salik 28.10.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Racja, przecież Ty masz piętro Widzisz - tak czy siak problemu źle zrobionych skosów nie masz (i może nie myśl co by było gdybyś te skosy miała A wizki faaaaaajne. Odliczasz dni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 28.10.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Wizki to nic w porównaniu z tym, co masz już w realu Głowa do góry Anula, nie można się poddać na końcu Chociaż wiem po sobie, że to trudne. Jesteś jednak znacznie bliżej końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 28.10.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Anula, te donice na wizualizacji są świetne! Będziesz takie miała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 28.10.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Czemu? Ehhh długa historia.... poza tym mam wrażenie, że będą się wszystkiego czepiać... tak jak w przypadku PNB... masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 28.10.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Basiu to tak jak ja. Ja też boje się odbioru. Anula współczuję kolejnych przejść. Ja Ci tylko powiem, że u mnie niby ten najłatwiejszy etap (SSO) a szef ekipy ciągle do mnie teksy o braku szacunku i o tym jaką ma ciężką robotę. Czy ja mu zawód wybierałam? Życzę powodzenia. Wizualki miodzio. Macie do czego dążyć (piszę to w kontekście wpisów u Moni o meblach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.10.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Ania uszy do góry. dziury podszpachlują.będzie dobrze. przeżyłaś elewację i kostkę , więc przeżyjesz ok. fajne donice w salonie . masz już na nie namiary?? kostkę daliście jednak bez krawęzników. Ania nie macie zwierzaków? jeżeli nie macie , to będzie się mniej nosić piachu.Zasypali piachem ten twoj granit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.10.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Anula, te donice na wizualizacji są świetne! Będziesz takie miała? no jeszcze jedna ciekawska:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.10.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Aniu powiedz mi proszę po czemu;) ten Twój futrzak w gabinecie - bo nie wiem czy mam wchodzić na stronkę..... a mojego odbioru domu to chyba nikt nie przebije - mieszkam od grudnia zeszłego roku a nie mam jeszcze odbioru co więcej nawet chwilowo brak PZnB:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.10.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Aniu powiedz mi proszę po czemu;) ten Twój futrzak w gabinecie - bo nie wiem czy mam wchodzić na stronkę..... a mojego odbioru domu to chyba nikt nie przebije - mieszkam od grudnia zeszłego roku a nie mam jeszcze odbioru co więcej nawet chwilowo brak PZnB:D PASIE RULES:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 28.10.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 no jeszcze jedna ciekawska:p A jak Byłam ostatnio w krakowskim Hiltonie i tam takie są. Strasznie mi się spodobały i widzę je u siebie między kuchnią a salonem http://img695.imageshack.us/img695/2383/81361117.jpg A to te z Hiltona: http://img208.imageshack.us/img208/7280/11092011085.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.10.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Ta ściana z kamieniem, w ogóle cały ta część salonu jest ssssuperMniej mi się*już*podobają te drewniane panele. Ale może to wynika z kolorów teraz. Kiedyś pamiętam drewno nie było rude, było jaśniejsze i wtedy mi się*podobało bardziej Też mam zaplanowane takie donice, tyle że w holu i z wyższymi roślinkami Jak już o nich piszemy, ktoś wie gdzie (poza Tomaszewskim) coś takiego dostać?Rozglądałam się za nimi i nigdzie indziej nie spotkałam Świetny stolik kawowy! Ania, co tam anemostaty i ich dziurki. Dobrze, że się sprawa wyjaśniła, a że trzeba zamalować? Ostatnio słyszę, że ludzie po każdej kolejnej ekipie muszą*robić poprawki malarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.10.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 ściana kamienna w nowoczesnym domu -BAJKA. JA TEZ BYM CHCIAŁA TAKIE DO HOLU DONICE:p ze storczykami.przynajmniej 2. ktoś widział podobne.u nas w Dauglasie są w kosmetycznym jako ekspozycja ( dekoracja sklepowa) takie jakby ocynkowane, nierówno. śliczne z takimi małymi szabelkami- katusikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 28.10.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 ja takie duże donice chciałabym mieć przed domem lub na tarasie. Ceny potrafią być spore, więc jeśli wybiorę stal, to zamówię u ślusarza, a jak ceramikę to zamówię o koleżanki - rzeźbiarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 28.10.2011 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Jeśli chodzi o donice, zapewne znajdziecie cos w sklepie hydroponiki (www.hydroponika.pl). Jeśli ktoś jest z Poznania i okolic - świetne widziałam na giełdzie kwiatowej (stara hala ze sztucznymi kwiatami) lub w centrum ogrodniczym na Zawadach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.10.2011 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Jessssu, to wizualki:jawdrop: W życiu tak realnych nie widziałam:o Rewelacja... też takie chcę anula, ale ty masz chatę Pisałam już kiedyś, że twoja kamienna podłoga/sposób jej ułożenia - powala mnie na podłogę?http://emoty.blox.pl/resource/padam_na_cycki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.10.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 ja takie duże donice chciałabym mieć przed domem lub na tarasie. Ceny potrafią być spore, więc jeśli wybiorę stal, to zamówię u ślusarza, a jak ceramikę to zamówię o koleżanki - rzeźbiarki. zobacz Spirea to jest pomysł ślusarz:wiggle: może ja też zrobie taką z ocynku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.10.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Jessssu, to wizualki:jawdrop: W życiu tak realnych nie widziałam:o Rewelacja... też takie chcę anula, ale ty masz chatę Pisałam już kiedyś, że twoja kamienna podłoga/sposób jej ułożenia - powala mnie na podłogę?http://emoty.blox.pl/resource/padam_na_cycki.gif śliczny dom:p aż zaczynam zazdrościć już bym budowała nowy na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamaki 29.10.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Anula proszę Cię o informację na temat planowanej lampy do salonu. Przymierzałam się do takiej, ale zabrało mi odwagi. Teraz gdy widzę ją na Twojej wizualce wiem, że to jest to!. Niestety nie pamiętam gdzie ją widziałam (chyba w Max Fliz - ale teraz nic nie widzę takiego na ich stronach). Mogłabyś mi podać jej nazwę, lub jakiś namiar na nią.Jest u Ciebie pięknie, co prawda z licznymi przebojami, ale po prostu PIĘKNIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 29.10.2011 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Majamaki, jeśli się nie mylę, to jest to Artemide Tolomeo Sospensione z abażurem. Mój obiekt westchnień to Tolomeo wszelkiego rodzaju, ale z metalowym kloszem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 29.10.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Spirea - tylko właśnie podobno nie ma tego Tolomeo z dużym metalowym kloszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts