dakula 01.10.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Schody wyglądają rewelacyjnie. Cała reszta domu z resztą też. Już się nie mogę doczekać, połączenia kamienia z drewnem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 01.10.2011 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Cześć dakula. Ja również nie mogę się doczekać drewna i mam nadzieję, że wniesie ono wiele ciepła do domu:)A tak w ogóle to dom na Twoim awatarze wyląda podobnie do domu oliwki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.10.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Kurcze, przez taką głupotę się zwalił no pech, jak nic Te kanluxy (faktycznie fajne, mam chorsy, a nie odróżniłabym ) są założone i już nie będziesz tam malowała? Bo właśnie się zastanawiałam, czy to się robi już na samym końcu? Kurcze, ja nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 02.10.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Ależ się schludnie robi, teraz to spektakularne efekty będą, jaki wypoczynek planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 02.10.2011 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 stary 10-letni:) nie wystarczy kasy na razie:( Monia, tam gdzie są te kanluxy (garderoby) to już jest pomalowane na gotowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 02.10.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 pięknie Anula!!! ale co innego można napisać. no dobrze sie tak skończyło z męzem. nie gorzej!wytrzymasz dziewczyno z 3 dzieci. Kanluxy miałam miec prawie wszędzie. ale przy robieniu sufitów podwieszanych , nie zrobili mi wnęk na te bebechy i potem już nie dało się nic zrobić-belki, profile itp. i musiałam zrezygnować cała gora sypialniana miała w nich być . zostały w salonie w tzw. rynnach nie wpuszczone w sufit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.10.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Monia, tam gdzie są te kanluxy (garderoby) to już jest pomalowane na gotowo A, czyli wiadomo. Po Kurcze, skąd Wy bierzecie ekipy które chcą u was się rozkładać kilka razy i robić etapami. Moi nie chcieli malować na dwa razy z odstępem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 02.10.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Anula skoro Ty masz 3 dzieci i tak działasz jak działasz to szacun, gratulacje.Ja mam 2 chłopaków i brakuję mi jeszcze dziewczynki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.10.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Anula skoro Ty masz 3 dzieci i tak działasz jak działasz to szacun 3-cie dziecko to teraz mąż Basiu Ale to będzie dobry sprawdzian czy starać się o kolejnego potomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 02.10.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 No właśnie się zdziwiłam bo myślałam po wyborze tapet że dwójka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrb1979 02.10.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Efilo zbyt krytyczna jesteś. Jak dla mnie drzwi są super. To że się trochę wzory na fornirze minęły widać po dokładnym przypatrzeniu się. Do przyzwyczajenia się. Jak dla mnie są super!! Anula pisałaś że drogo. A mogę namiary na wykonawcę drzwi jednak poprosić? Może być na priv. ANULA piękne drzwi. Jeśli nadal szukasz to podaję stronę gdzie zostały zakupione http://www.interior.katowice.pl pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrb1979 02.10.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 fajne te drzwi. Mogłabyś jeszcze raz napisać, gdzie zamawiałaś? Spirea, ile Cię kosztowały Twoje? ciekawa jestem efektu pełnych drzwi http://www.interior.katowice.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 02.10.2011 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Panie Piotrze, kto pyta dostaje odpowiedź, ale na priv. Proszę być spokojnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 02.10.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Wygląda na to, że w trakcie budowy to właśnie kręgosłupy są najbardziej narażone na urazy Mój mąż też w trakcie budowy miał kilka tygodni z głowy, wystarczyło, że kilka razy łopatą machnął i dysk mu wypadł... Szybkiego powrotu do zdrowia dla 3-go dziecka Ps. O schodach słówkiem nie napiszę, bo już nudna jestem z tymi pochwałami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 02.10.2011 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 (edytowane) Jeśli nadal szukasz to podaję stronę gdzie zostały zakupione http://www.interior.katowice.pl pozdrawiam Piotr Chyba już mam ale dzięki dzięki Anula dasz radę z trójką. Trzymam kciuki! Edytowane 2 Października 2011 przez adk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.10.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 anula obejrzałam sobie fotki. no pięknie kochana. zdrówka mężowi życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.10.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 tez mam takie lampy w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.10.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Ania, panowie od kostki wyceniali Ci odwodnienie rynien? Wiesz ile to z materiałem wyjdzie? I jakim systemem będą to robili? Muszę mojemu hydraulikowi powiedzieć jakąś*sumę. Ma u nas odrobić stłuczony pisuar, i nie mam pojęcia ile? A w ogóle ile im zejdzie z tą kostką*u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 03.10.2011 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Odwodnienie 7 rynien+2 studnie chłonne ok. 3500. Ile zejdzie nie wiem, bo dziś mieli przyjechać i nie dojechali:( I nie odbierają telefonu. Jadą już tak od 20.09... Więc w sumie to nie wiem czy zaczną i czy ich polecę Dobrze, że zaliczki nie chcą... Skąd się biorą Ci ludzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.10.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Odwodnienie 7 rynien+2 studnie chłonne ok. 3500. Ile zejdzie nie wiem, bo dziś mieli przyjechać i nie dojechali:( I nie odbierają telefonu. Jadą już tak od 20.09... Więc w sumie to nie wiem czy zaczną i czy ich polecę Dobrze, że zaliczki nie chcą... Skąd się biorą Ci ludzie??? No to też nieźli są Ale spoko, ja do mojego wykonawcy też*mam mega cierpliwość, ale ociąga się ze wszystkim tak, że czasami mnie krew zalewa. Już*dawno miałam mieć podbitkę zrobioną, a jeszcze nie wiem nawet jakie i ile materiałów mam zamówić te 3500 to razem z materiałem? Niedrogo chyba Bo ja liczyłam właśnie że u mnie same studnie wyją 2 tys (muszą być 3, bo dachu prawie 400m) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts