Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Posty do Anuli

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No włąśnie ja szperam po internecie a mój mąż ogląda Top gear- i nie przejmuje się że ściana w kuchni wypukła.Obawiam się tylko że jak tynkarzom nie zapłacę to mi szyby w moich dużych oknach powybijają.I choć mają poprawiać to wydaje mi się że mają zamiar wmawiać mi że to jest standart i pewne rzeczy tak mają być.

Jutro ciężki dzień...

Gość monika996

to jeszcze jedna duszyczka do grona zołz.moj mąz też jest wszystko jedno:) byle było szybko.

ANULA DRZWI DO SYPIALNI NA ZEWNĄTRZ CHODZĄCE FAJNE. daj tapetę sierściową w beżowym kolorze do sypialni.

A ja zołza w domu - odgrażam się jaka to będę twarda i ostra, a potem potulnie się na wszystko godzę. I nienawidzę ludziom odmawiać. Odmawiam, ale kiedy mogę zwalam tą "czarną robotę" na męża. Generalnie ludziom ufam, ale zagłębiając się coraz bardziej w FM robię się coraz bardziej podejrzliwa...

Mam nadzieję, że po budowie mi przejdzie :D

Gość monika996
Anula ja nie mam granitowej kostki, tylko śrutowaną . podaje ci namiary na firmę , ktora układa 502-329-891. napisz, czy się z nimi dogadałaś. polecam na 1000 procent. aha pan Mariusz to szef

Anula nie wiem czy to wiarygodne tłumaczenie, ale na stronie Twojego wykonawcy elewacji jest adnotacja ze realizacje są opóźnione z powodu wypadku i rehabilitacji własiciela. Moze to wyjasnia brak kontaktu i opóźnienia? Mimo wszytko wierzę, efekt końcowy elewacji wynagrodzi trudy oczekiwania na nią :)

Wiem o stłuczce Pana T. chyba od pierwszego dnia, kiedy to miało miejsce, aczkolwiek nie sądzę, że jego problemy z ręką są przyczyną braku postępu w pracach. Pan T. nie uczestniczy czynnie w montażu elewacji, robią to pracownicy, to raz. Dwa, to nie jest powód, żeby tygodniami nie oddzwaniać (sms-y jest w stanie, odbierać telefony również, zawsze informując, że zaraz oddzwoni, czego oczywiście nie czyni). Zwyczajny szacunek do klienta nakazywałby zadzwonić i wskazać konkretny termin dalszych prac, opóźniony ze względu na problemy zdrowotne. Każdy jest człowiekiem i zrozumie. Ale jeśli ktoś mnie nagminnie okłamuje, że "kończy montaż w przyszłym tygodniu", "przyjeżdża w następnym tygodniu", "montuje to czy tamto w następnym tygodniu", po czym w każdym kolejnym tygodniu się nie pojawia, nie dzwoni, nie odbiera - to co ja mam o tym sądzić? Po prostu limit zaufania się wyczerpał.

Nie mam zamiaru tu publicznie dyskutować, minął ponad miesiąc od ustalonego upływu terminu zakończenia montażu. Nie mam elementów, które powinny być wykonane dużo wcześniej, a problemy szefa firmy wynikły całkiem niedawno.

Firma chwali się na swojej stronie jakie piękne elementy montażowe zamocowali w moim domu, ale nikt nie widzi jak mi te elementy zardzewiały po miesiącu od montażu, bo miały być ocynkowane, a są stalowe.

Pokazują elewację, która jest wykonana w 1/4 - jedna ścianka jest skończona, zostało do ułożenia jeszcze pięć, z bramą.

Poza tym to nie fair, że w tej konkretnej sytuacji, pokazują na swojej stronie zdjęcia mojego autorstwa i mojego domu bez mojej zgody.

Ale efekt PR wspaniały. Bardzo się cieszę, że kierownictwo jest tak świadome wagi pozytywnego kreowania wizerunku firmy....

PS>

Skoro wypożyczył Pan zdjęcia z tego Dziennika, to znaczy, że Pan tu jednak zagląda, więc

pozdrawiam Panie Wojciechu i liczę na to, że dokończy Pan to, co Pan zaczął, bo nikomu z nas ta sytuacja nie jest na rękę.

Edytowane przez anula05

Anula..juz rozumiem teraz... po pierwsze to ja chyba sama udalabym sie do tego pana Wojciecha do firmy - nie wiem gdzie to jest dokladnie i jak daleko masz tam ..ale to faktycznie smieszne sie robi, zachownie tego Pana jest jak dla mnie karygodne , po za tym jesli nie wywiazal sie z podpisanej umowy ( bo piszesz ze juz dawno po terminie - jest to powod do dalszego dzialania Twojego ... jesli wiesz o co mi chodzi .. dodatkowo dochodzi opublikowanie zdjec Twojego autorstwa.... jest to nielegalne i tez bym z tym cos na pewno zrobila ....