Polina 08.11.2011 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Ania, ale u Ciebie pięknie i cudnie!!!! Miałam wrażenie że tylko chwilę nie było mnie na forum a tu tyle stron do przeczytania... Kiedy przeprowadzka? Baw się dobrze na koncercie!!! :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 09.11.2011 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Jak byłam u tego faceta o którym piszę wyżej - byłam w październiku, podłogówka była wyłączona, chodziliśmy w skarpetkach (nasz archi nam kazał zdjąć buty , właściciel chodził w butach - podłoga nie sprawiała wrażenia zimnej. Dzieci się nie skarżyły. Nie wiem jak u Ani. edit: poprawka, bo zjadłam najważniejsze słowo Adk dzięki, właśnie chodziło mi o to słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 09.11.2011 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Żywica na połysk czy ta w garażu? Jeśli ta na połysk, to w kuchni bym jej nie dała... Ona Ci się strasznie porysuje. Nie wiem czy można pod prysznicem. Na pewno byłoby masakrycznie ślisko... Żywica ma chyba ze 2-3 milimetry. Wyślę Ci namiary na tych ości z Łodzi, podpytaj ich o wszystko. Dzięki Anula, dzięki Monanbia. Myślałam o tej na połysk, ale właściwie to obydwie mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 09.11.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 kocimieta, myślę, ze żywica sto razy cieplejsza od płytek. Mnie przekonuje powierzchnia bez fug. Zwłaszcza, że mam podłogówkę i min. fugi odpadają... Tylko tego rysowania się boję. Bo jak żywica się nie sprawdzi, to kupa tzn. chcąc cokolwiek na niej położyć mamy 1cm próg... Nic to, trzeba sobie z fachowcem pogadać. Anula ucałuj Lennego ode mnie ( jak on mi się kiedyś podobał ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 09.11.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 "Anula ucałuj Lennego ode mnie ( jak on mi się kiedyś podobał ) ...." kiedyś, kiedyś - olgisieniunieczka nie grzesz - teraz tez niczego sobie,mały ale wariat, jesteśmy prawie rówieśnikami , no i wymiękam kompletnie jak słucham I Belong To You A w sprawie żywicy - kusi mnie straszliwie ale nie znam nikogo, kto ją ma w domu. Żeby tak gdzieś wejść, zobaczyć i zbadać organoleptycznie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goobo 09.11.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Dzień dobry! Pięknie proszę o namiar na stolarzy - pisałam na priv, ale bez odzewu buu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 09.11.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 "Anula ucałuj Lennego ode mnie ( jak on mi się kiedyś podobał ) ...." kiedyś, kiedyś - olgisieniunieczka nie grzesz - teraz tez niczego sobie,mały ale wariat, jesteśmy prawie rówieśnikami , no i wymiękam kompletnie jak słucham I Belong To You A w sprawie żywicy - kusi mnie straszliwie ale nie znam nikogo, kto ją ma w domu. Żeby tak gdzieś wejść, zobaczyć i zbadać organoleptycznie;) Nie no, obecnie też mi się podoba A przy I belong to you to i ja wymiękam... Też bym sobie żywicę pomacała, moze wykonawca ma gdzieś próbnik i pozwoli pomacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.11.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 no i jak Lenny??? ucałowałaś go od nas;) żeby w środku tygodnia koncert dawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 10.11.2011 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Dzień dobry! Pięknie proszę o namiar na stolarzy - pisałam na priv, ale bez odzewu buu:( Witam, przepraszam, ale mam tak zapchaną skrzynkę, że nie ogarniam. Wszystkich, którym nie odpisałam, przepraszam. O których stolarzy chodzi? Od czego? Mam kilku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.11.2011 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Ania, właśnie, jak na tym Lennym było? A ponieważ ja dziś monotematyczna jestem, to pozwolę sobie zapytać? Gdzie masz fornirowane drzwi i czemu ich jeszcze w dz nie ma??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 10.11.2011 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 (edytowane) no i jak Lenny??? ucałowałaś go od nas;) żeby w środku tygodnia koncert dawać Lenny rulez http://img.interia.pl/rozrywka/nimg/q/t/Lenny_Kravitz_Warszawa_5517294.jpg Mnóstwo pozytywnej energii, piękny głos, rewelacyjna muzyka, świetni muzycy, było cudownie. I jaki on piękny:))) Te królicze ząbki:) Mimo wieku nadal jest ciachem do schrupania. Uroczy. Pół godziny chodził po trybunach i płycie (!) Odważny, co? Ale żadna go nie zjadła:) A do tańca na trybunie wybrał sobie... Weronikę Marczuk-Pazurę Dawno nie byłam na jakimkolwiek koncercie. To wyjście bardzo pozytywnie mnie naładowało. Było po prostu super. SUPER! I słuchając tej genialnej muzyki tak sobie myślałam, że trochę się zakleszczyłam w tej budowie, w tej monotematyczności. Świata poza tym od roku nie wiedzę, a świat nadal istnieje, kolorowy, żywy, ciekawy. Czas na koniec z przygodą budowlaną, czas wrócić do żywych Edytowane 10 Listopada 2011 przez anula05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 10.11.2011 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Ania, właśnie, jak na tym Lennym było? A ponieważ ja dziś monotematyczna jestem, to pozwolę sobie zapytać? Gdzie masz fornirowane drzwi i czemu ich jeszcze w dz nie ma??? Jakoś mi się nie chce. Malują, tapetują, gładzą. Skończą, to zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.11.2011 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Ania ... zazdroszczę, o, tyle powiem ... zagrali thinking of you? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 10.11.2011 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Dziewczyny a zabezpieczacie jakoś te drzwi? Skoro tyle się dzieje to qrcze trochę strach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.11.2011 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Dziewczyny a zabezpieczacie jakoś te drzwi? Skoro tyle się dzieje to qrcze trochę strach Właśnie!!!??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.11.2011 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Ehh, Krawiec stary ale jary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 10.11.2011 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 qrka ile on ma lat że wszyscy mu ten wiek wypominają???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.11.2011 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 qrka ile on ma lat że wszyscy mu ten wiek wypominają???? a z jakieś 30 parę Nie no, już*chyba lenek grubo po 40 jest. Dziecięciem byłam jak fajfa słuchałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.11.2011 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 a z jakieś 30 parę Nie no, już*chyba lenek grubo po 40 jest. Dziecięciem byłam jak fajfa słuchałam po 30-tce to już z górki a lenek bliżej 50 niż 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.11.2011 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 a lenek bliżej 50 niż 40 no no, a co ja napisałam? (grubo po, znaczy blisko 50) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts