anula05 03.10.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Z materiałem, też myślę, że niedrogo:) Oby dotarli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 03.10.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Odwodnienie 7 rynien+2 studnie chłonne ok. 3500. Ile zejdzie nie wiem, bo dziś mieli przyjechać i nie dojechali:( I nie odbierają telefonu. Jadą już tak od 20.09... Więc w sumie to nie wiem czy zaczną i czy ich polecę Dobrze, że zaliczki nie chcą... Skąd się biorą Ci ludzie??? Ania oni nie sa ode mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 03.10.2011 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Nie, nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.10.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Aniapociesz się że ja miałam dokładnie to samo (włączając niestety ustawiczne choroby kruszki) z tym że dobę miałam krótszą o 8 godzin w pracy. Więc musiałam to upchnąć w krótszym czasie. Nie mówiąc o tym że moja praca wisiała na włosku bo nie dość że ciągle wisiałam w necie w poszukiwaniu rzeczy wszelakich to jeszcze musiałam znaleźć czas na obdzwanianie takich własnie jegomościów solidnych których opisujesz i niestety na 'wyskoczenie' 50 kilometrów w trakcie pracy bo trzeba było się spotkać na budowie z kimśtam albo dopilnować cośtam. Że utrzymałam posadę to cud. Niestety budowa wykańcza ale już niedługo kawka na tarsie i siedzenie przed kominkiem. Będziesz miała cudny odpoczynek po tych trudach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.10.2011 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Wiem, wiem, zawsze mogłoby być trudniej Obawiam się, że kawki na tarasie nie będzie, bo taras nie zmieścił się w budżecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.10.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Obawiam się, że kawki na tarasie nie będzie, bo taras nie zmieścił się w budżecie... No i dobrze. W zimie byś*tej kawy nie piła, a i po co taras tuż*przed śniegiem robić, żeby niszczał. Ja od razu wiedziałam, że z tarasem wchodzimy na wiosnę. Będzie świeży i nowiutki kiedy pierwszą kawę będzie możliwość wypić Jak tam w nocy? Nie musiałaś wstawać 10 razy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.10.2011 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Ale obawiam się, że na wiosne też nie będzie... W nocy "tylko" 5, więc 100% poprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.10.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 anula będzie będzie. nam też się nie zmieścił w budżecie ale nie wytrzymaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 04.10.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Ania masz szpital w domu? maly rozchorowal sie na ucho. 1 dzien antybiotyk i bedzie ok:) taras zrobisz, nie wytrzymasz bez przy malych dzieciakach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 05.10.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Ania jak dzieciak ? mały? a ten Trzeci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.10.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 zapalenia ucha współczuję - mój starszak miał raz pamiętam, że bardzo go bolało i płakał zdrówka zostawiam dla potrzebujących:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 05.10.2011 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Dzięki za pamięć!W kwestii domowego szpitala - dziecię zdrowieje. Jego uszko jest na wagę złota, bo w drugim ma głęboki niedosłuch z powodu wrodzonej wady, więc zdrowie "zdrowego" ucha jest dla nas bezcenne."Starszak w gipsie" radzi sobie nieźle, chodzi już na spacery i chce wracać do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 05.10.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Anula - dużo głasków około-uchowych i trzymam kciuki za szybkie wyzdrowienie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azakrzew 05.10.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Anula, śmietnika nie zadaszaj, po co, śnieg spadnie jak otworzysz klapę. Ani moi rodzice ani brat nie mają zadaszonych i nie narzekają. My też już mamy wymurowany i nie ma zadaszenia. Te zadaszone zawsze się w oczy rzucają, a chyba nie o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 05.10.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Anula, masz zdjęcie tego ogrodzenia sąsiada lub ewentualnie projekt waszego? My też chcemy tynkowane + drewno i jestem ciekawa co planujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.10.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 [quote=anula05;4930991 "Starszak w gipsie" radzi sobie nieźle, chodzi już na spacery i chce wracać do pracy. Dobry jest! Takiemu to nic niegroźne Za małe zdrowe uszko trzymam tym bardziej kciuki. Też miałam w dzieciństwie straszne problemy z uszami. Skończyło się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 05.10.2011 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 (edytowane) azakrzew, serio? Tak się własnie zastanawiamy... Wydaje mi się, że zadaszenie jest sensowne, ale w sumie może warto posłuchać kogoś kto z takiego rozwiązania korzysta... A czy inni forumowicze mają tu coś do dodania? Zadaszać śmietnik czy nie? :???: Anula, masz zdjęcie tego ogrodzenia sąsiada lub ewentualnie projekt waszego? My też chcemy tynkowane + drewno i jestem ciekawa co planujecie Basia, nie mam. Mam projekt oryginalny, ale właśnie zmieniliśmy. Sąsiada nie zamieszczę, bo sąsiad dziwny W każdym bądź razie jest tak: fragment murowany (miał być cokolik+tynk silikonowy taki jak na elewacji + obróbka blacharska, ale chyba własnie zamienimy na prosty mur bez cokołu i obróbki, za to otynkowany tynkiem żywicznym, również od góry). Do tego są fragmenty drewna - poziome lamele jak na elewacji o przekroju 20x40 mm, z tym że mocowane w licu muru, od ulicy nie widać słupków/konstrukcji. Furtki i brama również drewniane na tej samej zasadzie. I tyle:) Tu jakieś inspiracje: http://www.alldayfencing.com.au/pic2/gate1.jpg http://www.alldayfencing.com.au/pic/adfautogate11.jpg http://i-cdn.apartmenttherapy.com/uimages/sf/3-7-fence1.jpg http://www.lifeofanarchitect.com/wp-content/uploads/2010/07/Fence-04-e1279143843301.jpg I z przymrużeniem oka:) http://3.bp.blogspot.com/-6mksUAwrh0E/TmJOhOlLLAI/AAAAAAAACYs/ZgRWGwYLn6k/s400/Design-Fence.jpg Edytowane 5 Października 2011 przez anula05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 05.10.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 to ostatnie najlepsze:cool: ogrodzenieniech maluszek zdrowieje, starszaki zawsze sobie dadzą radę . mój ma okropna krzywde siedzac w domu. ma w gipsie lewą , więc jutro pewnie wsiądzie za kierownicę( mamy automat). Juz go roznosi:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 05.10.2011 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Anula - dużo głasków około-uchowych i trzymam kciuki za szybkie wyzdrowienie! dzięki za głaski:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.10.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Anulko, schody zaje.biste! Jak i cała reszta z.resztą:lol2: Starszy w gipsie:jawdrop:, szacun za dzielność, ale niech nie szaleje za bardzo;) Maleństwom zdrówka życzę. A śmietnika nie mam w ogóle zadaszonego, bo mam jedynie ogrodzony kawałek od strony działki i drugą furtkę. Nie wyobrażam sobie u siebie w lesie osobnej budowli na śmietnik i u Ciebie też jakoś tego nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts