Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Posty do Anuli

Recommended Posts

e-mól podaj koniecznie linka do sklepu z tymi żabkami-wielorybkami. Super!

Monia, fajne wieszaczki, ale szukam ciut innych, można to nazwać "designerskich" ;), muszą ozdobić białą wielką ścianę

Moje dzieci siedzą codziennie minimum pół godziny w wannie z milionem butelek, zabawek, zakrętek, mydelniczek i wszystkim co im wpadnie w ręce ;) Ale sama sobie jestem winna, bo ich tego nauczyłam.

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dlatego właśnie pytałam czy mają być proste zwykłe, ale ładne, czy designerskie ;)

Tak czy inaczej polecam w inne miejsca

Ania, znalazłam tę żabę na ceneo pod nazwą boon

O, tu masz link do jednego ze sklepów

http://e-zabawkowo.pl/pl/p/BOON-ZABKA-NA-ZABAWKI-ORGANIZER-BO401/1298

Dla małych dzieci i nie maxi zabawek jest ok; fajnie zgarnia zabawki z wody, bardzo dobrze się trzyma ściany i jest miejsce na kosmetyki. Można powiedzieć, że wart swojej ceny. Fajnie zbiera się śnieg do robienia bałwana w wannie :) tak, to też moje dzieci robią..... To akcesoria z firmy Boon; są też biedroneczki. Moje żabki maja ponad dwa lata i są w bardzo dobrym stanie. Nie gniją, nie pleśnieją nie zachodzą żadnym grzybem.

Widzę, że inne forumki też polecają żaby Boona...

e-mól podaj koniecznie linka do sklepu z tymi żabkami-wielorybkami. Super!

Monia, fajne wieszaczki, ale szukam ciut innych, można to nazwać "designerskich" ;), muszą ozdobić białą wielką ścianę

Moje dzieci siedzą codziennie minimum pół godziny w wannie z milionem butelek, zabawek, zakrętek, mydelniczek i wszystkim co im wpadnie w ręce ;) Ale sama sobie jestem winna, bo ich tego nauczyłam.

Ania moj do tej pory uwielbia siedzieć w wannie. ogląda filmy, uczy się , czyta, je....

A w kwestii ubrudzonych mat do wanny to ja je raz na miesiąc piorę w pralce i są jak nowe.

Inny patent ma moja Pani sprzątająca - wkłada je do miski, zalewa domestosem i są czyściutkie, bez żadnych nalotów.

Anula, a masz już zrobioną pralnię?

Lub koncept na nią?

Zamieściłabyś wizualkę lub zdjęcie?

Anula a ja mam prośbę do Ciebie, przeglądając inspirując się Twoimi wnętrzami natknełam się na łazienkę ( nie wiem która to jest ,ale chyba czarna-jeśli ma bidet)

W każdym razie po lewej wc , po prawej bidet, stelaż od wc widziałam dość blisko ściany-ponieważ ja mam dość podobnie i zastanawiam się nad przesunięciem o 5 cm od ściany-chciałam zapytać ile masz od ściany i czy już masz zawieszoną muszlę?bo nie wiem czy to minimum 20cm to jest niewygodne,czy wystarczające

Anula, a te kosze to gdzie?

MEBBY

co do zabawek kąpielowych :D to u nas jest taka siatka którą się przylepia na taki gumowy hmmm..guzik? , było w komplecie z zabawkami więc nawet nie wiem co to za firma..ale fajnie się sprawdza :)

U mnie się właśnie nie sprawdziło, bo siatka stała się zabawką

Anula, a masz już zrobioną pralnię?

Lub koncept na nią?

Zamieściłabyś wizualkę lub zdjęcie?

Nie mam :( Nie mam wizualki. Mam tam mieć zabudowę na jednej ścianie, a na drugiej mam zlew gospodarczy, blat, a pod nim będzie pralka i suszarka kiedyś ;) A nad nimi suszarka sznurkowa. A pod oknem na stałe deska do prasowania. I tyle.

Anula a ja mam prośbę do Ciebie, przeglądając inspirując się Twoimi wnętrzami natknełam się na łazienkę ( nie wiem która to jest ,ale chyba czarna-jeśli ma bidet)

W każdym razie po lewej wc , po prawej bidet, stelaż od wc widziałam dość blisko ściany-ponieważ ja mam dość podobnie i zastanawiam się nad przesunięciem o 5 cm od ściany-chciałam zapytać ile masz od ściany i czy już masz zawieszoną muszlę?bo nie wiem czy to minimum 20cm to jest niewygodne,czy wystarczające

DO osi wc (wisi tymczasowka) od ściany jest 49 cm