Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Posty do Anuli

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

[ Cześć edak, a Ty z mojej gminy jesteś?:) Mam stolarza w Pruszkowie. Mam też bliżej, będzie mi robił arderoby, ale jeszcze nie zaczął, więc nie moge polecić.

tak, jestem sąsiadką z gminy ;-) A możesz mi podać namiar na tego stolarza z Lesznowoli. Chcę go spytac o wycenę mebla. pozdrawiam

w skrzynce rozdzielczej niezłe burdelino, ciekawe jak Pan od automatyki zrobi z tym porządek... widzę że powoli zaczynamy wprowadzać oszczędności... milano, bolonia... czy tam na ściany proponują takie futrzaki?

:jawdrop:

parapet, okres Ci się*zbliża?

Nawet jeśli, to co to kogo obchodzi, czy ktoś wprowadza oszczędności? Kurcze, czyja to sprawa?

Bardzo konstruktywny komentarz

Ania, szkoda tapety

Szkoda, że mnie ominął komentarz parapetu

jeśli tapeta 700 zł/rolkę to są oszczędności no to ho, ho, gratuluję zarobków parapetowi ;)

Akcja z tapetą u córki była słaba.... Kładł mój tata... Jak przyjechałam to zobaczyłam, że zapomniał o przesunięciu wzoru - pół kropki było w kompletnie innym miejscu niż drugie pół kropki... I tak cała rolka poszła... Jak mu wzróciłam uwagę, to zerwał i wyrzucił :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Niestety tapeta w cholerę droga, trudno dostępna (jedyny butik w szwedzkiej wsi) i takie tam... ;)

Jak mu wzróciłam uwagę, to zerwał i wyrzucił :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Następnym razem musisz pisać karteczki z adnotacjami ceny i dostępności towaru, dla wykonawców ;)

Ja prawie na zawał zeszłam kiedy mój dowcipny glazurnik zrobił sobie żart i wkręcił mnie że zrobił pajęczynę na mojej podwójnej umywalce v&b. Powiedziałam mu, że będę przyklejać*karteczki z cenami to od razu im się*opiekuńczość włączy :lol2:

Wiesz co, ja bym chyba zamówiła tę*rolkę. Trudno no. Szlag by to trafił, ale to już pewnie kropla w morzu wydatków