monika996 18.10.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Anie tak uważnie czytam i .... masz. ale właśnie coś ta orzechowa podłoga nie pasowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edak 18.10.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 [ Cześć edak, a Ty z mojej gminy jesteś? Mam stolarza w Pruszkowie. Mam też bliżej, będzie mi robił arderoby, ale jeszcze nie zaczął, więc nie moge polecić. tak, jestem sąsiadką z gminy A możesz mi podać namiar na tego stolarza z Lesznowoli. Chcę go spytac o wycenę mebla. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gdytom 18.10.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Aaaa, a do czego one służą w domu? PLC to z ang Programmable Logic Controller Basia_KRK na tej stronce możesz sobie poczytać co można sterować i jak ułatwić sobie życie codzienne http://www.plc-home.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 19.10.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Ehh Anula, piękny domek, przestrzeń, światło, otoczenie, cuuuudo. Dom moich marzeń Będę Cię miała na oku i z niecierpliwością czekam na wnętrza. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 19.10.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Anula, coraz piękniej.Ta podłoga na górze bardzo fajnie wyszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.10.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 w skrzynce rozdzielczej niezłe burdelino, ciekawe jak Pan od automatyki zrobi z tym porządek... widzę że powoli zaczynamy wprowadzać oszczędności... milano, bolonia... czy tam na ściany proponują takie futrzaki? parapet, okres Ci się*zbliża? Nawet jeśli, to co to kogo obchodzi, czy ktoś wprowadza oszczędności? Kurcze, czyja to sprawa? Bardzo konstruktywny komentarz Ania, szkoda tapety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.10.2011 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 ania nie dawaj za wygrana z ta tapeta bo to rewelacyjny wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.10.2011 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 P.S. Abstrahując od dziwnych komentarzy... nie chciałabym jakoś szczególnie wprowadzać spiskowej teorii dziejów ale zdjęć rozdzielni to raczej jednak nie udostępniaj publicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.10.2011 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Anula jak ci się tapeta zniszczyła? domów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 20.10.2011 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Szkoda, że mnie ominął komentarz parapetu jeśli tapeta 700 zł/rolkę to są oszczędności no to ho, ho, gratuluję zarobków parapetowi Akcja z tapetą u córki była słaba.... Kładł mój tata... Jak przyjechałam to zobaczyłam, że zapomniał o przesunięciu wzoru - pół kropki było w kompletnie innym miejscu niż drugie pół kropki... I tak cała rolka poszła... Jak mu wzróciłam uwagę, to zerwał i wyrzucił :jawdrop::jawdrop: Niestety tapeta w cholerę droga, trudno dostępna (jedyny butik w szwedzkiej wsi) i takie tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.10.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 typowe zachowanie tatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.10.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 no to faktycznie słaba akcja:roll: A nie myślałaś dać jej wtedy na jedną ścianę albo coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.10.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Jak mu wzróciłam uwagę, to zerwał i wyrzucił :jawdrop::jawdrop: Następnym razem musisz pisać karteczki z adnotacjami ceny i dostępności towaru, dla wykonawców Ja prawie na zawał zeszłam kiedy mój dowcipny glazurnik zrobił sobie żart i wkręcił mnie że zrobił pajęczynę na mojej podwójnej umywalce v&b. Powiedziałam mu, że będę przyklejać*karteczki z cenami to od razu im się*opiekuńczość włączy Wiesz co, ja bym chyba zamówiła tę*rolkę. Trudno no. Szlag by to trafił, ale to już pewnie kropla w morzu wydatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 20.10.2011 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 No chyba zamówię... Tata tłumaczył, że "przecież nie było napisane na rolce, że ma się łączyć"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.10.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 masz boskiego tate. pamiętam moją tapetę w bejsbolistów - niektórzy nie mieli ręki za to gdzieniegdzie ręce były luzem też chyba nie było na rolce adnotacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.10.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 No chyba zamówię... Tata tłumaczył, że "przecież nie było napisane na rolce, że ma się łączyć"... i chyba tata miał rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 20.10.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 masz boskiego tate. pamiętam moją tapetę w bejsbolistów - niektórzy nie mieli ręki za to gdzieniegdzie ręce były luzem dobre, dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 20.10.2011 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 bardzo dobre lepsze chyba niż u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.10.2011 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 szkoda tapety:( ale przynajmniej tata na następny raz będzie wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 20.10.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Skrzynkę masz pełną, rezygnuję z tapety, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts