monsanbia 22.09.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Ania, niestety nie dało rady byśmy zdążyły między 13-14.Innym razem Fajną będziesz miała tę ścianę 3d.Mam u siebie inspirację ze sprzedawanego domu w Piasecznie (zresztą bardzo fajnego!) i tam w jadalni mają coś takiego, tylko czarnehttp://domdosprzedania.wordpress.com/tag/poludnie-warszawy/ (7-me zdjęcie)Sama o tym intensywnie myślę właśnie do jadalni, na ścianie za stołem.Z czego Ty to będziesz miała robione? Jakiś łupek, piaskowiec? Gdzie zamawiałaś*materiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 22.09.2011 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Spoko Monika. Zdążymy, może lepiej się stało, bo dziś chora, w biegu przyjechałam na spotkanie z brukarzem, który jechał do mnie 2 godziny, spóźnił się 30 minut i powiedział, że termin rozpoczęcia to 10.10 (a nie 20.09, jak było ustalone). Myślałam, że go zabiję. Co Ci ludzie mają w głowach? Nie mógł mi tego powiedzieć przez telefon? Myślałam (bo tak było umówione), że przyjeżdżają dziś ekipą, mierzą, palikują. A ten marnuje mój i swój czas, żeby mi powiedzieć, że będą za 3 tygodnie. Komedia. Ale byłam wściekła. Polina, chyba akurat będę. Miałam nie być, ale muszę jechać rano po farby i zawieźć je czym prędzej ekipie. Pewnie koło 11, ale przelotem, odezwę się, jak mi dziecko nie będzie szalało. Monika, na ścianie mam ten sam kamień, co na podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 22.09.2011 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 A jeszcze a propos tego domu pod Piasecznem (bo to chyba Oakland Park). Pamiętam go, widziałam to ogłoszenie zanim rozpoczęliśmy budowę i wahałam się, czy nie byłoby lepiej kupić... Pamiętam, że cena była zbliżona do naszej inwestycji (budowa+działka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 22.09.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Przerobiłam już temat blatów z kazdej strony i jedyny absolutnie biały kwarcyt to Absolute Blanc, którego cena jest taka mniej więcej jak podałam (w kilku różnych, niezaleznych źródłach). Silestone jest też ładny, ale już nie jest śnieżnobiały, a cena jak piszesz. Nie wiem o jakim kwarcycie piszesz, podaj nazwę. Może to jaiś kompozyt. Nie podano mi dokładnej nazwy tego kwarcytu ale zapewniono mnie że jest idealnie bialy wiec to chyba musi być ten absolute blanc? Właśnie dlatego mnie do niego zachęcano bo ma miec idealną powierzchnie tzn bez zadnych maziaji w kazdym miesjcu taki sam niby nie plami sie no i własnie ta cena ok 900 zł. Mam nadzieje ze ta Pani sie nie pomylila... jeśli chcesz to mogę ci wysłac na priv nazwe firmy mozesz do nich zadzwonic i sie zapytac tak dla porównania ( i sprawdzenia moich i tej Pani wiedzy;-) pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 22.09.2011 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 wyślij proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 22.09.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Pralka : ja mem chyba tę http://www.rtvagd.sklep.pl/whirlpool/aquasteam_1400_1_31487.php5Jestem naprawdę zadowolona.Wygląda takhttp://img64.imageshack.us/img64/3258/c01863a3d2754769970ec77.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.09.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Anula, ja kupiłam pralkę SIEMENS WM 16S890EU, to jakaś nowość, nic na razie nie mogę o niej powiedzieć bo jeszcze nie mieszkamy i nie prałam w niej. Chłodziarkę mam SIEMENS KI 42FP60, chyba wybrałaś tą samą? Zamrażarka (bez kostkarki) SIEMENS GI 14DA50 Idealnie biały, gładziutki blat z jakiegoś kwarcytogranitu , czy jak kto woli konglomerat kwarcytowy , jakoś tak;) mam w łazience, jako blat pod umywalkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.09.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Aniuodpisałam u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 23.09.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 fajna ściana wychodzi!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.09.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 fajna ściana wychodzi!!!!! nawet baaaaardzo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 23.09.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Witam, domek jest piękny! Podczytuje od jakiegoś czasu i nie mogę się doczekać skonczonych już wnętrz Czy możesz zdradzić co to za kamień na tej ścianie, jakas nazwa ??? Piękny jest, kiedyś widziałam identyczny w jakiejś gazecie wnętrzarskiej ale nie było tam niestety nazwy Pozdrawiam Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 23.09.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Witaj Anula Gratuluję świetnego domu! Przebrnęłam przez Twój dziennik i zakochałam się w szklanych balustradach. Już wiem, że takie będę mieć u siebie. Pozdrawiam, Lullaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.09.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 nie no, ściana pierwsza klasa! Chcę taką!!! Najbardziej mi się w niej podoba to, że jest z gładkiego kamienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 23.09.2011 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Cześć Wam! Dzięki za miłe słowa. Kamień to marmur, nazwy na prawdę nie znam, nazywamy go Smoke, ale to raczej handlowa nazwa jednego z producentów. Dzięki też za wypowiedzi nt pralek, muszę coś wybrać. Jak już wybrałam tapety dla dzieci, to okazuje się, że nigdzie ich kupić nie można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.09.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Nie zostanie Ci coś tego "marmura"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 23.09.2011 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 hehe, kiedy wpadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.09.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 hehe, kiedy wpadasz? Po nieudanych kilku próbach odwiedzin u Ciebie (co tydzień) uświadamiam sobie jak szybko tygodnie zasuwają Kiedy jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 23.09.2011 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 ustalmy przyszły tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 23.09.2011 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 co myślicie o tej tapecie, bo już sama nie wiem:(http://www.meinewand.de/media/images/org/427_xl2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.09.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 No mnie sie akurat średnio podoba (spośród wielu pokazywanych przez Ciebie, które były świetne), ale może ja mam spaczone dziewczynką spojrzenie. Taka trochę flaczki z olejem, nie porywa Przyszły tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts