Polina 27.10.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Paulina, w "dziurach" będą szuflady:) Jak kuchnia wyjdzie dobrze, a mam przeczucie, że tak, to stolarza tez juz masz:) ekstra! Musimy przemyśleć jak Ci się odwdzięczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 27.10.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Anula - mieszkanie na 'zabitej dechami wsi' to nie wada, a zaleta Szczególnie w takim otoczeniu i okolicy jak Twoja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 27.10.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Anula piszesz w dzienniku o okapie?kupujesz biały czy będziesz go obudowywała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 27.10.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Ania, bardzo podoba mi się wyspa. Kiedyś znalazłam inspirację z podobną, tylko bardziej obłą Czym ją będziesz wybarwiać? Sprawdź stolarzy, a za sto lat przyjdę po namiar A te ostatnie uchwyty do pokoju Córci przypominają mi charmsy Murano Pandory Weź je, są bardziej ponadczasowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.10.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Super, chciałabym mieć dom w mieście przy lesie. Marzenie. Ja na zabitej dechami wsi. A wino i bluszcze też puszczę gdzie się da, więc zacieki mi nie straszne:) Poza tym tynk żywiczny nie chłonie jak akrylowy.ale za to masz super działkę i dom z płaskim dachem". więc plusy, a jeden minus.Co tam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.10.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Ania MURANO są boskie( a ja uwielbiam pandorę).Ania na twojej inspiracji w dzienniku, gdzie pokazujesz swoj okap jest koło piekarnika, dziwne urzadzenie z taką jakby tarczą . CO TO JEST???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 27.10.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Trzeba powoli myśleć o odbiorze budynku i załatwieniu formalności. Dziś dzwoniłam do kierbuda i zanotuję tu, co jest do załatwienia: 1. Protokół kominiarski 2. Inwentaryzacja geodezyjna a powykonawcza 3. Świadectwo energetyczne budynku 4. Drugi ze starostwa (w tym zgłoszenie do odbioru, oświadczenie kierownika budowy) 5. Uzupełniony Dziennik Budowy Anula, dzięki za info o kostce. Co to jest ten punkt 4 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 27.10.2011 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Druki nie drugi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 27.10.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Aaaaa i wszystko jasne Ja jakoś strasznie się boję tego odbioru..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 27.10.2011 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 27.10.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Aniu proszę napisz jaki dajesz okap i gdzie zamawiasz białe drzwiczki lamelkowe, kiedyś je classen robił i były dostępne ,a teraz tylko sosnowe widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 27.10.2011 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 (edytowane) inne fajne gałki: http://www.lovely-home.pl/Ceramiczna_galka_Spotty_pink-224.html http://allegro.pl/galka-meblowa-szara-w-biale-groszki-lina-home-i1849183996.html http://allegro.pl/galka-meblowa-biala-w-rozowe-paski-lina-home-i1849184018.html http://allegro.pl/galka-meblowa-biala-w-zielone-groszki-lina-home-i1859148118.html http://lovelyhome.pl/allegro/60294.jpg Edytowane 27 Października 2011 przez martahp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 27.10.2011 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 http://allegro.pl/uchwyt-porcelanowy-do-mebla-shabby-wieszak-retro-i1888321947.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 28.10.2011 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 A mnie się podobają te pierwsze, takie radosne Jak dzieci wyrosną można zmienić. Ania, fajnie, że napisałaś tę listę do starostwa. Też powoli się zbieram, żeby potem nie latać w przerażeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 28.10.2011 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Anula, a dlaczego aż tyle punktów musisz sama załatwiać? Mnie kierbud dał kartkę z "to do", większość robi on. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.10.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 my też sami. tylko kierownik potem to kompletował do kupy:rolleyes: ania co za urządzenie z tarcza jest na twoim obrazku w dzienniku z okapem?? koło piekarnika ? wiesz co to??? krajalnica???coś do mięsa???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 28.10.2011 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Monika, nie mam pojęcia co to za urządzenie. Madeleine, ja moijego kierbuda widziałam ze 4 razy w życiu. On mi powiedział przez tel, że mam to załatwić. Nie chciałabym już za to mu dodatkowo też płacić. Skompletuję te papiery, on zbierze do kupy, podpisze co trzeba i już. Barbara, drzwi lamelkowe białe zamawiam właśnie w Classen. A Okap zamówiłam Electroluxa do zabudowy i stolarz od kuchni mi obuduje lakierowanym mdf. Marta, dzięki, chyba własnie zamówię te w kropki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 28.10.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Witaj Anulapostępy prac imponujące!!! Mam pytanie dotyczące kamienia - czy można go stosować również na zewnątrz? Czy ekipa, która montowała kamień zajmuje się również jego sprowadzeniem? Czy mogę prosić o namiary na tę firmę na priva?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 28.10.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Oj, neverending story z ekipą Pana Huberta? Szkoda tylko że to wszystko wyszło po malowaniu... Ale myślę że da się zaszpachlować, pomalować ostrożnie (oblepiając taśmą wokoło) i będzie ok Może chociaż skosy masz dobrze zrobione, a nie tak jak u nas *sigh* Widzę też Tolomeo w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 28.10.2011 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Witaj Anula postępy prac imponujące!!! Mam pytanie dotyczące kamienia - czy można go stosować również na zewnątrz? Czy ekipa, która montowała kamień zajmuje się również jego sprowadzeniem? Czy mogę prosić o namiary na tę firmę na priva? pozdrawiam Moni_ta kamień to marmur, chyba można na zewnątrz, ale pewna nie jestem, musisz podpytać fachowców. Tak, kamień był sprowadzony, obrobony i położony przez jedną firmę. Wyślę CI namiary na priv, bo mogę ich polecić z czystym sumieniem. Pozdr. Salik, nie mam skosów, na szczęscie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts