Elena76 04.11.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 elena ale z ciebie detektyw. Ania jak w końcu 12 plus 12 ale plyty???ja mam granit 20 mmm ja mam granit 30mm i też bez płyty, ale kamień montuje się inaczej niż kompozyt. Dopytałam o blat, rzeczywiscie jest tak, ja pisze Elena, 12 mm Staronu i 12 mm płyty pod spodem, co wzmacnia konstrukcję. Wszystkogra uff w przeciwnym przypadku chyba bardziej opłacałoby się kupić Corian 19mm niż podwójnie 12mm Staron będą jakieś foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 04.11.2011 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Nie tylko ja przestępuję z nóżki na nóżkę w oczekiwaniu na foty Anula w czeluściach wątku Mazo doczytałam się że pisałaś do a_poly z gazety w sprawie podłogi, mogę spytać co ciekawego Ci odpisała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.11.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 ej no!Ani jednego zdjęcia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.11.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Nie tylko ja przestępuję z nóżki na nóżkę w oczekiwaniu na foty Anula w czeluściach wątku Mazo doczytałam się że pisałaś do a_poly z gazety w sprawie podłogi, mogę spytać co ciekawego Ci odpisała? Już ładuję O rany, to było sto lat temu. Pamiętam, że gdzieś pisałam, co mi napisała, chyba u siebie w Dzienniku albo w komentarzach... Ale nie pamiętam. To było o betonie, tak? Może po datach znajdziesz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 04.11.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 E-mól, m.in. wpis nr 91 w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 04.11.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 ale ta szafa córkci piękna:jawdrop: Kto ci ją robił??? Zrobiłby moje, bardziej skomplikowane, "klasyczne" zabudowy? A zdradzisz na priva ile za taką szafe wzięli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 04.11.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Anula, już wiem, że pokój córeczki będzie swietny - te fronty fajnie wyszły, a tapeta.... rewelacja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.11.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Trzeba tylko pojechać i się domówić z Mamą-Teściową Panów, bo to ona trzyma kasę właśnie sobie tę Mamę-Teściową wyobraziłam (pewnie inaczej, ale mimo wszystko) Myślałam, że wpis ze zdjęciami się rozkręca ... Tylko tyle??? Byłam pewna, że drzwi pokażesz, kuchnię Garderoby świetne, córki szafa jest boska. Super był to pomysł, żeby zabudować wszystko Tyyyle miejsca, extra Też zaplanowałam wymiary pod IKEA Ile czekałaś na te garderoby? Mam wrażenie, że w 2 tygodnie Ci je zrobili Kiedy ja się na moje doczekam ??? Ania, ten stolarz z Baletowej myślisz drewniane jesionowe bielone parapety by zrobił? Coś się*mojemu machnęło i dalej czeka na jesion. Boję się że się nie doczeka a ja zostanę bez parapetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.11.2011 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Monika, szczerze? Na Twoim miejscu to bym w te pędy na Baletową szła (masz kilkaset metrów do nich!) i wszystko u nich brała. Robili 3 dni. Umowę podpisałam tydzień temu. Nie powierzaj im skomplikowanych rzeczy, ale parapety, garderoby, jakieś laminaty, etc śmiało. To Twoi sąsiedzi, zrobią Ci raz, dwa. Parapety mi też zrobili i osadzą w poniedziałek, lakierowany mdf. Wpis się rozkręca:) Drzwi już są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.11.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Wpis się rozkręca:) Drzwi już są. Lecę pędzę Ja nie wiem dlaczego do nich nie zajrzałam wcześniej. Teraz jestem już na garderoby i szafki z panem Arturem umówiona, więc za późno Było u mnie kilka ekip, ale albo jacyś*niepewni, albo wycena garerób pan Artur x 2 Jutro do nich podjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.11.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 nooo, mam dosyt (co nie znaczy, że nie mogłabym oglądać dalej) Jeszcze takiego tempa nie widziałam Drzwi fajne, też*będę miała takie "zwykłe". Nie wiem czy dziś jakiegoś forniru bym nie wybrała ... Kuchnia gigantyczna - faktycznie Koniecznie mi napisz ile kosztowała cała. Ciekawe czy kiedyś przeboleję fakt, że nie mam wysokiej zabudowy do samej góry ... Następną robi stolarz -nie ma bata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 04.11.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Aniu tempo jak zawsze imponujące i zupełnie nie rozumiem tekstu Moni że macie mieć poślizg przeprowadzkowy, chodzi o te fronty do wymiany czy o co? Drzwi śliczne, faktycznie te wysokie opaski w twoich wnętrzach cacuszko (wydaje mi się że nie wszędzie by pasowały), pokoik córci nabiera kształtów, będzie pięknie z tymi kropami "po przejściach", a kuchnia trzymam kciuki co by jak najszybciej stanęła kompletna i dopieszczona co by Wasze i nasze oczy zachwycać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 04.11.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 a ja niedosyt. Więcej drzwi poproszę. Całkiem białe są, gładkie?Szafa u córeczki wyszła bardzo fajnie, ale już mam wizję kurzu w szczebelkach (wiem wiem, nie Twój problem, tylko pani, ale moje dzieci to alergicy i inaczej patrzę na te sprawy). Pokaż uchwyty do szafek kuchennych, znając Ciebie są super. A z ciekawości, jaki odcień bieli wybraliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.11.2011 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Aniu tempo jak zawsze imponujące i zupełnie nie rozumiem tekstu Moni że macie mieć poślizg przeprowadzkowy, chodzi o te fronty do wymiany czy o co? . Głównie o łazienki, są w proszku, no i wykończeniówka w sensie mnóstwo niedoróbek, malowanie, tapety, no i sprzątanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.11.2011 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 a ja niedosyt. Więcej drzwi poproszę. Całkiem białe są, gładkie? Szafa u córeczki wyszła bardzo fajnie, ale już mam wizję kurzu w szczebelkach (wiem wiem, nie Twój problem, tylko pani, ale moje dzieci to alergicy i inaczej patrzę na te sprawy). Pokaż uchwyty do szafek kuchennych, znając Ciebie są super. A z ciekawości, jaki odcień bieli wybraliście? Jutro zrobię więcej fotek. NCS S0500N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 04.11.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 ha, mój kolor wybrany, ale zbieg okoliczności. Sprzątanie - nie możesz wziąć jakiejś pani? bez sensu, abyś się zarzynała, sprzątanie po remoncie/ budowie jest dużo gorsze niż normalne.A jak się dzieci (tzn. głównie starsze, bo młodsze to pewnie niewiele rozumie) zachowują w związku z przeprowadzką? mocno podekscytowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 04.11.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Anula - ale pędzicie do przodu Widzę że drzwi Cię rozczarowały? U nas też są planowane takie proste - 'ciosane' jak ja to mówię (ale kto to wie kiedy będziemy mieli drzwi wewnętrzne...) Z ciekawości - jaką wysokość ma pokój córki? (pytam pod kątem wysokości zabudowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 04.11.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 odpowiedzi się nie doczekałam:( ale co tam... nie zrażam się Jeszcze raz zapytam o cenę szafy u córci:D Na priva oczywiście... a mogę przy okazji poznać cenę kuchni? To ta sama ekipa robiła co szafy? Moja kuchnia też będzie duża i z chęcią poznam cenę dla prównania:yes: Zgodzę się jeszcze co do drzwi - wysokie pięknie wygladają U siebie wszędzie zrobiłam otwory 240cm:wiggle: Ale ten patent z licowaniem do ściany niezależnie od strony na którąą się otwierają ....oryginalny, nie powiem;) Nie wiedziałam, ze tak się da:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 04.11.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Ja też czuję jeszcze niedosyt zdjęciowy Te środkowe półeczki u córki będą niezabudowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 04.11.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Anula pędzisz do przodu. Już tak domowo się robi, tylko rzeczy przerzucić Kuchnia zaczyna się rewelacyjnie. Zabudowa dla córki i w garderobie sensownie i fajnie rozplanowana. Drzwiczki super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts