Tatarak 24.08.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 A Dla mnie za to priorytetem w zmywarce (poza światełkiem) jest ilość dB. Miałam 2 otwarte kuchnie i w jednym przypadku zmywarka takie odgłosy z siebie wydawała (a właściwie przelewana woda), że nie dało się tv oglądać bez podgłośnienia. Sheenaz, gdzieś czytałam, że zmywarka musi mieć osobne podłaczenie do kanalizy, bo jak jest podłączona przez syfon zlewu to zawsze będzie robić hałas. ja ma teraz osobne odejście i jest raczej ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.08.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 A propos dB to czy mialas zmywarke podpieta do syfonu w zlewie czy miala osobne wejscie do kanalizy??? Bo z pierwszym rozwiazaniem to chocby zmywarka byla cichutka jak myszka to najwiekszy halas jest przy wylewaniu wody ze zmywarki przez syfon czyli te bulgoty edit: spoznilam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 24.08.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Tataraku - nie tylko od tego zależy.Moja mama ma do syfonu - i jak nie zajrzę do zmywarki nie wiem czy zmywa jest tak cichutka. Nasza cicha ale nie tak bardzo, mogło by być lepiej.Słychać m.in. odgłosy wody odbijającej się od naczyń, i takie szumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.08.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Aniu, mogę się uśmiechnąć do Ciebie o wycenę u Twojego źródła kilku opraw?Chodzi mi o:1. Aquaform Squares przysufitowa podwójna czarna 408122 6szt2. Aquaform Squares wpuszczana podwójna czarna 319122 2szt 3. Nie pamiętam czy Chorsy też, ale gdyby, to Chors Optique OPT-D2-S-C01 aluminium 2szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.08.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 my mamy zmywarke na parterze wiec i tak jej nie byloby slychac aleście wsiadły na tą szufladę. sztućce są posegregowane (ale my nie trzymamy brudnych sztućców w zlewie więc nie mam co włożyć garścia), nic się nie rysuje, za to wszystko ładnie domywa. poza tym jest pojemniejsza. a szuflade ze sztućcami mam pod ręką więc nigdzie bym i tak nie wybierala sie z koszyczkiem. ale ja nie don kichot, więc EoT Tatarak nie wiem czy wszystkie tak maja ale ja też miałam ten problem, poza tym zawsze kombinowałam jak się dobrać da garnków z tyłu. stąd decyzja o pola w lini i wybór teki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 24.08.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Efilo, możesz podać typ swojej płyty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 24.08.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 A ja mam pytanie odnośnie czasu układania sztucców w szufladzie to chyba dużo czasu zajmuje, czy można je tak po prostu wrzucić na tę szufladę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.08.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 u mnie szuflada na sztucce odpada bo jedna szuflade ze sztuccami mam w wyspie od strony jadalni a druga przy zmywarce. u mnie jest kosz ale do wkladania sztuccow pojedynczo i tez sie domywaja, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 24.08.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 A propos hałasu. Nie mam pojęcia jak były podpięte tamte zmywarki, wynajmowałam mieszkaniu z calym osprzętem i nie interesowałam się jakie rury itd. Natoamiast mam pytanie apropos tego podpięcia. My mamy teraz jedna rurę do zmywarki i zlewu, ale ta rura sie rozgałęzia (wygląda to jak proca, jedno ramię do zlewu, drugie do zmywarki). Czy to wystarczy, żeby hałasu ze zmywarki nie było słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.08.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 ten co opisywalysmy z ania jako jeden z potencjalnych typow GKST profi 90-35 i4 czy jakos tak - podaje z pamieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.08.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Natoamiast mam pytanie apropos tego podpięcia. My mamy teraz jedna rurę do zmywarki i zlewu, ale ta rura sie rozgałęzia (wygląda to jak proca, jedno ramię do zlewu, drugie do zmywarki). Czy to wystarczy, żeby hałasu ze zmywarki nie było słychać? wszystkie rury kanalizacyjne w końcu kiedyś się łączą najistotniejsza jest kwestia umiejscowienia syfonu ze zlewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 24.08.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 dzięki, tak mi łatwiej wyszukać bo w sklepach nie ma kategorii "z polami w szeregu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.08.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 nie ma takiej kategorii bo są może z trzy cztery takie na rynku. jak ja kupowalam to wlasciwie ta była jedyna. poza tymi bananami które mi sie nigdy nie podobały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 24.08.2011 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Ja wolę koszyk na sztućce, ale jak jest światełko, to nie ma koszyka I tak w kółko. Może ktoś mi po prostu poleci zmywarkę, która ma światełko, koszyk, proste programy, nie jest badziewna, nie kosztuje 4 tysie, nie hałasuje, ma ukryty panel? Monia, moje źródło jest na urlopie do końca września:( Ale możesz sobie porównać z innymi na podstawie rabatu - tu 28%. Na chorsy nie mam dobrej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.08.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 SN66T095EU nie kosztuje 4 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 24.08.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Anula - przy Twojej wyliczance by się chciało powiedzieć klasyczne 'pick two', ale u Ciebie więcej opcji niż 3 Obawiam się że albo te funkcjonalności które wymieniłaś albo niska cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 24.08.2011 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 OK, wezmę tę za 3,5 albo kolejna awantura z mężem. Co wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 24.08.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Swietne te inspiracje dzieciece! Mnie najbardziej podobają sie takie nautralne pokoje. Biale drzwi bardzo ładne. Masz juz wykonawcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.08.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 ania a na jakiej wysokosci macie blat? bo jak wysoko to jeszcze namieszam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 24.08.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 (edytowane) Ta ma i koszyk i światełko.Do tego to jedna z moich ulubionych marek.http://www.skapiec.pl/site/cat/331/comp/977913 [edit] i ta teżhttp://www.ceneo.pl/6471830 Edytowane 24 Sierpnia 2011 przez sheenaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts