tofee 11.11.2011 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Serio? dla mnie on zawsze będzie miał tyle ile wówczas jak ja miałam 14 i słuchałyśmy go godzinami z przyjaciółką ... gościa z cygarami na głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.11.2011 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Serio? dla mnie on zawsze będzie miał tyle ile wówczas jak ja miałam 14 i słuchałyśmy go godzinami z przyjaciółką ... gościa z cygarami na głowie sprawdziłam, rocznik 64! Trzeba przyznać, że jak na niespełna 50latka facet trzyma się istnie młodzieżowo. Mój tata ma niewiele więcej i jest jakby młodzieżowy trochę mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.11.2011 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 sprawdziłam, rocznik 64! Trzeba przyznać, że jak na niespełna 50latka facet trzyma się istnie młodzieżowo. O boszeee, to nawet starszy od mojego męża:o:lol2: A mój się tak młodzieżowo nie trzyma:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.11.2011 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 O boszeee, to nawet starszy od mojego męża:o:lol2: A mój się tak młodzieżowo nie trzyma:roll: Mój też*nie, a jest jednak sporo młodszy! Jutro biegnie po ulicach Wawy, może mu trochę ubyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.11.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Lenny rulez http://img.interia.pl/rozrywka/nimg/q/t/Lenny_Kravitz_Warszawa_5517294.jpg Mnóstwo pozytywnej energii, piękny głos, rewelacyjna muzyka, świetni muzycy, było cudownie. I jaki on piękny:))) Te królicze ząbki:) Mimo wieku nadal jest ciachem do schrupania. Uroczy. Pół godziny chodził po trybunach i płycie (!) Odważny, co? Ale żadna go nie zjadła:) A do tańca na trybunie wybrał sobie... Weronikę Marczuk-Pazurę Dawno nie byłam na jakimkolwiek koncercie. To wyjście bardzo pozytywnie mnie naładowało. Było po prostu super. SUPER! I słuchając tej genialnej muzyki tak sobie myślałam, że trochę się zakleszczyłam w tej budowie, w tej monotematyczności. Świata poza tym od roku nie wiedzę, a świat nadal istnieje, kolorowy, żywy, ciekawy. Czas na koniec z przygodą budowlaną, czas wrócić do żywych ale ci zazdroszczę!!! kurcze ta moja decyzyjność . powinnam w auto i do ciebie.Marczuk? why? pokazała cos z tańca z gwiazdami Ania on jest jak George Michael. a tamten STARO wygląda:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.11.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 lenek młodo się czuje to i młodo wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 11.11.2011 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Tak, tak, 46 lata, a starzeje się jak wino:) Dziewczyny help!POSZUKUJĘ MATERIAŁU NA ZASŁONY W KOLOROWE KROPKI - nawiązujący do tapety u córki w pokoju (znacie jakiś sklep z ofertą materiałów?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.11.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Ania, gdzie zamawiałaś lustra?Mam je w planie na ten tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 11.11.2011 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Robią mi je szklarze z KAST z Radomia, CI od balustrad, kabin etcBędą u mnie w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.11.2011 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Mój też*nie, a jest jednak sporo młodszy! Jutro biegnie po ulicach Wawy, może mu trochę ubyje sportowiec??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.11.2011 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 lenek młodo się czuje to i młodo wygląda no to nauczka. ja jak przebywam z wami czuję sie na 30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.11.2011 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Robią mi je szklarze z KAST z Radomia, CI od balustrad, kabin etc Będą u mnie w poniedziałek Tych od balustrad i kabin masz z Radomia??? Może by wpadli do mnie i za jednym zamachem zrobili mi dwa lustra? Blisko mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.11.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 sportowiec??? biega rekreacyjnie I bierze udział w większości imprez biegowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.11.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 no to praaaaaaaaawie SPORTOWIEC. u mnie kuzyn i kuzynka męża szaleją w biegu:) i na rowerach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.11.2011 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 no to praaaaaaaaawie SPORTOWIEC. u mnie kuzyn i kuzynka męża szaleją w biegu:) i na rowerach:) Prawie prawie Kupiłam mu ostatnio strój jesienny do biegania (getry, bluzę, czapkę, nawet skarpetki) Podobno biegło mu się*dzięki temu super Ja też*trochę trenowałam. Ostatnio zaostrzyła mi się astma, odpuściłam, i od kilku lat siedzę na tyłku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.11.2011 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 spróbuj fittnes. ja też biegałam trochę, bo mieszkam niedaleko tras biegowych. ale kontuzja kostki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 11.11.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Białe zasłonki w kolorowe kropki widziałam w leroy'u, przypomniała mi się nawet Twoja tapeta jak je widziałam, szału zdaje mi się nie robiły, ale lepiej sama oceń, bo może coś pokręciłam i Ci idealnie spasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.11.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Tak, tak, 46 lata, a starzeje się jak wino:) Dziewczyny help! POSZUKUJĘ MATERIAŁU NA ZASŁONY W KOLOROWE KROPKI - nawiązujący do tapety u córki w pokoju (znacie jakiś sklep z ofertą materiałów?) bardzo proszę: http://www.tkaniny.net/Tkaniny/Tkaniny-dzieciece/Tkaniny-dzieciece-dekoracyjne/Scatter-3.htm?shop=fabfab_pl&SessionId=&a=article&ProdNr=12%5F2484%5F200&t=30&c=249192&p=249192 Ta chyba najbardziej pasująca... a tu cała reszta: http://www.tkaniny.net/Tkaniny/Tkaniny-dzieciece/Tkaniny-dzieciece-dekoracyjne.htm?shop=fabfab_pl&SessionId=&a=catalog&hide=1&t=30&c=249192&p=249192&Start=30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 11.11.2011 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Dzięki. Już namierzyłam tę stronę. Zamówiłam próbkę. Choć musiałabym zamówić tyle metrów tej tkaniny, że zważając na koszt 100 z/mb, chyba wybiorę się do ... Ikei Może zrobię tylko taśmy do przewiązania z kropek. W każdym razie faworyci: http://media.fabfab.net/images/products/medium/12_2484_200.jpg http://media.fabfab.net/images/products/medium/12_3224_200.jpg http://media.fabfab.net/images/products/medium/01_1831_05.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.11.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 ania głosowanie???pierwszy , bo identyczny jak tapeta.Ostatni dla przełamania białóści i wyostrzenia wnętrza.a łózko jaki kolor bedzie miała kruszynka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts