markoto 02.09.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 czasmi tez producenci zlewow robia koszyczki stalowe pasujace do danego modelu, znacznie to ladniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 02.09.2011 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 to może ja nie mam stalowego zlewu, bo mi się nic nie rysuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 02.09.2011 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Anula05, czy może mi podać namiary na Twoich szklarzy. Jeżeli to nie tajemnica to poproszę na priva info ile płaciłaś za metr szklanej balustrady. Mam do zabudowania schody i antresolę, metrów dużo, a ceny za metr szkła są spore... poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 03.09.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 widziałam niedawno w "gminnym" sklepie z artykułam gospodarstwa domowego (nie mylić z AGD ) - takim jak w prl jak będę przy okazji mogę Ci kupić i podesłać - jakiś kolor preferujesz? dzięki. ale to kłopot przecież. czarny, albo szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 03.09.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 czasmi tez producenci zlewow robia koszyczki stalowe pasujace do danego modelu, znacznie to ladniejsze nie wiedziałam. zadzwonię w poniedzialek i popytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.09.2011 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Aniu, w poprzedniej kuchni miałam taką otwieraną do dołu Siemensa i była rewelacyjna! Bardzo polecam:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 04.09.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 dzięki. ale to kłopot przecież. czarny, albo szary żaden kłopot, wejdę jak będę gdzieś w okolicy. tyle że jeśli dobrze pamiętam były białe i w takich jaskrawych plastikowych kolorach. ale może coś wyszukam stosownego to dam Ci znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 04.09.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Anula, szukam tej Twojej zmywarki i nie mogę znaleźć. Specyfikację przeczytałam na stronie siemensa, a ile kosztuje?Dzięki za wpis o bateriach.Sposobała mi się ta Franke, ale jak ma zbyt krótki zasięg wylewki, to odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.09.2011 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Bo to zmywarka StudioLine Plus - dostępna tylko przez studia kuchenne. 3 tysie (nie wiem jakim cudem, bo w Niemczech kosztuje ponad 1 tys euro), ale nie wnikam. Wypas - jest sporo większa, ma specjalne zawiasy, dzięki czemu unikamy szczeliny pod zmywarką (a ja mam zmywarkę w słupku). No i ma światełko dla męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 04.09.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 tak właśnie przypuszczałam - "studio line". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.09.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Cześć AniaGdzie Ty pisałaś o tej zmywarce? Chyba mi coś umknęło ...Mnie też mój kuchniarz polecał jakiegoś siemensa, podobno wypas. Może to to samo. Tyle że ja się*uparłam, że nie chcę sprzętów S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 04.09.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Anula, tą baterię Blanco Linus-S widziałaś na żywo? Mamy ją. Z tego co pamiętam, to jest w dwóch wersjach kolorystycznych - my mamy matową stal. Fajna długa wyciągana wylewka, sama bateria jest też "łamana", co jest przydatne zwłaszcza, jak za baterią masz okno, bo możesz ją "złamać" i na oścież otworzyć okno. Mi trochę brakuje możliwości przełączenia na "prysznic". Natomiast uwaga - ja nie wiem dlaczego, ale przy naszym zlewie to jest jakaś masakra - tak strasznie się chlapie podczas mycia i zalewa cały zlew dookoła, ale tak naprawdę na maksa... aż mi się pojawiła "pleśń" za zlewem... Może bateria jest za wysoka? nie mam pojęcia http://img37.imageshack.us/img37/1629/04092011082.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.09.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Dobra, odwołuję pytanie, nie dostałam informacji o nowym wpisie w dzienniku. Nieładna ta franke ... takie ma jakieś syfonowe kształty. Wielkość Culiny (te sprężynowe małe tak śmiesznie wyglądają), dlatego uważam to za plus, na wyciąganej wylewce mi nie zależy, jeśli sama wyelwka jest ruchoma - bo łatwiej nie wyciągać i giętką spłukać zlewozmywak, niż mieć sztywną a wyciągać ją za każdym razem do spłukiwania. Natomiast błędne informacje na różnych stronach o możliwości wyciągania wylewki są nie fair Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 04.09.2011 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Ania dzieki za tak szczegółowy opis sprzetów nad ktorymi sie zastanawiasz/kupujesz Ogladałam sobie te nowa płyte Teki i na zdjeciach widoczna jest tam jakas czerwona wstawka-w realu ta płyta tez tak ma? Własciwie to chciałam zapytac o płytki Casalgrande Meteor.Mozesz napisać gdzie kupowałas swoje i w jakiej cenie? Spodobały mi sie meteory grigio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.09.2011 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Basia, tak widziałam ją i szczerze powiedziawszy to się właśnie zastanawiałam, czy wylewka nie jest za wysoko i czy nie będzie się chlapać... Pewnie skończy się więc na Culinie.Kakusek, nie ma czerwonej wstawki - może chodzi Ci o wyświetlacz - świeci na czerwono chyba.Meteory kupowałam po 95 zł w Katowicach (30x60), namiar jak chcesz to Ci podam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.09.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Pewnie skończy się więc na Culinie. :yes: Dobrze się będę czuła w Twojej kuchni A tak serio, gdzie ją oglądałaś? Moja jest w Radomiu razem z kuchnią, ja też*jestem w Radomiu, ale nie chce mi się jechać, bo to wyprawa na cały dzień (kuchniarz ma za dobry sprzęt muzyczny w swoim studio na zapleczu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.09.2011 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 W Opexie na Domaniewskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.09.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 W Opexie na Domaniewskiej a widzisz, tam nie byłam za to w tym na jerozolimskich nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 04.09.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 (edytowane) Ania to slicznie sie usmiecham o namiar.Byloby fajnie gdyby tez kolor nero i grige mieli w tej cenie Czy to byla u nich normalan cena czy ty masz taki dar przekonywania Ja buduje na odleglosc wiec wszystko musze zalatwiac mailowo i ciezko w ten sposob uzyskac jakies upusty .Meteory na razie znam tylko ze zdjec ale mam nadzieje przed ostateczna decyzja zobaczyc je jeszcze w realu Mam jeszcze pytanie o "przerobke na 230 V" opraw Kanlux Mateo.Mozesz podac linka do tych "specjalnych" zarowek i kostek? Rozumiem ze zarowki ktore sa sprzedawane w komplecie z oprawa mateo sie do tego nie nadaja ? Nie bede miala sciemniaczy ale tez wolalabym nie meic pod sufitem zadnych transformatorkow Edytowane 4 Września 2011 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 04.09.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 bardzo dobra cena na meteory. Są bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts