adk 07.11.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 A ja a propos tego jak łatwo nas znaleźć. W dobie tzw fejsika, nk, goldenline i czego tam jeszcze - gdzie ludzie piszą wszystko o sobie naprawdę przejmujecie się tym czy można łatwo wyszukać kogoś na FM?Jak ktoś będzie nas chciał okraść to myślicie, że siedzi i śledzi nasze wpisy na forum muratora? Wątpię. Jak już ktoś się zdecydował na pisanie tutaj i pokazywanie zdjęć to raczej zgadza się na odkrycie jakiejś części prywatności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 07.11.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Kilka lat temu było kilka włamań do nowych domów, które były pokazywane na FM. Do jednego nawet 2 razy, własciciele mieli wrazenie, ze ktoś doskonale znał rozkład pomieszczeń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.11.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 (edytowane) Ania masz tylko 1 bilet? na Lenny,ego. mąż nie idzie? jak On właśnie się czuje ten twoj żółw??? moj jeszcze kuśtyka( bez gipsu) Edytowane 7 Listopada 2011 przez monika996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 07.11.2011 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Mam dwa, mąż nie da rady. Ale właściwie już nie mam dwóch, bo już jest chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.11.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Kilka lat temu było kilka włamań do nowych domów, które były pokazywane na FM. Do jednego nawet 2 razy, własciciele mieli wrazenie, ze ktoś doskonale znał rozkład pomieszczeń... jak ktoś buduje projekt indywidualny, to nieupublicznianie rzutów ma jakiś sens, ale jak się buduje z gotowca? i tak wszystko można znaleźć w sieci. a co do rozkładu pomieszczeń - dom jednorodzinny to nie twierdza szyfrów, raptem kilka pokoi na krzyż, nie trzeba geniuszu, żeby się połapać. tak myślę. i nie bagatelizuję sprawy, bo mnie się kiedyś włamali do mieszkania w kamienicy - sąsiedzi oczywiście nic nie widzieli i nie słyszeli, złodziej sobie mógł swobodnie wynieść 40 m paneli podłogowych przygotowanych do układania, bo akurat robiliśmy remont. to jest wstrętne uczucie i nikomu nie życzę, ale już na szczęście nie mam paranoi na tym tle i przede wszystkim stawiam na życzliwość i czujność sąsiadów - wszystko inne może być zawodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 08.11.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 a ja tam nie chcę, aby co niektórzy wiedzieli, jak mieszkam. Bardziej się boję znajomych niż obcych. Naprawdę, zazdrość - brzydkie uczucie, ale jakże powszechne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.11.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Bardziej się boję znajomych niż obcych. Naprawdę, zazdrość - brzydkie uczucie, ale jakże powszechne. a najbardziej boli wśród rodziny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.11.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 madeleine czyli nie ma twoich zdjęć nigdzie? Ania szkoda ,że za daleko mieszkam. śmignęla bym na ten koncert.mąż w środę nie może , znajomi też. ... ale juz nie masz biletu, to mleko rozlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 08.11.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 są, ale zahasłowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.11.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 są, ale zahasłowane !!! ale mooosznaaa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 08.11.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 przyślij mi maila na priv. I nie wrzucaj korespondencji ode mnie do kosza, jak Anula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.11.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 a ja tam nie chcę, aby co niektórzy wiedzieli, jak mieszkam. Bardziej się boję znajomych niż obcych. Naprawdę, zazdrość - brzydkie uczucie, ale jakże powszechne. niestety sama prawda ja tego doświadczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 08.11.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 przyślij mi maila na priv. I nie wrzucaj korespondencji ode mnie do kosza, jak Anula Ja też kcem !!! bo później będą się rozwodzić jakie cuda a człowiek siedzi i nic nie wie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 08.11.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 A w ogóle dotarłam do próbek tapet Elitis na żywo. No umarłam, rewelacja totalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.11.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 przyślij mi maila na priv. I nie wrzucaj korespondencji ode mnie do kosza, jak Anula poszło Do kosza? Co najwyżej mogą trafiać do spamu. Jak moje maile do panów z eurodoru (na początku myślałam że robią mnie w balona) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 08.11.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Anula, jak Twoja żywica? Masz ją przykrytą i zabezpieczoną czy poddajesz ją "morderczej" próbie? Pytam, bo u mnie prawie klamka zapadła i będzie żywica w kuchni. Spieramy się jeszcze z małżem czy biała czy jasnoszara. Ważą się losy łazienki...czy pod prysznicem można położyć żywicę? Pytanie ma wagę być albo nie być. I jakiej grubości jest standardowa warstwa żywicy? Tobie i Monsanbii robił żywicę zdaje się mój ziomek, tzn. ktoś z Łodzi. Mogłabyś przekazać namiary na człowieka, choćby i na privka. Wiem, ze pisałaś o człowieku, ale dyskusja w Twoim wątku ma takie tempo, że musiałabym przeszukać z 70 stron... Pozdrawiam i zazdroszczę. Można powiedzieć, że jedną nogą już mieszkacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 08.11.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Ja Wam tylko powiem, że zazdrości można doświadczyć nawet jak się nie ujawnicie na forum muratora ze zdjęciami czy jakimikolwiek wpisami. Tacy ludzie zawsze byli, są i niestety będą. I też zauważyłam, że doświadczamy jej zwykle częściej od tej bliższej strony niż od obcych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
o l a 08.11.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 :)Hej Anula! Po pierwsze chciałam się przywitać i podziękować bo w zasadzie dzięki Tobie odkryłam to forum- rewelacyjne źródło inspiracji budowlano-wnętrzarskich:) Szukałam informacji na temat nowoczesnego budownictwa i indywidualnych projektów a okazało się, że znalazłam dużo dużo więcej. Od tamtej chwili jak tylko mogę ( a najczęściej wtedy jak nie mogę )zaglądam i czytam, czytam czytam. Z Twojego dziennika trafiłam do dziennika Poliny I Oliwki ( projektowaly im domy moje ulubione pracownie architektoniczne) Po drugie gratuluję! Twój dom jest przepiękny. Mam bardzo podoby gust"architektoniczno-wnętrzarski" jak Ty i jestem Twoim domem zachwycona. Muszę się przyznać , że dzień w pracy rozpoczynam od zaglądnięcia do Twojego dziennika:) Po trzecie sama niedługo rozpoczynam swoją przygodę z budową a lektura forum pozwoliła mi ostatecznie skrystalizować wizję mojego domku. Wasze pomysły i inspiracje forumowskie były dla mnie nieocenioną pomocą- dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.11.2011 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 buu nie moge jechac na tego Kravitza . bardzo żałuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 08.11.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Anula - zobacz sobie kosze na śmieci tutaj: http://www.dacter.pl/sortowniki.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts