tofee 15.09.2011 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 To się trzeba poznać! Zaraz przyjdzie żona i palnie w łeb, a anula drugi raz że jej burdel robimy w komentarzach A tylko czyta, czy też pisze? Bo jak i pisze to i mnie się oberwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.09.2011 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Może spadnijmy z tą prywatą do "naszego wątku"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 15.09.2011 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Znaczy jest jakiś wątek pogaduchowy o którym ja nie wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 15.09.2011 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 A ktory to ten nasz? Anula, nie wkurzaj się, w razie czego admina poprosimy, to wyczyści komentsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.09.2011 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Mój, twój ... każdy poza nieobecnymi . Przecież było żeby nie zaśmiecać bo będą krzyczeć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.09.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Aniasuper się domek prezentuje. Świetnie się komponuje z tymi drzewami. Też kiedyś muszę zrobić domek po nocy, bo to zupełnie inny widok - nie dziwota że większość zdjęć najładniejszych projektów jest z zapalonymi światłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 16.09.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Ania twoj dom będzie inspiracją dla mojego następnego . chciałabym tylko 2 piętrowy. a z płaskim dachem u nas się nie da , ale zawsze coś można pokombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 16.09.2011 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Widzę, że spędziliście u mnie sympatyczny wieczór:) Dzięki za miłe opinie, walczymy dalej - Panowie nie skończą bramy, o 13 chcą wyjechać, bo przecież do Poznania się jedzie długo, a weekend tuż tuż. Pan W. nawet nie zadzwoni i nie powie co dalej - jak poprosiłam pracownika, żeby zapytał szefa kiedy wrócą i co dalej, to usłyszałam, że może w przyszłym tygodniu, ale jakby co to Pan W. jest pod telefonem i to ja mam dzwonić. Nie będę już komentować, bo się za bardzo denerwuję. Monika, ja nie mam płaskiego dachu, u mnie też się nie da - mam spadek 15 st. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 16.09.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Elewacja jest świetna!Szkoda tylko, że kosztowała tyle nerwów:sick:Pytałam już jakie to drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgol 16.09.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Ania, wysłałam Ci numer o który prosiłaś.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 16.09.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Aniu pieknie!!Zapiera dech w piersiach.....W otoczeniu drzew wygląda jeszcze dostojniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 16.09.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Ania twoj dom będzie inspiracją dla mojego następnego . chciałabym tylko 2 piętrowy. a z płaskim dachem u nas się nie da , ale zawsze coś można pokombinować. u nas jest najmniej 30 procent. ty masz schowane za attyką ?muszę bliżej się przyjrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 16.09.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Nie będę wcale oryginalna jak napiszę, że dom prezentuje się pięknie! Jest pięknie. I już to chyba pisałam, wygląda o niebo lepiej niż na wizualkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 16.09.2011 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Balbina, drewno meranti. Dziękuję wszystkim. Kamieniarze skończyli część główną, w przyszłym tygodniu cokoły, pola przy oknach, ściana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 17.09.2011 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Pięknie, pięknie, pięknie!!! Dom marzenie, fota niby budowlana ale robi wrażenie jak hiper wizka. Szkoda Ciebie i Twoich nerwów, ale doprawdy było warto!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 17.09.2011 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 (edytowane) Anulka zatkalo mnie .....:jawdrop: o w morde jeza !!!! NO pieknie .... cudo !!!! Edytowane 17 Września 2011 przez Oliwka 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 17.09.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Anula, wygląda pięknie Idealnie dograne. Działka, otoczenie, kształt i bryła domu. I wybór przez Ciebie kamienia do środka to strzał w dziesiątkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.09.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Anula piekny dom :yes:a oswietlony...poprostu poezja...:jawdrop::jawdrop:po raz kolejny jestem na siebie zla, ze nie starczylo mi odwagi na taka bryle:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masulda 17.09.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Śliczny dom , gratulacje !Czy możesz przybliżyć mi temat farb magnetycznych nad biurkami ?Z jakiej to firmy , gdzie szukać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 17.09.2011 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Dzięki dziewczyny. Oświetlenie to tylko budowlany halogen w środku:) A zdjęcie robione przelotem, bo już było ciemno. Ale wyszło katalogowo, co? Jestem dziś kompletnie rozwalona, bo dostałam 5 stronnicowy list od szefa firmy elewacyjnej. Tyle nerwów, za co i dlaczego:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts