Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Posty do Anuli

Recommended Posts

Cześć Anulka, witam sznownych gosci ;) ale mnie tu dawno nie było...i jak to pięknie (nawiązując do wnętrz, materiały na zasłonki też piękne) Anula-pewnie jak przestudiuje zaległości, to bedę miała pełen wór pytań...Pierwsze juz jest - posadzka epoksydowa-biała żywica - jesteś zadowolona? jak tak-to możesz polecić wykonawcę. Będę wdzięczna ;) Pozdrawiam

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ania głosowanie???

pierwszy , bo identyczny jak tapeta.

Ostatni dla przełamania białóści i wyostrzenia wnętrza.

a łózko jaki kolor bedzie miała kruszynka?

Zrobię chyba jasne, neutralne zasłony i dam tylko kropkowe "taśmy" do przewiązania

Meble docelowo będą białe.

Cześć Anulka, witam sznownych gosci ;) ale mnie tu dawno nie było...i jak to pięknie (nawiązując do wnętrz, materiały na zasłonki też piękne) Anula-pewnie jak przestudiuje zaległości, to bedę miała pełen wór pytań...Pierwsze juz jest - posadzka epoksydowa-biała żywica - jesteś zadowolona? jak tak-to możesz polecić wykonawcę. Będę wdzięczna ;) Pozdrawiam

Witam po długim czasie:) CO robiłaś, jak CIę nie było?:)

Czy jestem zadowolona z Żywicy to Ci powiem jak zamieszkam:)

A ja z lampą przychodzę, cho c nie wiem czy nie za dużo tych kropek, tapeta będzie na wszystkich ścianach?

Dzięki, lampa cudo. Już gdzieś ją kiedyś widziałam. Prześlij namiar, może kiedyś.... ;)

Kropki będą tylko na jednej ścianie, inaczej byłby oczopląs ;)

Edytowane przez anula05

Nie mam, bo na razie nic nie kupuję ;)

Poza lampą. Łóżko (póki Młody nie potrzebuje) będzie miała na razie stare. Sosnowa Ikea ;)

Docelowo będzie białe łóżko i szafka nocna. Jak pójdzie do szkoły to dojdzie biurko. I tyle.

Ma tyle szaf / półek w zabudowie i jeszcze będą siedziska- schowki pod oknami, że nic więcej chyba nie jest potrzebne.

Popatrz na linki na chyba 13 tej stronie mojego Dziennika, tam jest wpis o dziecięcych rzeczach i kupa fajnych linków.