Margula 13.11.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Cześć Anulka, witam sznownych gosci ale mnie tu dawno nie było...i jak to pięknie (nawiązując do wnętrz, materiały na zasłonki też piękne) Anula-pewnie jak przestudiuje zaległości, to bedę miała pełen wór pytań...Pierwsze juz jest - posadzka epoksydowa-biała żywica - jesteś zadowolona? jak tak-to możesz polecić wykonawcę. Będę wdzięczna Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 13.11.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 W O W ....te elewacje.......... piękne ... dziś mam pewnie niedzielę z głowy - spędzę ją nad Twoim dziennikiem SUPER ANULA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 13.11.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 (edytowane) A ja z lampą przychodzę, cho c nie wiem czy nie za dużo tych kropek, tapeta będzie na wszystkich ścianach? http://sopolish.pl/image/cache/data/LAMPY/podlogowe/Bez%20nazwy%201-567x567.jpg Edytowane 13 Listopada 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 13.11.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 (edytowane) ania głosowanie??? pierwszy , bo identyczny jak tapeta. Ostatni dla przełamania białóści i wyostrzenia wnętrza. a łózko jaki kolor bedzie miała kruszynka? Zrobię chyba jasne, neutralne zasłony i dam tylko kropkowe "taśmy" do przewiązania Meble docelowo będą białe. Cześć Anulka, witam sznownych gosci ale mnie tu dawno nie było...i jak to pięknie (nawiązując do wnętrz, materiały na zasłonki też piękne) Anula-pewnie jak przestudiuje zaległości, to bedę miała pełen wór pytań...Pierwsze juz jest - posadzka epoksydowa-biała żywica - jesteś zadowolona? jak tak-to możesz polecić wykonawcę. Będę wdzięczna Pozdrawiam Witam po długim czasie:) CO robiłaś, jak CIę nie było? Czy jestem zadowolona z Żywicy to Ci powiem jak zamieszkam:) A ja z lampą przychodzę, cho c nie wiem czy nie za dużo tych kropek, tapeta będzie na wszystkich ścianach? Dzięki, lampa cudo. Już gdzieś ją kiedyś widziałam. Prześlij namiar, może kiedyś.... Kropki będą tylko na jednej ścianie, inaczej byłby oczopląs Edytowane 13 Listopada 2011 przez anula05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.11.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Masz już resztę mebli do pokoju córki?Ja dziś cały dzień siedzę nad tym tematem, też szukam białych (ew z kolorowymi elementami), pęka mi już głowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 13.11.2011 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Nie mam, bo na razie nic nie kupuję Poza lampą. Łóżko (póki Młody nie potrzebuje) będzie miała na razie stare. Sosnowa Ikea Docelowo będzie białe łóżko i szafka nocna. Jak pójdzie do szkoły to dojdzie biurko. I tyle. Ma tyle szaf / półek w zabudowie i jeszcze będą siedziska- schowki pod oknami, że nic więcej chyba nie jest potrzebne. Popatrz na linki na chyba 13 tej stronie mojego Dziennika, tam jest wpis o dziecięcych rzeczach i kupa fajnych linków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.11.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Aniu czy możesz mi napisać ile tak w przybliżeniu kosztował Was metr balustrady szklanej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 13.11.2011 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Pasie cieżko mi stwierdzić, bo negocjacje były ostre i w końcu stanęło na ryczałcie, za balustrady, kabiny, lustra, drzwi szklane. Za całość. Ale wyceny oscylowały z tego co pamiętam w okolicach 1,7-2,2 tys/metr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 13.11.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Ja namierzyłam takowe w firmie JAK SZKŁO za ok 1.000,00zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.11.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 dzięki Aniu - tak myślałam, że trzeba liczyć ok.2tysie za metr:yes: malkul dobrze wiedzieć, że można i taniej;) dopiero zaczynam się rozglądać...po roku mieszkania bez balustrady:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 13.11.2011 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 ale to zależy od sposobu mocowania (czy rotule, czy na szynie w posadzce - to drożej), od rodzaju szkła (musi być hartowane, ale niektórzy dają jakieś słabsze) etc etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.11.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Będą jutro Ci panowie od balustrad w końcu?Pytałam gdzieś wcześniej czy się*nie podpiąć pod Ciebie i nie zamówić moich dwóch luster do łazienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.11.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 ale to zależy od sposobu mocowania (czy rotule, czy na szynie w posadzce - to drożej), od rodzaju szkła (musi być hartowane, ale niektórzy dają jakieś słabsze) etc etc wiem wiem:yes: muszę tylko małża na rząd wielkości przygotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 13.11.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Moja wycena dot.balustrady szklanej na szynie w posadzce, szkło FL15mESC (szkło hartowane klejone) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.11.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Moja wycena dot.balustrady szklanej na szynie w posadzce, szkło FL15mESC (szkło hartowane klejone) i to właśnie ten 1000zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 13.11.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 tak 1000/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 13.11.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Jeszcze dodam że tez wycenili mi mocowane do ploczka więc wyszło 850/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.11.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 tak 1000/m2 to metr bieżący ile - jaką się robi wysokość takich balustrad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 13.11.2011 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 No to tanio jak barszcz, bierz bez zastanowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 13.11.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Mnie wycenił na 1metr wysoką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts