Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Posty do Anuli

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kurcze, przez taką głupotę się zwalił :( no pech, jak nic

Te kanluxy (faktycznie fajne, mam chorsy, a nie odróżniłabym ;)) są założone i już nie będziesz tam malowała?

Bo właśnie się zastanawiałam, czy to się robi już na samym końcu?

Kurcze, ja nic nie wiem :(

Gość monika996

pięknie Anula!!! ale co innego można napisać.

no dobrze sie tak skończyło z męzem. nie gorzej!wytrzymasz dziewczyno z 3 dzieci. :D

Kanluxy miałam miec prawie wszędzie. ale przy robieniu sufitów podwieszanych , nie zrobili mi wnęk na te bebechy i potem już nie dało się nic zrobić-belki, profile itp. i musiałam zrezygnować:( cała gora sypialniana miała w nich być . zostały w salonie w tzw. rynnach nie wpuszczone w sufit

Efilo zbyt krytyczna jesteś. Jak dla mnie drzwi są super. To że się trochę wzory na fornirze minęły widać po dokładnym przypatrzeniu się. Do przyzwyczajenia się.

Jak dla mnie są super!! Anula pisałaś że drogo. A mogę namiary na wykonawcę drzwi jednak poprosić? Może być na priv. ANULA piękne drzwi.

Jeśli nadal szukasz to podaję stronę gdzie zostały zakupione

http://www.interior.katowice.pl

pozdrawiam Piotr

Wygląda na to, że w trakcie budowy to właśnie kręgosłupy są najbardziej narażone na urazy :rolleyes:

Mój mąż też w trakcie budowy miał kilka tygodni z głowy, wystarczyło, że kilka razy łopatą machnął i dysk mu wypadł...

Szybkiego powrotu do zdrowia dla 3-go dziecka :)

Ps. O schodach słówkiem nie napiszę, bo już nudna jestem z tymi pochwałami :oops:

Ania, panowie od kostki wyceniali Ci odwodnienie rynien?

Wiesz ile to z materiałem wyjdzie?

I jakim systemem będą to robili?

Muszę mojemu hydraulikowi powiedzieć jakąś*sumę. Ma u nas odrobić stłuczony pisuar, i nie mam pojęcia ile?

A w ogóle ile im zejdzie z tą kostką*u Ciebie? :rolleyes:

Odwodnienie 7 rynien+2 studnie chłonne ok. 3500.

Ile zejdzie nie wiem, bo dziś mieli przyjechać i nie dojechali:( I nie odbierają telefonu. Jadą już tak od 20.09... Więc w sumie to nie wiem czy zaczną i czy ich polecę :mad: Dobrze, że zaliczki nie chcą...

Skąd się biorą Ci ludzie???

Odwodnienie 7 rynien+2 studnie chłonne ok. 3500.

Ile zejdzie nie wiem, bo dziś mieli przyjechać i nie dojechali:( I nie odbierają telefonu. Jadą już tak od 20.09... Więc w sumie to nie wiem czy zaczną i czy ich polecę :mad: Dobrze, że zaliczki nie chcą...

Skąd się biorą Ci ludzie???

No to też nieźli są

Ale spoko, ja do mojego wykonawcy też*mam mega cierpliwość, ale ociąga się ze wszystkim tak, że czasami mnie krew zalewa.

Już*dawno miałam mieć podbitkę zrobioną, a jeszcze nie wiem nawet jakie i ile materiałów mam zamówić

te 3500 to razem z materiałem?

Niedrogo chyba

Bo ja liczyłam właśnie że u mnie same studnie wyją 2 tys (muszą być 3, bo dachu prawie 400m)