adk 25.08.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Och dziewczyny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masud 25.08.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 (edytowane) Czesc, mam dla Ciebie wycene lamp, ale musze miec adres e-mail, bo to cała tabela w excelu. Tynk jest super - bardzo ładny kolor. Ekipa od żywicy: 603033537 A widziales tego Siemensa i Liebherra na zywo? Jaka zmywarka, skoro idziemy podobnym tropem? Dzięki, maila wysłałem ci na priv. Zmywarka SN 66 M 095 EU, lodówka siemens KI 42 FP 60. Okap to zagadka miało być ciarko black diamond, ale koncepcja jest płynna... Lodówki widziałem, Siemens robi lepsze wrażenie w środku. Edytowane 25 Sierpnia 2011 przez masud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgol 25.08.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 witam serdecznie pisałam już że skośna wyspa jest świetna? nie wiem, czy to była inspiracja, ale skojarzyła mi się z Twoim projektem baardzo pozytywnie. Szafki przy oknie widziałabym jednolite, z odrębną materiałowo półką- szafką, w tym przypadku szare - góra dół, fornir na niskiej - chociaż odwrotnie pewnie byłoby praktyczniej, acz raczej zbyt "ciężko". Na szczęście mogę zaręczyć, że szary wysoki połysk dobrze sprawdza się w kuchni - mam, używam, czyszczę - daję radę Liebher - mój ulubiony sprzęt chłodniczy. Jeszcze mi się nie zdarzyło czegoś nie zmieścić do chłodziarki te wspomniane wcześniej do zabudowy też się sprawdzają bez zarzutu. pozdrawiam, Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgol 25.08.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 w ogóle to w sierpniowym Elle napisali ohttp://www.redpoppy.pldla mnie cudo.Może do sypialni?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 25.08.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Basia_KRK, a nie lepiej zamiast klasycznego piekarnika kupić kompaktowy (będzie mniejszy), wtedy na szufladach zaoszczędzisz Ja z tych co uważaja, że to zbędny wydatek. Ale ja chcę szuflady dlatego tak też została zaplanowana kuchnia. A piekarnik tylko duży, tzn. standardowy. Ale o tym już była dyskusja na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.08.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Basia, ja też*tylko duży piekarnik. Innego sobie nie wyobrażamKiedyś miałam z pomocą kompaktowego przygotować kolację. Panika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 25.08.2011 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Czy ktoś z Was zna jakies cudowne urządzenie, które zgniatałoby śmieci? Taka mała prasa... Mój mąż widział coś takiego pod zlewem u ludzi w USA kilka lat temu. Przeszukałam net i nie mogę znaleźć. Widziałam tylko urządzenia do zgniatania puszek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.08.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 http://zgniatarka.eu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 25.08.2011 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Dzięki, ale właśnie to nie to.Tu chodzi o jakieś urządzenie, które zgniata nie butelkę czy puszkę, tylko całą zawartość śmieci (może bez bio), takie elektryczne COŚ, naciskasz i ściska w dół, mąż nie pamięta czy był to element kosza na śmieci czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 25.08.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Anula fajnie wychodzą te balustrady. ja mam chyba białe, nie takie zielonkawe. mam szkło klejone. jutro zrobie zdjęcie.a tak w ogóle już fajnie.... płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.08.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Anula moze to?http://www.zgniatarkadosmieci.com.pl/strony/produkty.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 25.08.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Balustrady wyglądają świetnie! A stabilne są lub będą?Też rysuję na budowie kolorowymi kredami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 25.08.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 ja miałam tylko białą!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 25.08.2011 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Anula moze to? http://www.zgniatarkadosmieci.com.pl/strony/produkty.html To może być to. Muszę pokazać M. Kurcze, droga sprawa. Nie słyszałam, żeby w PL ktoś tego używał w domu.. Hmm... Balustrady stabilne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.08.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 W Polsce jest obowiązek segregacji śmieci i głównie butelki i puszki się zgniata co zmniejsza objętość odpadów stałych.Biomasę w domkach częsciowo się kompostuje a reszta śmieci i tak zazwyczaj jest objęta ryczałtem (przynajmniej w gminach choc Wy stolica więc moze byc inaczej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 25.08.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 (edytowane) Anula widziałaś moje pytanie o okna ? Kamień piękny, też taki chcę Edytowane 25 Sierpnia 2011 przez dakula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.08.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 niezla taka zgniatareczka! a u nas smieci waza - naklejamy kody kreskowe i placimy za utylizacje kazdego kilograma, oczywiscie te przesegregowane - plastik, szklo etc zabieraja za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 25.08.2011 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 A u nas (gmina LESZNOWOLA) przy stolicy tego kraju - nie ma segregacji! Nie ma pojemników do segregacji, żeby wywieźć samemu NIDZIE. Jest pod Urzędem gminy, ale jak się podjedzie to wzywają Policję. Słabo????Każdy 120 litrowy worek to koszt 18 zł. Jak ja bym chciała segregować śmieci. Tylko nikt mi w tym nie pomaga.Stąd pomysł ze zgniatarką. dakula, a gdzie to pytanie o okna?Kamień kładą za 1,5 tyg, przyjedziesz, obejrzysz i kupisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.08.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Anula to faktycznie nie do pomyslenia...My dostajemy kolorowe worki, ktore tylko musimy zapelnic i wystawic przed posesje w dniu okreslonym w harmonogramie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.08.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Trochę nas zaskoczył kolor szkła. Jest jakby zielonkawe. Po zbadaniu tematu okazało się, że tak wygląda szkło hartowane, to wina ołowiu (?). Jeśli miałoby być zupełnie bezbarwne to koszt wzrósłby x 3. Potwierdziły nam to 3 różne osoby. Mam nadzieję, że to nie jakaś ściema. Hmmm.... Anula, szko bezbarwne jest rzeczywiście sporo droższe, tylko nie jestem pewna, czy aż trzykrotnie... Aż poszukam swojej wyceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts