Tatarak 06.12.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 O rety, daj namiary na ten kamień w dobrej cenie! Pleeeaaaseee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 06.12.2010 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 wiesz co, w przypadku kamienia, dobra cena to pojęcie względne tu patrzyłam: http://www.marmurowe.pl/plytki-marmur-granit.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 06.12.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 ładnie to ujęłaś dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 08.12.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Anula, ja też mialam dylemat co do odkurzacza centralnego, ale w końcu mąż mnie przekonał, że warto chociaż zrobić instalację - znaczy te wszystkie rury w podlodze i gniazda w ścianach. Nie kosztuje do dużo a przynajmniej zawsze nadal mam wybor - mieć go czy nie mieć. Później niestety nie podkujesz podłogi żeby te rury schować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.12.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Anula, gdzie jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 09.12.2010 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Anula, ja też mialam dylemat co do odkurzacza centralnego, ale w końcu mąż mnie przekonał, że warto chociaż zrobić instalację - znaczy te wszystkie rury w podlodze i gniazda w ścianach. Nie kosztuje do dużo a przynajmniej zawsze nadal mam wybor - mieć go czy nie mieć. Później niestety nie podkujesz podłogi żeby te rury schować. my planujemy podobnie, zrobić instalację, a samą centralę zawsze potem można dokupić. Anula, niesamowite masz te okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 09.12.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Sama instalacja to nie jest duży koszt, tylko dobrze policz odległości, zeby za wielu gniazdek ci nie wcisnęli. Ja ze swojego jednego właściwie nie korzystam. Tzn. mam na parterze 2 i każde wystarczy na swobodne odkurzenie całego dołu. Argument, że będzie niewygodnie jak będą meble się nie sprawdził. No ale cóż, mądry Polak po szkodzie. I koniecznie szufelki w kuchni i wiatrołapie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 11.12.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Anula piękne okna! Wygląda super. Nie mogę doczekać się kolejnych zdjęć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.12.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 ożesztyorzeszku! okna rzucają na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 12.12.2010 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 (edytowane) Cześć wszystkim. Jestem, jestem. Rasiu, wybacz, że nie zadzwoniłam do Ciebie, żeby się umówić, ale uwierz mi, nie miałam kompletnie czasu, ledwie zdążyłam w piątek pojechać na budowę. Spotkamy się na spokojnie bliżej wiosny. A poza tym to nie wzięłam Twojego numeru:( A w W-wie jestem póki co bez netu.Ta zima powoduje, że na budowie wytrzymuję max godzinę i biegam z językiem na brodzie z dzieckiem u nogi i drugim u szyi:) Muszę pomyśleć o jakiś tymczasowych barierkach, bo strasznie się stresuję, że ktoś spadnie.W piątek udało nam się podjechać do sąsiedniej wsi, gdzie budują barrankik (pozdrawiam, jeśli czyta) i zobaczyć ich dom - chodziło głównie o dach, tynki i drewno.Wstąpiliśmy też do sąsiada barranka obejrzeć betonową podłogę, ale o tym napiszę w kolejnej wolnej chwili.Pozdrowienia dla wszystkich!!! Edytowane 12 Grudnia 2010 przez anula05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.12.2010 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 (edytowane) No hej! To jesteś jeszcze w Wawce? Edit... już doczytałam;) Okna rewelacja! Fajnie, że udało Wam się tyle rzeczy dopiąć i zrealizować w tak krótkim czasie. Wysłałam Ci sms-a z pytaniem, ale też nie byłam pewna, czy do Ciebie piszę. Edytowane 12 Grudnia 2010 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 12.12.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Anula, pięknie . Bedziecie mieć piękny i jasny dom Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 13.12.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Cieszę się, ze w koncu udalo się z tymi oknami. Przeszklenia robią wrażenie Czekam na wrazenia po ogladaniu betonowej podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 13.12.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Wow, pięknie wygląda dom z tymi oknami. Gratuluję sprzedaży mieszkania. Podziwiam za tempo wizyty A o tym betonie coś więcej napiszesz? Co Cię zaniepokoiło w podłodze betonowej u sąsiadów Barranków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 13.12.2010 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Cześć!!! Dziewczyny, napisałam o betonie. Czekam jeszcze na rozwój sytuacji u Analieny i kolejne fotki, ale to pewnie po Świętach, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 13.12.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Przeczytam to co napisałaś o betonie w dzienniku. Faktycznie temat nie jest łatwy. Ja bym chciała beton zacierany. Podoba mi się beton, który ma maziaje. Coś takiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 13.12.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Cześć!!! Dziewczyny, napisałam o betonie. Czekam jeszcze na rozwój sytuacji u Analieny i kolejne fotki, ale to pewnie po Świętach, co? Anula, czeka nas w tym tygodniu jeszcze jedna impregnacja... Oby ostatnia... Myślę że wrzucę przed Świetami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 13.12.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Anula, a zaglądałaś do Malgoszy ? Z tego co pamiętam to ona na swoją juz zrobiona podłogę nanosiła jakis preparat firmy Sratwax ponieważ nie była zadowolona do końca z tego jak wyglada. Miała być bardziej błyszcząca. Po zastosowaniu tego preparatu było ok. Chyba e-mól robiła tak samo, malgos2 też . Wynika z tego że da radę uzyskac połysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 13.12.2010 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Aaaa, i jeszcze był taki chłopak co remontował mieszkanie... Robert Skitek. Za*ebiste podłogi z żywicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 13.12.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 A ja już się pogodziłam z myślą, że będę mieć kafle Paradyża - 98 na 65 cm rektyfikowane, więc fuga 0,8 mm Mąż betonu nie przeżyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts