monsanbia 15.09.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Jakie liście? Nie mam liści. Śnieg tylko z podjazdu, a ten nie jest wielki. My nie jesteśmy z tych, co co sobota zamiatają, oj nie :no: Teraz mieszkam w wynajmowanym domu i od maja ani razu podjazdu nie zamiatałam ani trawy nie kosiłam - trawę kosił mąż może z pięć razy (albo sąsiad z litości nade mną)). Do przeżycia. A może znajdzie się tu kupiec na mój dom? To już zacznę planować następny:) No bo widzisz ... wszystko pewnie zależy od podejścia Z drugiej strony - byliśmy ostatnio na tej imprezie pool party w okolicach. Dom piękny, okazały, 500m2, działka cudowna, ale gdy się dowiedziałam że ma 8 lat!!! spadłam z krzesła. Jest pani do sprzątania (mieszka tam), są panowie od ogrodu, ale to wszystko i tak jest zaniedbane. Moich rodziców dom ma 15 lat i wszystko (łącznie z białymi fugami) wygląda jak nowe. Tylko za jaką cenę? Niestety (albo stety) nie wdałam się*w mamę i raczej też nie będę zamiatać*podjazdu ani czynić innych powinności które mi nie w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 U nas niestety 70% i o takim domu można zapomnieć...(dom, podjazd, chodniki, taras etc) o kurcze, a myślałam że u nas jest już max Nam obcięli tarasy, stąd drewniane (które i tak drewnianymi by były) i kostki nie mamy (nie możemy mieć) prawie w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.09.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 o kurcze, a myślałam że u nas jest już max Nam obcięli tarasy, stąd drewniane (które i tak drewnianymi by były) i kostki nie mamy (nie możemy mieć) prawie w ogóle to jaką powierzchnię czynną musicie mieć ? u nas całe szczęście tylko 40% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 to jaką powierzchnię czynną musicie mieć ? u nas całe szczęście tylko 40% Zabij mnie a nie pamiętam dużo, ale na pewno nie 70% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 15.09.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 u nas też jest 70%... po odwołaniu, bo w zasadzie przed odwołaniem to moglibyśmy sobie szopę na narzędzia postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.09.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 u nas też jest 70%... po odwołaniu, bo w zasadzie przed odwołaniem to moglibyśmy sobie szopę na narzędzia postawić miałabyś przynajmniej gdzie kosiarkę trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 u nas też jest 70%... po odwołaniu, bo w zasadzie przed odwołaniem to moglibyśmy sobie szopę na narzędzia postawić Czyli jest jeszcze lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 15.09.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Elena76 - żona podpowiada że Ty po drugiej stronie tego samego lasu, więc można powiedzieć że jedziemy na tym samym wózku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Elena76 - żona podpowiada że Ty po drugiej stronie tego samego lasu, więc można powiedzieć że jedziemy na tym samym wózku Żona niech się lepiej do miłego towarzystwa dołączy a nie gada z ubocza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 15.09.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Elena76 - żona podpowiada że Ty po drugiej stronie tego samego lasu, więc można powiedzieć że jedziemy na tym samym wózku ba, w takiej sytuacji to rzekłabym nawet, że sąsiadami jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.09.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Elena76 - żona podpowiada że Ty po drugiej stronie tego samego lasu, więc można powiedzieć że jedziemy na tym samym wózku FAcet? O tej porze wśród bab, i jeszcze ma 1651 postów >?> A myślałam że już wszystko na tym forum wiedziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 FAcet? O tej porze wśród bab, i jeszcze ma 1651 postów >?> A myślałam że już wszystko na tym forum wiedziałam. nieeeee, tofik, nie znasz salika???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.09.2011 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 nieeeee, tofik, nie znasz salika???????????????? No widać nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 15.09.2011 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Wypraszam sobie! Bywam tutaj dużo później niż większość tzw. bab tutaj zaglądających Gorzej że często też wstaję wcześniej niż one (dzisiaj o 5:30 Strach pomyśleć co będzie jak będę miał większy... przebieg (forumowy oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.09.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 No widać nie to już znasz A bo Salik byś czasem się zintegrował z grupą, a nie się incognito ... ukrywasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 15.09.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Znaczy gdzie i jak się mam zintegrować? Tutaj generalnie babska władza, więc się wolę nie wychylać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.09.2011 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Wypraszam sobie! Bywam tutaj dużo później niż większość tzw. bab tutaj zaglądających Gorzej że często też wstaję wcześniej niż one (dzisiaj o 5:30 Strach pomyśleć co będzie jak będę miał większy... przebieg (forumowy oczywiście) Może dlatego nie znam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 15.09.2011 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Wypraszam sobie! Bywam tutaj dużo później niż większość tzw. bab tutaj zaglądających Gorzej że często też wstaję wcześniej niż one (dzisiaj o 5:30 Strach pomyśleć co będzie jak będę miał większy... przebieg (forumowy oczywiście) dobrze, że doprecyzowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 15.09.2011 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 To się trzeba poznać! Zaraz przyjdzie żona i palnie w łeb, a anula drugi raz że jej burdel robimy w komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 15.09.2011 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Salik, ale my z żoną też się chętnie poznamy a tak przy okazji, skoro już doszliśmy do tego, że las mamy ten sam za płotem - śmigacie czasem na rowerach po puszczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts