salik 05.09.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Anula - współczuję strasznie (( Ale jakaś ekipa, czy ktoś się włamał? Jeśli to możliwe, napisz coś więcej - bo pewnie może się to zdarzyć u każdego z nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 05.09.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Anula - naprawdę bardzo mi przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.09.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Ania dziekuje bardzo za priva i wspołczuje dzisiejszych przejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.09.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 No pięknie. A dopiero co myślałam sobie, że się w Polsce trochę na lepsze zmieniło, jakoś tak się człowiek bardziej bezpiecznie czuje (sporo rzeczy się*już*na zewnątrz zostawiało i nigdy nikt sobie nie przywłaszczył). A jednak Przykro mi i współczuję. Musieliście mieć dziś straszną nerwówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 05.09.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Anula przykro mi ,czy ktoś was może obok obserwować?Moich sąsiadów w biały dzień okradli z elektryki , jak stróż na 2 godziny wyszedł*się wykoąpać- byli obserwowani z sąsiedniej działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 05.09.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 O cholera!Ale mi przykro:sick:Masz jakieś podejrzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.09.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Nie wiem czy Ania będzie chciała pisać*o szczegółach na forum .. Ania, powiedz mi, jaki kolor drzwi wewnętrznych wybraliście? Powinniśmy już decydować o kolorze, ale dziś okazało się że do wyboru mam kilkanaście odcieni bieli. Nie umiem podjąć ostatecznej decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 06.09.2011 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Tak, nie będę pisać o szczegółach.Kolor drzwi identyczny jak ściany. Najpierw wybrałam farbę, potem podałam ten numer (NCSowy) drzwiom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 06.09.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Anula, przykro czytać takie newsy... oby takie incydenty już się nie pojawiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 06.09.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 ja tam mam swoich "podejrzanych" - to tacy zawistnicy, co myślą, że jak człowiek wziął kredyt hipoteczny, to jest takim bogaczem, że dla równowagi i sprawiedliwości społecznej trzeba go "oskubać", jeśli tylko nadarzy się okazja Anula, nie dajcie się zwariować, że ktoś Was obserwuje itp, bo wpadniecie w paranoję. pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 06.09.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 przykro mi Anula. Wydawałoby się, że coś się zmieniło w mentalności ludzi, ale niestety nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gdytom 06.09.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 przykro to słuchać niestety wciąż nam daleko do uczciwego kraju pełnego profesjonalnych fachowcow. mnie okradli zanim ściany parteru postawiłem. poniszczyli nowy blaszak skradli stal i inne rzeczy, pocieszajce zlapali drani.cóż,.....głowa do góry, zapomniec jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 07.09.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Basia, tak widziałam ją i szczerze powiedziawszy to się właśnie zastanawiałam, czy wylewka nie jest za wysoko i czy nie będzie się chlapać... Pewnie skończy się więc na Culinie. Anula, chyba rzeczywiście jest za wysoko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.09.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 ale moment na odwiedziny trafiłam:( a przyszłam tu bo Monia taaaaaką reklamę Ci zrobiła;) a tak na serio to Kobieto dajesz radę z dzieciami na karku i takim przebojami:rolleyes: WOW..... pół nocy Twój dziennik wczoraj czytałam.... i przypomniało mi się, ze ja już tu zaglądałam kilka razy ale mnie zazdrość zżarła bo budujesz dom o jakim marzę a zabrakł mi odwagi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 07.09.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Anula, nam 2 dni przed przeprowadzką do obecnego domu skradziono wąż ogrodowy i kosz wiklinowy z porąbanym drewnem do kominka. Pamiętam jak się zdenerwowałam i wcale nie chciałam się wprowadzać. Zamieszkaliśmy, zaraz zaszłam w ciążę (syn ma już 18 lat ) Od tamtego przykrego incydentu już nic nigdy nie zginęło. Widocznie trzeba zapłacić takie frycowe na wstępie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 07.09.2011 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Dzięki wszystkim za miłe słowa. Nic wielkiego się nie stało - najbardziej przerąbane ma mój tata, który musi wyrabiać wszystkie dokumenty.To nie ekipa - no może ekipa z jakiejś innej budowy, bo auto kręciło się koło nas jakiś czas. pasie witaj, spotykałam Cię tu i tam, chyba u Moni najczęściej, a w jakim sensie Ci zabrakło odwagi? Bo mi też brakło - zarówno z uwagi na nietypowość domu i to jak kompletnie nie przystaje do otaczającej go rzeczywistości ("statek kosmiczny"), jak i z uwagi na wyzwanie finansowe, które jest spore, a Ambramovichem nie jestem, oj nie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.09.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Dzięki wszystkim za miłe słowa. Nic wielkiego się nie stało - najbardziej przerąbane ma mój tata, który musi wyrabiać wszystkie dokumenty. To nie ekipa - no może ekipa z jakiejś innej budowy, bo auto kręciło się koło nas jakiś czas. pasie witaj, spotykałam Cię tu i tam, chyba u Moni najczęściej, a w jakim sensie Ci zabrakło odwagi? Bo mi też brakło - zarówno z uwagi na nietypowość domu i to jak kompletnie nie przystaje do otaczającej go rzeczywistości ("statek kosmiczny"), jak i z uwagi na wyzwanie finansowe, które jest spore, a Ambramovichem nie jestem, oj nie:( właśnie takiej:rolleyes: doberek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.09.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Masz tak piękny dom anula, że takie cięcia na sprzęcie będą niezauważalne a Wy szybko sie przyzwyczaicie. Za rok czy dwa pewnie i tak okazałoby się, że sprzęty w domu to już przeżytki bo jest coś nowszego, ciekawszego, co świeci, śpiewa i tańczy... Oby działało i pełniło funkcje do których jest przeznaczone! Jesli Cię to pocieszy to my mamy sklep agd a w domu bardzo proste sprzety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 08.09.2011 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 dzięki za pocieszenie mayland:)))) akurat ja jestem z tych nie-gadżetowych ( w przeciwieństwie do Małżonka, który jest mega-gadżetowy) i mi wystarczy w większości sprzętów funkcja on i off. Tylko jeden guzik naciskam w zmywarce, jeden w mikrofali, jeden w piekarniku. Ekspresu nie mam. Ale akurat ekspres w zabudowie mieć bym chciała, bo lubię taką kawę, a taki ekspres wygląda miodzio i nie tarasuje blatu. Ale jestem z tych zdroworozsądkowych i nie przemawia do mnie ekspres za 5 tysięcy, skoro wypasione wolnostojące Krupsy mam za połowę. Trudno, jakoś przeżyję. Przypomniałam sobie ostatnio, że muszę jeszcze kupić pralkę. Pralka ważniejsza niż ekspres, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 08.09.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Pomyślałam dokładnie o tym samym co mayland, kiedy dom - okna, przestrzenie, pomysł robi TAKIE wrażenie ... gadżety nie mają znaczenia. Zawsze łatwiej wypić dobrą kawę na mieście niż biegać na miasto do pralni z workiem ciuchów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts