azakrzew 14.09.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 przepraszam, że z innej beczki, ale czy możesz Aniu napisać (i inni forumowicze też proszę) jak masz wykończone glify okienne? Czy kąty glif ściana są równe 90 stopni czy większe? U nas z glifami mieli czekać aż będa wstawione okna (tynkowanie ścian było ciut wcześniej), a tymczasem obsadzili wszystki kątowniki (jak byłem na urlopie) i teraz próbują zrobić glify skośne, co mi się bardzo nie podoba, choć podobno tak też się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.09.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 przy normalnych oknach oczywiscie, ze prostopadle sa do okna chyba ze mowa o polaciowkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.09.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 tak się robi? jak się zepsuło chyba. nie spotkałam się z czymś takim. poza połaciówkami dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 14.09.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 U nas bez moje wiedzy zrobili glify z katem rozwartym twierdzac ze tak sie robi aby wiecej swiatla wpadalo do srodka.Twierdzili ze sa dwie szkoly (albo kat prosty albo rozwarty) Mi rowniez sie to nie podoba i bede poprawiac przy robieniu gładzi (przynajmniej w salonie ) Tak to jest jak sie ma fachowcow ktorzy uwazaja ze zrobia jak im sie podoba nie liczac sie ze zdaniem inwestora ktory ma w tym domu mieszkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 14.09.2011 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 szczerze powiedziawszy to nie wiem;) ale wydaje mi się, że wszystko jest pod kątem prostym (albo próbuje być_) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azakrzew 14.09.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 szczerze powiedziawszy to nie wiem;) ale wydaje mi się, że wszystko jest pod kątem prostym (albo próbuje być_) no to i u mnie będzie 90 stopni, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.09.2011 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Anulka, Gratulacje elewacje!!! Ta sama firma robi Ci resztę? Żaluzje itd? Bo bramę to pamiętam, że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 15.09.2011 03:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Anula, super że z elewacją do przodu wykonawca przeszedł metamorfozę duchową czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.09.2011 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 No to czekam na foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 15.09.2011 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 jednak firma od elewacji poszla po rozum do głowy:yes: no to już elewacja z głowy. a własnie oni też robią ci resztę tzn,żaluzje,pergolę i bramę?powkurzaj ich trochę i nie płać od razu. niech troche ten pan Gokhart sie podenerwujeja tez\ czekam na foty:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 15.09.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Anula, super gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.09.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 super, że elewacyjny problem z głowy czekamy na fotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.09.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 no ania czekam na fotaski :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 No i doczekaliśmy się! Ufffff. Opamiętali się*czy co... Co to za stolarz? Robi Ci garderoby od podstaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.09.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Oooo wreeeeeeeeszcie! Super że jeden problem mniej. A teraz przebieramy nogami czekając na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 15.09.2011 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 (edytowane) Spokojnie, spokojnie, elewacja zrobiona, aloe jeszcze brama, dalej żaluzje pionowe stałe w oknach, dalej żaluzje przesuwne w ramach, dalej żaluzje stałe od frontu budynku. A Pan nie chce dalej robić, jak mu nie zapłacimy. Dziś miałam z nim bardzo nieprzyjemną rozmowę, nie wiem co dalej, obarczam tym męża, nie mam siły się szarpać. Pan Wojciech nie był w stanie uwierzyć, że jest jedynym wykonawcą, który sprawia takie problemy. Otóż jest. Przynajmniej pracowników ma świetnych. Edytowane 15 Września 2011 przez anula05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 15.09.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Pan Wojciech nie był w stanie uwierzyć, że jest jedynym wykonawcą, który sprawia takie problemy. Że JAK? Jezu, ten facet to ma jednak tupet :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 15.09.2011 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Oj ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 15.09.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Pan Wojciech nie był w stanie uwierzyć, że jest jedynym wykonawcą, który sprawia takie problemy. Otóż jest. może w tym tkwi jego wyjątkowość Fakt, trzeba mieć tupet. Co Ci ludzie myślą sobie, jak przeciągają sprawę o miesiące, to jest niepojęte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 15.09.2011 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 A wiecie jakiego słowa używa najczęściej? ELASTYCZNOŚĆ. Elastyczność to wg Pana W. podstawa współpracy. "Trzeba być elastycznym Pani Aniu", "Będę pracował tam, gdzie klienci podchodzą do pracy elastycznie", "Będziemy rozmawiać przez przez prawników bo skoro jest brak elastycznosci z Panstwa strony to ja nie będę ryzykowal ujemnego salda" itd itpTrudno w to uwierzyć, serio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts