Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Posty do Anuli

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki dziewczyny. Oświetlenie to tylko budowlany halogen w środku:) A zdjęcie robione przelotem, bo już było ciemno. Ale wyszło katalogowo, co?:)

Jestem dziś kompletnie rozwalona, bo dostałam 5 stronnicowy list od szefa firmy elewacyjnej. Tyle nerwów, za co i dlaczego:(

Katalogowo, super wyszły zdjecia

Pozdrowionka Niedziewczyna :-)

witam. jak Państwo wiedzą ( lub nie ) nie chciałem zabierać głosu na Waszym forum, jednak mam już szczerze dość bycia chłopcem do bicia i czytać o sobie i mojej firmie niestworzone historie które nie mają nic, podkreślam, nic wspólnego z prawdą. skrajnie nieobiektywne potraktowanie tematu, absolutnie nieuczciwe i pełne złych intencji kreowanie wizerunku mojej osoby i mojej firmy spowodowały, iż pozwoliłem sobie na napisanie tego posta, który - zastrzegam - nie jest formą jakiejkolwiek polemiki z kimkolwiek, na żaden temat, gdyż otworzyłoby to furtkę do dyskusji w której po pierwsze nie mam ochoty uczestniczyć a już tym bardziej być jej siłą napędową. niniejszy post ma na celu jedynie poinformowanie Państwa o tym, iż nasza złotoustna Pani Inwestor bardzo oszczędnie gospodaruje informacjami na temat wydarzeń na budowie, umiejętnie podsycając wokół mnie i wykonywanego przeze mnie dzieła atmosferę grozy i horroru. zapewniam, żaden ze mnie diabeł.

z radością rozsłoniłbym teraz mroczne kotary i wpuścił nieco światła prawdy do tej komnaty ale jak rzekłem, nie jestem fanem tego typu miejsc i chyba jest to mój debiut - nie tylko na tym forum ale jakimkolwiek w ogóle. wszystkich zainteresowanych poznaniem kulisów tej czy innych realizacji zapraszam do kontaktu, telefonicznego, czy mejlowego. z radością odpowiem na każde pytanie. jednocześnie nie będę komentował "komentarzy". proszę wybaczyć, ale nie jest to dla mnie najlepsza forma i miejsce na ustosunkowywanie się do ewentualnych zarzutów.

nasza firma istnieje 10 lat ( w grudniu mamy okrągłą rocznice) w tym czasie zrealizowaliśmy 197 inwestycji. mamy 110 listów referencyjnych, 4 reklamacje, 3 procesy sądowe ( 2 wygrane:) oraz dorobiliśmy się kilku ciekawych paszkwili w internecie od galów anonimów ( jednym okazał się nasz ex pracownik namierzony przez IT komputera wyrzucony dyscyplinarnie za spożywanie napojów chmielnych w godzinach a pracy - tego nie toleruje). dla mnie bilans jest pozytywny. uważam wręcz, że nawet bardzo. słyniemy z tego, że potrafimy być samowystarczalni i rozwiązujemy problemy z którymi inni sobie nie radzą. przez najbliższe 24 miesiące mamy do zrealizowania 16 nowych domów. zapewne nie dlatego, że jesteśmy dobrzy, to pewnie przez czarne msze i woo doo:) na poważnie, nawet dwoje z Państwa forum niezrażone epickimi opisami naszej gospodyni zdecydowało się zlecić nam swoje realizacje. i to jest dla mnie swoistym wyznacznikiem tego, że wbrew kreowanej w tym miejscu famie, jesteśmy ekipą bardzo fachową. na naszej stronie internetowej znajdziecie Państwo jedynie fragment naszej pracy, chętnie wyślemy pełne portfolia każdemu zainteresowanemu [moderowano - reklamy tylko w płatnym profilu]

pozdrawiam Państwa serdecznie życząc spokojnych realizacji Waszych domów i...miłej niedzieli

Wojciech Tokarz szerzej znany w tym miejscu jako "elastyczny" lub " Pan W"

http://http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/26c0820f33d274db.html

2011-09-18.jpg

2011-09-18.jpg

Bardzo merytoryczna polemika...

Bardzo proszę osoby, które przez forum trafiły do tej firmy, aby PO ZAKOŃCZENIU współpracy napisały forumowiczom czy są z niej zadowolone.

Podkreślam przy tym zdecydowanie, że póki co nie mam żadnych zastrzeżeń co do samej jakości pracy i fachowości pracowników firmy.

Szanowny Panie Wojtku Tokarz, sio z tą reklamą do odpowiedniego wątku! Nic Pan nie wniósł tym postem do tego wątku, i nie dowiedzieliśmy się o Panu niczego, oprócz tego, że jest Pan zachwycony sobą i swoją firmą i że bojkotuje Pan rozpoczynanie zdania od dużej litery, co sprawia, że Pańska wypowiedź jest jeszcze bardziej:offtopic:.

Ania, faktycznie ten kamień marmurowo nie wygląda! I śwetnie, bo ja osobiście typowych marmurowych podłóg nie znoszę. Twój wygląda jak piaskowiec i nawet tu gdzie przy zestawieniu z deseczką ma sporo żyłek jest super. Mogłabym taki mieć :yes:

Kiedy masz zaplanowany montaż drzwi i układanie podłóg?

Dajesz nadzieję na tegoroczną przeprowadzkę, bo przecież nie jesteśmy daleko w tyle, a chcielibyśmy wprowadzić się do końca roku

Zgłoś elastycznego posta do moderatorni.

Jakaś farsa to jest

Bardzo bym chciała, żeby mój dom wyglądał jak niejedna z pokazanych realizacji, ale nie takim kosztem - nerwów i strat

11.11 . fajna data na przeprowadzke :yes: Ania mi rowniez podobaja sie te jasniejsze fronty do kuchni wiec moze przegłosujemy meża?;) Powiedz prosze dokładnie co to za dąb do salonu ,jakie ma wymiary (szr ,dl ,wys) firma i czy bedzie lakierowany czy olejowany? Bardzo spodobał mi sie kolorek i oprócz merbau jeszcze własnie coś takiego biorę pod uwage u siebie :yes:

Masz piekny dom i nie wierze ze chciałąbyś go JUŻ sprzedać .Naciesz sie nim ,zapomnij o problemach budowlanych a póżniej oczywiście możesz budować nastepny bo jestem pewna że znów bedzie pieknie a ja lubie oglądać takie rzeczy :D

Serio???? No to przekładamy na 11.11.2011:) PS> Chyba czas na jakieś spotkanie, co?:)

Najwyższy...:D Wiesz, że stałyśmy dosłownie kilka metrów od siebie:(. Z Lidzią byłyśmy na tym placu, na którym grała orkiestra WP. Czyli tuż przy wejściu głównym.

Wiem, wiem, to może z Monią wpadniesz w tym tygodniu?

monsanbia, nic nie zgłaszam, bardzo się cieszę, że Pan się tu pojawił, zabrał głos, teraz każdy widzi kto zaś...

Czekamy cierpliwie do środy, jeśli nie wrócą dokończyć prac, sprawa idzie do sądu, a my kończymy z kimś innym.

Montaż drzwi mam nadzieję ok. 15.10. Podłogi drewniane ok. 1.10.

kakusek to Nela Floor warstwowa deska dębowa, kolor naturalny N1, gr 15 mm, szer 19 cm (są też 26), długość 186 cm. Jest i olej i lakier.

PS> Zajrzyjcie na stronę polecaną przez Pana do działu Aktualności i przeczytajcie wpis z dzisiejszego poranka, bo to m.in. do Was...

Edytowane przez anula05

hej,

moze uda Wam sie pozyczyc ladowarke w Boels-ie? Nie bylem tam nigdy, to jest po lewej stronie jadac w strone Grojca E7, jakies 3 km przed Tarczynem, tuz przy drodze, stoja pomaranczowe kontenery i inny sprzet.

http://boels.pl/wynajem/sprzet-budowlany/miniladowarki-kolowe-i-gasienicowe/miniladowarka-02-m-13-tony

Chwala sie, ze "wypozyczaja prawie wszystko", ale nie mam pojecia jakie sa warunki...

:-)

Co prawda kompletnie nie myślałam o takim kolorze podłóg, ale rzeczywiście Twój kamień jest rewelacyjny. Aniu czy mogłabyś napisać kto Ci to robił? I skąd sprowadzałaś? Może być na priv. Jeśli już pisałaś to przepraszam, ale pamięć zawodna.

Pan rzeczywiście bardzo merytoryczną wypowiedź napisał ;-).

11 listopada to data urodzin mojego męża :)

O cholera mojego też... a nie kończy w tym roku 30??? Bo może to ten sam :D

A data na wprowadzenie świetna(bo to moje urodzinki;)),

ale już najbardziej idealna by była 11.11 2011. To kulminacyjny dzień szczęścia

i pieniędzy według feng-shui.:lol:

Wiedziałam, że impreza będzie ostra, ale teraz toś mnie Rasia pocieszyła... jak nic stary zachla się na śmierć... ;)

Kamień jest super pod każdym względem, koloru, rozmiaru- bajka. Anula tam gdzie jest kamień jest podłogówka? Bo jakoś masz chyba wszędzie podłogówkę?