Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Posty do Anuli

Recommended Posts

elena ale z ciebie detektyw. Ania jak w końcu 12 plus 12 ale plyty???ja mam granit 20 mmm

ja mam granit 30mm i też bez płyty, ale kamień montuje się inaczej niż kompozyt.

Dopytałam o blat, rzeczywiscie jest tak, ja pisze Elena, 12 mm Staronu i 12 mm płyty pod spodem, co wzmacnia konstrukcję. Wszystkogra :)

uff :) w przeciwnym przypadku chyba bardziej opłacałoby się kupić Corian 19mm niż podwójnie 12mm Staron :)

będą jakieś foty? :cool:

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie tylko ja przestępuję z nóżki na nóżkę w oczekiwaniu na foty :)

Anula w czeluściach wątku Mazo doczytałam się że pisałaś do a_poly z gazety w sprawie podłogi, mogę spytać co ciekawego Ci odpisała?

Już ładuję:)

O rany, to było sto lat temu. Pamiętam, że gdzieś pisałam, co mi napisała, chyba u siebie w Dzienniku albo w komentarzach... Ale nie pamiętam. To było o betonie, tak? Może po datach znajdziesz..

Trzeba tylko pojechać i się domówić z Mamą-Teściową Panów, bo to ona trzyma kasę :p

:lol2: właśnie sobie tę Mamę-Teściową wyobraziłam (pewnie inaczej, ale mimo wszystko)

Myślałam, że wpis ze zdjęciami się rozkręca ... Tylko tyle???

Byłam pewna, że drzwi pokażesz, kuchnię :yes:

Garderoby świetne, córki szafa jest boska. Super był to pomysł, żeby zabudować wszystko :yes: Tyyyle miejsca, extra

Też zaplanowałam wymiary pod IKEA :yes:

Ile czekałaś na te garderoby?

Mam wrażenie, że w 2 tygodnie Ci je zrobili

Kiedy ja się na moje doczekam ???

Ania, ten stolarz z Baletowej myślisz drewniane jesionowe bielone parapety by zrobił?

Coś się*mojemu machnęło i dalej czeka na jesion. Boję się że się nie doczeka a ja zostanę bez parapetów

Monika, szczerze? Na Twoim miejscu to bym w te pędy na Baletową szła (masz kilkaset metrów do nich!) i wszystko u nich brała. Robili 3 dni. Umowę podpisałam tydzień temu. Nie powierzaj im skomplikowanych rzeczy, ale parapety, garderoby, jakieś laminaty, etc śmiało. To Twoi sąsiedzi, zrobią Ci raz, dwa. Parapety mi też zrobili i osadzą w poniedziałek, lakierowany mdf.

Wpis się rozkręca:) Drzwi już są.

Wpis się rozkręca:) Drzwi już są.

Lecę pędzę

Ja nie wiem dlaczego do nich nie zajrzałam wcześniej.

Teraz jestem już na garderoby i szafki z panem Arturem umówiona, więc za późno

Było u mnie kilka ekip, ale albo jacyś*niepewni, albo wycena garerób pan Artur x 2

Jutro do nich podjadę :yes:

nooo, mam dosyt :yes: (co nie znaczy, że nie mogłabym oglądać dalej)

Jeszcze takiego tempa nie widziałam :no:

Drzwi fajne, też*będę miała takie "zwykłe". Nie wiem czy dziś jakiegoś forniru bym nie wybrała ...

Kuchnia gigantyczna - faktycznie :yes:

Koniecznie mi napisz ile kosztowała cała.

Ciekawe czy kiedyś przeboleję fakt, że nie mam wysokiej zabudowy do samej góry ...

Następną robi stolarz -nie ma bata

Aniu tempo jak zawsze imponujące ;) i zupełnie nie rozumiem tekstu Moni że macie mieć poślizg przeprowadzkowy, chodzi o te fronty do wymiany czy o co?

Drzwi śliczne, faktycznie te wysokie opaski w twoich wnętrzach cacuszko (wydaje mi się że nie wszędzie by pasowały), pokoik córci nabiera kształtów, będzie pięknie z tymi kropami "po przejściach", a kuchnia trzymam kciuki co by jak najszybciej stanęła kompletna i dopieszczona co by Wasze i nasze oczy zachwycać :p .

a ja niedosyt. Więcej drzwi poproszę. Całkiem białe są, gładkie?

Szafa u córeczki wyszła bardzo fajnie, ale już mam wizję kurzu w szczebelkach (wiem wiem, nie Twój problem, tylko pani, ale moje dzieci to alergicy i inaczej patrzę na te sprawy).

Pokaż uchwyty do szafek kuchennych, znając Ciebie są super. A z ciekawości, jaki odcień bieli wybraliście?

a ja niedosyt. Więcej drzwi poproszę. Całkiem białe są, gładkie?

Szafa u córeczki wyszła bardzo fajnie, ale już mam wizję kurzu w szczebelkach (wiem wiem, nie Twój problem, tylko pani, ale moje dzieci to alergicy i inaczej patrzę na te sprawy).

Pokaż uchwyty do szafek kuchennych, znając Ciebie są super. A z ciekawości, jaki odcień bieli wybraliście?

Jutro zrobię więcej fotek. NCS S0500N

ha, mój kolor wybrany, ale zbieg okoliczności.

Sprzątanie - nie możesz wziąć jakiejś pani? bez sensu, abyś się zarzynała, sprzątanie po remoncie/ budowie jest dużo gorsze niż normalne.

A jak się dzieci (tzn. głównie starsze, bo młodsze to pewnie niewiele rozumie) zachowują w związku z przeprowadzką? mocno podekscytowane?

odpowiedzi się nie doczekałam:( ale co tam... nie zrażam się:lol2:

Jeszcze raz zapytam o cenę szafy u córci:D Na priva oczywiście... a mogę przy okazji poznać cenę kuchni? To ta sama ekipa robiła co szafy? Moja kuchnia też będzie duża i z chęcią poznam cenę dla prównania:yes:

Zgodzę się jeszcze co do drzwi - wysokie pięknie wygladają:rolleyes: U siebie wszędzie zrobiłam otwory 240cm:wiggle:

Ale ten patent z licowaniem do ściany niezależnie od strony na którąą się otwierają:o ....oryginalny, nie powiem;) Nie wiedziałam, ze tak się da:o