. I to jeszcze u nas nie było jakichś większych wpadek (a przynajmniej na razie o nich nic nie wiem). Trzymam kciuki, aby wszystko wyszło u Ciebie na prostą. I współczuję sprawy z człowiekiem od elewacji. Rozumiem, że nie ma go kto zastąpić, bo juz dawno powinien zostac pogoniony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 16.08.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Ja bym ich wszystkim kałachem poza....ła.Czekam na ekipę z któ®ej byłabym zadowolona, nie musiałabym za nich myśleć , patrzeć obserwować i pilnować.Czy nie może być tak że płacisz i nic cię nie interesuje.Moi elektryce powiedzieli że na pewno tynkarze zatynkowali część kabli-ale to jakoś spokojnie powiedzieli w dzisiejszej rozmowie przez telefon.Ja nie mam zdjęć kabli- zostawiłam to mężowi ,on nie zrobił*dokumentacji.Ja wiedząc o tym upewniłam się że elektrycy podobno zrobili, tylko że on nie - i mu to zwisało. Anula głowa do góry ja oprócz ekip beznadziejnych mam męża konowała, a Twój działa, z tego co czytam w dzienniku.Mój zawsze mówi jutro-tak od roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 16.08.2011 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 O rany Barbara74, no to współczuję. Mój też mówi "później, jeszcze będzie na to czas":) a ja muszę działać, załatwić co trzeba od razu. Odkładanie niczego dobrego nie przynosi... Mój może nie konował) ale ciągle o nie ma, a jak jest to ma inne zajęcia. Dziś elektryk powiedział, że jeszcze nie było budowy, na której nie poginęłyby kable / puszki etc, wykończeniowiec to potwierdził z zastrzeżeniem, że były dwie takie budowy, ale on je prowadził od A do Z - włącznie z tynkami i wylewkami. I to jest chyba recepta - generalny wykonawca sso i generalny wykonawca wykończenia. Wtedy nie utrudnialiby sobie roboty. Wszystko wychodzi dopiero przy ostatecznym wykończeniu, u mnie przy gładziach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 16.08.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Anula - dzięki za zainspirowanie do sprawdzenia elektryki.U nas też się coś znalazło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts