Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Posty do Anuli

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Basiu to tak jak ja. Ja też boje się odbioru.

Anula współczuję kolejnych przejść. Ja Ci tylko powiem, że u mnie niby ten najłatwiejszy etap (SSO) a szef ekipy ciągle do mnie teksy o braku szacunku i o tym jaką ma ciężką robotę. Czy ja mu zawód wybierałam?

Życzę powodzenia. Wizualki miodzio. Macie do czego dążyć :-) (piszę to w kontekście wpisów u Moni o meblach)

Ania uszy do góry. dziury podszpachlują.będzie dobrze. przeżyłaś elewację i kostkę , więc przeżyjesz ok.

fajne donice w salonie . masz już na nie namiary??:wiggle:

kostkę daliście jednak bez krawęzników.:o

Ania nie macie zwierzaków? jeżeli nie macie , to będzie się mniej nosić piachu.Zasypali piachem ten twoj granit?:rolleyes:

Aniu powiedz mi proszę po czemu;) ten Twój futrzak w gabinecie - bo nie wiem czy mam wchodzić na stronkę.....

a mojego odbioru domu to chyba nikt nie przebije - mieszkam od grudnia zeszłego roku a nie mam jeszcze odbioru co więcej nawet chwilowo brak PZnB:D

PASIE RULES:p

no jeszcze jedna ciekawska:p

A jak :D Byłam ostatnio w krakowskim Hiltonie i tam takie są. Strasznie mi się spodobały i widzę je u siebie między kuchnią a salonem :p

http://img695.imageshack.us/img695/2383/81361117.jpg

A to te z Hiltona:

http://img208.imageshack.us/img208/7280/11092011085.jpg

Ta ściana z kamieniem, w ogóle cały ta część salonu jest ssssuper

Mniej mi się*już*podobają te drewniane panele. Ale może to wynika z kolorów teraz. Kiedyś pamiętam drewno nie było rude, było jaśniejsze i wtedy mi się*podobało bardziej

Też mam zaplanowane takie donice, tyle że w holu i z wyższymi roślinkami

Jak już o nich piszemy, ktoś wie gdzie (poza Tomaszewskim) coś takiego dostać?

Rozglądałam się za nimi i nigdzie indziej nie spotkałam

Świetny stolik kawowy!

Ania, co tam anemostaty i ich dziurki. Dobrze, że się sprawa wyjaśniła, a że trzeba zamalować? Ostatnio słyszę, że ludzie po każdej kolejnej ekipie muszą*robić poprawki malarskie

ściana kamienna w nowoczesnym domu -BAJKA.

JA TEZ BYM CHCIAŁA TAKIE DO HOLU DONICE:p ze storczykami.przynajmniej 2.:p

ktoś widział podobne.u nas w Dauglasie są w kosmetycznym jako ekspozycja ( dekoracja sklepowa) takie jakby ocynkowane, nierówno. śliczne z takimi małymi szabelkami- katusikami

Jessssu, to wizualki:jawdrop: W życiu tak realnych nie widziałam:o Rewelacja... też takie chcę:D

anula, ale ty masz chatę:wiggle: Pisałam już kiedyś, że twoja kamienna podłoga/sposób jej ułożenia - powala mnie na podłogę?http://emoty.blox.pl/resource/padam_na_cycki.gif

ja takie duże donice chciałabym mieć przed domem lub na tarasie. Ceny potrafią być spore, więc jeśli wybiorę stal, to zamówię u ślusarza, a jak ceramikę to zamówię o koleżanki - rzeźbiarki.
zobacz Spirea to jest pomysł ślusarz:wiggle: może ja też zrobie taką z ocynku??

Jessssu, to wizualki:jawdrop: W życiu tak realnych nie widziałam:o Rewelacja... też takie chcę:D

anula, ale ty masz chatę:wiggle: Pisałam już kiedyś, że twoja kamienna podłoga/sposób jej ułożenia - powala mnie na podłogę?http://emoty.blox.pl/resource/padam_na_cycki.gif

śliczny dom:p aż zaczynam zazdrościć:sick: już bym budowała nowy na wiosnę:p

Anula proszę Cię o informację na temat planowanej lampy do salonu. Przymierzałam się do takiej, ale zabrało mi odwagi. Teraz gdy widzę ją na Twojej wizualce wiem, że to jest to!. Niestety nie pamiętam gdzie ją widziałam (chyba w Max Fliz - ale teraz nic nie widzę takiego na ich stronach). Mogłabyś mi podać jej nazwę, lub jakiś namiar na nią.

Jest u Ciebie pięknie, co prawda z licznymi przebojami, ale po prostu PIĘKNIE.