aneta s 28.09.2011 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Aneta, jaki Ty masz model pralki? Ciągle się waham, nienawidzę mojego niezdecydowania. I producentów, którzy wymyślają 1000000 bajerów i funkcji. Których i tak się nie używa. Ale mieć trzeba. WRRRRRRRRRRRRR Ja mam ta sama co Efilo i generalnie jestem z niej bardzo zadowolona bo fajnie dopiera no i wogole ale wciaz sie jej ucze bo poprzednia tylko prala - tzn mialam regulacje temp, obrotow i kilka programow...a tutaj mozna poszalec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.09.2011 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Domek coraz piekniejszy no i tapeta dla Corki fajniutka - wesola ale nie przekolorowana. Ja kupowalam caly sprzet w Gomailu, dali mi na jlepsza oferte! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 28.09.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Super się robi, teraz lawina zdjęć się posypie mam nadzieję, dużo sił na tę końcówkę życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.09.2011 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Anula, domek coraz bardziej zachwyca Podłoga, ściana i łazienki bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.09.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Kurde Anula ale u Ciebie superowo:yes::) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 28.09.2011 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Dzięki dziewczyny!!!! Ja mam ta sama co Efilo i generalnie jestem z niej bardzo zadowolona bo fajnie dopiera no i wogole ale wciaz sie jej ucze bo poprzednia tylko prala - tzn mialam regulacje temp, obrotow i kilka programow...a tutaj mozna poszalec... Anetko, czyli jaki model? Pls napisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1910 28.09.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 ale fajnie, i tak swietliscie.A kominek jakim kamieniem jest obłozony? Super, tu juz pachnie przeprowadzka! Kiedy kuchnia bo to tez będzie czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 28.09.2011 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Świetliście? Kominek - białym:) Nie wnikam, chyba ten kwarcyt, co to miałam go mieć na blacie. Nie wiem. Przywieźli, położyli, miał być biały. Kuchnia ok. 20.10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.09.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Anetko, czyli jaki model? Pls napisz napisałam ci już u monsanbii, ale tu też napiszę. Efi ma model: WM16S743PL - właśnie ją dzisiaj zamówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 28.09.2011 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Dzięki, widziałam, ja się zastanawiam nad tym samy modelem tylko 1400 obrotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 28.09.2011 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Anula - ja tylko wpadnę przelotem (bo w tym tygodniu wybitnie nie mam czasu na FM) i napiszę że wnętrza wyglądają super Znalazłaś już kogoś do dokończenia elewacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 29.09.2011 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Anula Lidzia byla szybsza , moja to tez model WM16S743PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamka 29.09.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Fajowa tapeta w samochody ,mozna wiedziec jaka to firma? Anula dom piekny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 29.09.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 (edytowane) Anula ja mam chyba ta samą pralkę, tylko właśnie 1400 obr i 42 na końcu symbolu a nie 43, pewnie starsza wersja, kupowałam jakieś 1,5 roku temu, dopiero teraz sobie przypomniałam, że zastanawiałam się czy 1600 mi jest potrzebne, bo pranie wychodzi takie suche. Ale jak się planuje równolegle używać suszarki to ponoć lepiej 1600, bo później szuszarka mnie żre watów.Ale pisałam u Efilo że wybrałam lepszą żeby było zabezpieczenie przed dziećmi i wskaźnik detergentu, a funkcje jak dla mnie mocno spartańskie, więc to trochę naciąganie na bajery.Bo wskaźnik działa tak że pralka pokazuje że masz 1/4 lub 1/2 lub 3/4 pełnego załadunku i sobie na tej podstawie oceniasz ile sypnąć, nalać - proszku, płynuA blokada działa tylko na guziki a nie pokrętło, czyli tak jakby nie działała. Edytowane 29 Września 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 29.09.2011 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Znalazłaś już kogoś do dokończenia elewacji? Obawiam się, że w sytuacji, w jakiej się znaleźliśmy, nie powinnam nic pisać na ten temat do czasu rozstrzygnięcia sprawy z firmą Gothart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 29.09.2011 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Fajowa tapeta w samochody ,mozna wiedziec jaka to firma? Anula dom piekny!!! Dzięki:) ferm-living e-mól, dzięki za info. Mnie te bajery typu jakaś tam blokada nie interesują, zastanawiam się tylko na ile ten nowoczesny bębęn jest wart ceny no i te 1400 zamiast 1600 obrotów. Nienawidzę wybierać agd. Zawsze można lepiej i drożej, ale trzeba gdzieś zachować umiar i powiedzieć STOP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 29.09.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 ... wtedy, kiedy bardziej się opłaca kupić nową zgrzewkę skarpet, zamiast dopłacać 2 tysiące, żeby się te skarpetki dopierały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 29.09.2011 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 ...albo parę pończoch:)Jak juz pisałam, nie jestem typem gadżeciary i wiem, że spośród 20 funkcji będę używać 2-3. Wkurza mnie to, że nie ma do wyboru 5 pralek tylko 15 u każdego z producentów. To jest obłęd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 29.09.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 ...albo parę pończoch:) Jak juz pisałam, nie jestem typem gadżeciary i wiem, że spośród 20 funkcji będę używać 2-3. Wkurza mnie to, że nie ma do wyboru 5 pralek tylko 15 u każdego z producentów. To jest obłęd. ja tez najchetniej kupilabym "prosta" pralke ale takich poprostu nie ma...rynrk wymusil wsrod producentow istny wyscig funkcyjny...ja tego Siemensa uzywam 3 miesiace - jest bez zarzutu - nie moge napisac rewelacyjny bo taki by byl gdyby prasowal i wkladal ubrania do szaf na miejsce...co moge powiedziec - jest mega cicha w porownaniu do tych z ktorymi mialam do czynienia.ja mysle, ze jest to rozsadny wybor za jeszcze normalne pieniadze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.09.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Albo tak jak już gdzieś pisałam. Ja np potrzebuję funkcji opóźnienia uruchomienia (zarówno w pralce jak w zmywarce), i jak już sprzęt ma tę funkcje, to pomijając, że jest droższy, to dodatkowo ma kilkanaście innych, których nigdy nie użyję. Ciekawa jestem co to jest to "cicho". Mnie hałas pralki nigdy nie przeszkadzał, ale fajnie by było samą siebie zaskoczyć czymś extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts