gdytom 27.09.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Odnośnie schodów dywanowych (wątek poruszony w moim Dzienniku) - są piękne, szczególnie te w orzechu i nie rezygnowałabym z nich, choć to duży wydatek. Schody lane, jak moje, wcale nie są dużo tańsze, bo koszt zbrojenia i betonu jest spory, do tego obłożenie drewnem czy kamieniem (jak u mnie), a efekt o wiele słabszy niż przy dywanowych. Przy projektowaniu domu nie byłam świadoma czym są schody dywanowe, w ogóle jakie są rodzaje schodów, jakoś nie zwracaliśmy na to uwagi. Myślę, że gdyby mnie ktoś wtedy zapytał o zdanie i zrobił wykład nt schodów, to wybrałabym właśnie dywanowe, bo są piękne. 1000% racji dlatego rada dla AniaMaksKuba jezeli schody maja byc dekoracja w domu to nie nalezy na nich oszczedzac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 27.09.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Anula a jest szansa, ze szyba pękła sama z siebie? Jakiej firmy masz okna? Czytałam ostatnio na fm o przypadkach samoistnego pękania szyb jednej firmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 27.09.2011 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Jakiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 27.09.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 U mnie pękła ale pojęcia nie mam czy sama czy ktoś jej pomógł. I na dodatek to fix, nie wiem nawet jak to ugryźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.09.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 A u mnie dziś pękł pisuar (jak najbardziej nie za sprawą sił nadprzyrodzonych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 27.09.2011 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Za bardzo Panowie i Mąż kombinowali tofee, u mnie też fix... już dzwoniłam, wymienią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.09.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 ale dziś pęknięty dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.09.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Za bardzo Panowie i Mąż kombinowali Nic nie kombinowali. Jeden chwycił, chciał powiesić, i ... wymskło się Aż się*boję co będzie dalej. Tfu tfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 27.09.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 nie przekłamuj sie sama. jakiś jeden program z całego wachlarza trwał na jakiś konkretnych ustawieniach 5 godzin. ja szczerze mówiąc z tak długim czasem się nie spotkałam. najdłuższy jaki ustawiałam trwał 2,5 godziny i to przez to że białe skarpetki kruszki całe w ziemi (no dobra nasze też - to była jakaś akcja ogród) pływały sobie w wodzie przez ponad godzine po prostu się namaczając. plus był taki że skarpetki były z powrotem białe co mi się nigdy nie udało bez namaczania na zwykłym programie. większość programów ze stain experta trwa około godzina 30 program bawelna plus odplamianie z kawy - moj wyswietlacz pokazal 4godziny i 50 minut! Na jakich programach - tych z programatora uzywasz programu do odplamiania? ja probowalam na tym dla bawelny kilku i najkrotszy pokazywal mi ponad 3 godziny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.09.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Nic nie kombinowali. Jeden chwycił, chciał powiesić, i ... wymskło się Aż się*boję co będzie dalej. Tfu tfu uuuupppssss a taki był ładny:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 27.09.2011 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Aneta, jaki Ty masz model pralki? Ciągle się waham, nienawidzę mojego niezdecydowania. I producentów, którzy wymyślają 1000000 bajerów i funkcji. Których i tak się nie używa. Ale mieć trzeba. WRRRRRRRRRRRRR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 27.09.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 tofee, u mnie też fix... już dzwoniłam, wymienią uffff ja jeszcze się nie dowiadywałam, muszę zadzwonić i zorganizować wymianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 27.09.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Aniu a co będzie w tej części bez płytek? I czy mi się wydaje czy poziomy fugi się nie zgadzają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 27.09.2011 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 W sensie na tej ściance? Lustro. Gdzie się nie zgadzają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 27.09.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Jak patrzysz od góry to nie wydaje ci się że płytki na ścianach są innej wysokości niż na tej ściance z lustrem? Może to tylko kwestia ujęcia ... i stąd moje wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 27.09.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Już się zachwycałam wiele razy ale jest pięęęęęknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.09.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Ale wyszorowałaś wszystko na błysk! Szłaś do tyłu i zdejmowałaś kartony? Schody też będą ze smołka? Kurcze, nie zwróciłam uwagi na kominek! Myślałam że jest w płycie gk na razie (jedna z niewielu rzeczy do których nie podeszłam na macanko ) Co za kamień na nim jest, taki bielutki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 27.09.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Anula, no po prostu brak słów. Masz naprawdę pięknie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 27.09.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 28.09.2011 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Anula-ale masz ZAJEFAJNIE!!!!!!!Podloga na parterze:o,Gratuluje!!!!!Nie moge sie doczekac twojej kuchni!!!Kiedys pytalam cie o bialy blat-ja o swoim musialam zapomiec po zaporowej wycenie jaka dostalam,ale z niecierpliwoscia czekam na twoj!!!!!!!!Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts