aneta s 29.09.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 cicho...w moim przypadku slysze ja jedynie w pralni, a ze pralnie mam na pietrze w poblizu sypialni i lazienki to dosc istotny aspekt. dzieci moga slodko spac a pralka robic swoje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 29.09.2011 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 ja mam elektrolux pralkę ma poóżniony start. wodę dostosowuje wagowo do wkładu. ma jeszcze kilka stopni brudności ubrań, co przekłada się na długość prania. i rózny wybor temperatur na różnych programach. program jedwab- piorę swoje delikatne letnie sukienki. i obroty - też różne . ja lubię 700 i dodatkowo łatwe prasowanie. rzadko używam 700 i 1000. często bez wirowania . a zmywarka zelmer. jestem miło zaskoczona zakupemmężą ma kilka programow. quick ( 30 min), szybki 55 minut, ekologiczny- ja go często używam. jeszcze intensywny do garów , średni i normalny, oczywiście płukanie. super domywa.nie była droga.jeszcze ma osobne mycie dołu i góry. ale nie ma światełek , ani w środku, ani przy zakończeniu prania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.09.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 ja mam 10 letwniego whirlpoola i ma opozniony start Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 29.09.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 No to chyba standard? ja jestem z opcji nie pakowania strasznej kasy w agd. Ok, żeby sprzęt nie był przestarzały, ale nie kupuję nowości, bo płaci się premię za bycie trendsetterem. A za rok jest się już passe 5 lat temu kupiłam pralkę LG - czyli firma żaden wypas, a dzięki bezszczotkowemu silnikowi była dużo cichsza niż najnowszy model Boscha, który sobie wtedy sprawiła moja teściowa. Do tego wielki bęben i sporo fajnych programów i ułatwień. Pralkę sprzedaliśmy razem z mieszkaniem, potem kupiliśmy Electroluxa. I jak Monika, jestem bardzo zadowolona. Bardzo cicha (poza pralnią niesłyszalna), dużo obrotów, duży bęben, dobrze dopiera - czego chcieć więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 29.09.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Właśnie dzisiaj się radziłam koleżanki w sprawie suszarki, mówi, że wzięła najtańszego elektroluxa jaki był i jest super zadowolona trzy koleżanki po niej ten sam model kupiły i wszystkie szczęśliwe, a między miele się zastanawiała, ale doszła do wniosku że woli kupić następną jak sprzęt padnie niż się w naprawy latami bawić. Anula uszy do góry, szybko się chłopina wykuruje i będzie jak nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.09.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Ania, gdybyś była nadal zainteresowana klamkami Tupai, mam źródło które dało mi ponad 30% rabatu na nie.Nawet moi panowie z Eurodooru się poddali (dają max 25) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 30.09.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Anula szybkiego wyzdrowienia dla męża życzę i oby to był ostatni wypadek w Waszym nowym Domu. Przytulaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 30.09.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Ania i jak dziś mąż się czuje? kurcze ale sierota:( trzymam kciuki ,żeby szybko doszedł do siebie.trzymajcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 30.09.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Ania, gdybyś była nadal zainteresowana klamkami Tupai, mam źródło które dało mi ponad 30% rabatu na nie. Nawet moi panowie z Eurodooru się poddali (dają max 25) Czyli po ile wychodzę te najprostsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.09.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Czyli po ile wychodzę te najprostsze? Tupai 2002 na kwadratowej rozecie 86,35 brutto, na okrągłej 54,20 brutto, jeśli kupujesz wkładkę wc to dopłacasz ok 33 brutto, wkładka na kluczyk ok 17 brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 30.09.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Rzeczywiście świetne ceny:)A te śliczne czarne?Pewnie sporo droższe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.09.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Rzeczywiście świetne ceny:) A te śliczne czarne? Pewnie sporo droższe? Te czarne nie ma znaczenia, że są czarne. Z tej serii (2275) jest kilka kolorów (są też czarne na chromowanej rozecie) i wszystkie w jednej cenie 152,68 sama klamka, z rozetą WC 198,78, z rozetą na kluczyk 170,57 Przy moich 11 drzwiach nadal nie jest to powalająca suma. Muszę się z tym przespać, bo podobają*mi się jedne i drugie. Do tego te droższe są*mosiążne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.09.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 To gdzie to źródło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.09.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 To gdzie to źródło? A co? Chciałabyś coś*zamawiać? Bo jeśli tak, to można zebrać kilka zamówień i może jeszcze na jake wino urwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.09.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Coś muszę, bo mam trochę tych drzwi . Jeszcze nie podjęłam decyzji i muszę z M wzór i kolor skonsultować. A kiedy Ty będziesz zamawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.09.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Coś muszę, bo mam trochę tych drzwi . Jeszcze nie podjęłam decyzji i muszę z M wzór i kolor skonsultować. A kiedy Ty będziesz zamawiać? Obejrzyj sobie te klamki na Bartyckiej, są*w co drugim sklepie. Myślę, że w ciągu tygodnia, góra 10 dni będę zamawiać. Muszę*pojechać i podotykać jeszcze 2002 i 2275 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.09.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 te 2275 w necie mi się podobały ... ale drogie jak na wszystkie drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.09.2011 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 te 2275 w necie mi się podobały ... ale drogie jak na wszystkie drzwi no widzisz a mnie się*spodobały na żywo najpierw. I tu jest ból. Tyle, że ja mam tylko 11 dźwiuf, wycena wszystkich 2275 to u mnie 1,8 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.09.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 I to mało? Mnie się wydaje, że jak na klamki dużo, zupełnie nie zakładałam takiej kwoty, ale ja dużo rzeczy nie zakładałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.10.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 I to mało? Wręcz przeciwnie. Dlatego właśnie model 2002 tak do mnie przemawia. Chodziło mi o to, że ja i tak mam niedużo drzwi. Niektórzy mają 2 razy więcej i wtedy to już cena szybuje Zastanawiam się czy nie wziąć czarnych 2275 do palisandrowych drzwi a do reszty 2002. Tak w ramach iścia na kompromis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts