Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Posty do Anuli

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czesc, mam dla Ciebie wycene lamp, ale musze miec adres e-mail, bo to cała tabela w excelu.

Tynk jest super - bardzo ładny kolor. Ekipa od żywicy: 603033537

A widziales tego Siemensa i Liebherra na zywo?

Jaka zmywarka, skoro idziemy podobnym tropem?

Dzięki, maila wysłałem ci na priv. Zmywarka SN 66 M 095 EU, lodówka siemens KI 42 FP 60. Okap to zagadka miało być ciarko black diamond, ale koncepcja jest płynna...

Lodówki widziałem, Siemens robi lepsze wrażenie w środku.

Edytowane przez masud

witam serdecznie :)

pisałam już że skośna wyspa jest świetna? nie wiem, czy to była inspiracja, ale skojarzyła mi się z Twoim projektem :) baardzo pozytywnie. Szafki przy oknie widziałabym jednolite, z odrębną materiałowo półką- szafką, w tym przypadku szare - góra dół, fornir na niskiej - chociaż odwrotnie pewnie byłoby praktyczniej, acz raczej zbyt "ciężko". Na szczęście mogę zaręczyć, że szary wysoki połysk dobrze sprawdza się w kuchni - mam, używam, czyszczę - daję radę :)

Liebher - mój ulubiony sprzęt chłodniczy. Jeszcze mi się nie zdarzyło czegoś nie zmieścić do chłodziarki :) te wspomniane wcześniej do zabudowy też się sprawdzają bez zarzutu.

pozdrawiam, Małgosia

Kuchnia-Origami-proj--Karim-Rashid.jpg

Basia_KRK, a nie lepiej zamiast klasycznego piekarnika kupić kompaktowy (będzie mniejszy), wtedy na szufladach zaoszczędzisz :)

Ja z tych co uważaja, że to zbędny wydatek.

Ale ja chcę szuflady :) dlatego tak też została zaplanowana kuchnia. A piekarnik tylko duży, tzn. standardowy. Ale o tym już była dyskusja na FM ;)

W Polsce jest obowiązek segregacji śmieci i głównie butelki i puszki się zgniata co zmniejsza objętość odpadów stałych.

Biomasę w domkach częsciowo się kompostuje a reszta śmieci i tak zazwyczaj jest objęta ryczałtem (przynajmniej w gminach choc Wy stolica więc moze byc inaczej).

A u nas (gmina LESZNOWOLA) przy stolicy tego kraju - nie ma segregacji! Nie ma pojemników do segregacji, żeby wywieźć samemu NIDZIE. Jest pod Urzędem gminy, ale jak się podjedzie to wzywają Policję. Słabo????

Każdy 120 litrowy worek to koszt 18 zł.

Jak ja bym chciała segregować śmieci. Tylko nikt mi w tym nie pomaga.

Stąd pomysł ze zgniatarką.

dakula, a gdzie to pytanie o okna?

Kamień kładą za 1,5 tyg, przyjedziesz, obejrzysz i kupisz:)

Trochę nas zaskoczył kolor szkła. Jest jakby zielonkawe. Po zbadaniu tematu okazało się, że tak wygląda szkło hartowane, to wina ołowiu (?). Jeśli miałoby być zupełnie bezbarwne to koszt wzrósłby x 3. Potwierdziły nam to 3 różne osoby. Mam nadzieję, że to nie jakaś ściema. Hmmm....

Anula, szko bezbarwne jest rzeczywiście sporo droższe, tylko nie jestem pewna, czy aż trzykrotnie... Aż poszukam swojej wyceny :rolleyes: