Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Posty do Anuli

Recommended Posts

przepraszam, że z innej beczki, ale czy możesz Aniu napisać (i inni forumowicze też proszę) jak masz wykończone glify okienne? Czy kąty glif ściana są równe 90 stopni czy większe?

U nas z glifami mieli czekać aż będa wstawione okna (tynkowanie ścian było ciut wcześniej), a tymczasem obsadzili wszystki kątowniki (jak byłem na urlopie) i teraz próbują zrobić glify skośne, co mi się bardzo nie podoba, choć podobno tak też się robi.

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U nas bez moje wiedzy zrobili glify z katem rozwartym twierdzac ze tak sie robi aby wiecej swiatla wpadalo do srodka.Twierdzili ze sa dwie szkoly (albo kat prosty albo rozwarty) Mi rowniez sie to nie podoba i bede poprawiac przy robieniu gładzi (przynajmniej w salonie ) Tak to jest jak sie ma fachowcow ktorzy uwazaja ze zrobia jak im sie podoba nie liczac sie ze zdaniem inwestora ktory ma w tym domu mieszkac :mad:

Gość monika996

jednak firma od elewacji poszla po rozum do głowy:yes: no to już elewacja z głowy. a własnie oni też robią ci resztę tzn,żaluzje,pergolę i bramę?

powkurzaj ich trochę i nie płać od razu. niech troche ten pan Gokhart sie podenerwuje

ja tez\ czekam na foty:yes:

Spokojnie, spokojnie, elewacja zrobiona, aloe jeszcze brama, dalej żaluzje pionowe stałe w oknach, dalej żaluzje przesuwne w ramach, dalej żaluzje stałe od frontu budynku. A Pan nie chce dalej robić, jak mu nie zapłacimy. Dziś miałam z nim bardzo nieprzyjemną rozmowę, nie wiem co dalej, obarczam tym męża, nie mam siły się szarpać. Pan Wojciech nie był w stanie uwierzyć, że jest jedynym wykonawcą, który sprawia takie problemy. Otóż jest. Przynajmniej pracowników ma świetnych. Edytowane przez anula05

Pan Wojciech nie był w stanie uwierzyć, że jest jedynym wykonawcą, który sprawia takie problemy. Otóż jest.

może w tym tkwi jego wyjątkowość;)

Fakt, trzeba mieć tupet. Co Ci ludzie myślą sobie, jak przeciągają sprawę o miesiące, to jest niepojęte.

A wiecie jakiego słowa używa najczęściej? ELASTYCZNOŚĆ. Elastyczność to wg Pana W. podstawa współpracy. "Trzeba być elastycznym Pani Aniu", "Będę pracował tam, gdzie klienci podchodzą do pracy elastycznie", "Będziemy rozmawiać przez przez prawników bo skoro jest brak elastycznosci z Panstwa strony to ja nie będę ryzykowal ujemnego salda" itd itp

Trudno w to uwierzyć, serio.