anula05 13.11.2011 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Ja mam chyba 1,2 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.11.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 dzięki to mam już coś na początek:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 13.11.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 (edytowane) http://www.mukaki.pl/na+podlodze/ przestraszyłam się jak wkleiłaś te tkaniny w kropy, pomyłka by to była, za dużo szczęścia zdecydowanie, no i jak tapeta na jednej ścianie, to ta lampa cudnie by pasowała. A "taśmy" do przewiązania zasłon ja bym zrobiła z warkoczy uplecionych z tkanin jednobarwnych, kolorami nawiązującymi do kropek. Edytowane 13 Listopada 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.11.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 anula, twój dom jest wykończony w b.wysokim standardzie z super materiałów tak że bez mebli i dodatków robi i tak niesamowite wrażenie.U córci faktycznie lepsze będą gładkie zasłony+ pasy kropki, a tak w ogóle to ta tapeta jest boska.Daj znać jak Swietłana sobie poradzi, ja jutro dzwonie do swojej ekipy(skończyli sprzątanie kilka dni temu) żeby przyszli po doczyszczać okna z kleju i płytki, a mieli się za profesjonalistów:mad: Żałuję że nie wzięłam dwóch dziewczyn które miały być pierwotnie, zapłaciłabym połowę tego, a może byłoby widać kobiecą rękę, a tak wywaliłam kupę kasy, a dom wygląda nie wiele lepiej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 13.11.2011 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 MarJel, ja sama myłąm 6 okien przez 7 godzin... Skrobałam każdą kropkę tynku, silikonu, czegokolwiek. I jutro będę szorować ze Svietłaną Niestety podejrzewam, że nikto, do kogo nie należy dom, nie posprząta po budowie jak należy. Bo to jest straszna robota. A Svietłana jeszcze okien nie widziała. Zdziwi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 13.11.2011 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 (edytowane) Dziewczyny HELP muszę zakupić garnki do indukcji, bez garnków się nie wprowadzę Ikea odpada, Mąż Esteta uznał, że brzydkie I jeszcze potrzebuję stalowych cyferek na ogrodzenie (numer domu) - czy poza Blomusem są jeszcze inne? Edytowane 13 Listopada 2011 przez anula05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.11.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 A Svietłana jeszcze okien nie widziała. Zdziwi się :lol2: przeczytałam K Obydwoje się uśmialiśmy Skąd ją wytrzasnęłaś i ile jej płacisz? Ania, powiedz mi co u Ciebie robili z drzwiami do malowania? Bo piszesz, że już po. Ja siedzę i drżę co oni mi z nimi zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.11.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Dziewczyny HELP muszę zakupić garnki do indukcji, bez garnków się nie wprowadzę Ikea odpada, Mąż Esteta uznał, że brzydkie I jeszcze potrzebuję stalowych cyferek na ogrodzenie (numer domu) - czy poza Blomusem są jeszcze inne? Ja mam zestaw BergHoff i jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.11.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Ania dzielna jesteś z tymi oknami. i jak zwykle masz rację tylko ten do kogo należy dom sam wszystko najlepiej posprzata. tylko jak???? a u ciebie tyle okien. jutro popilnuj swojej Swietłany i szanuj rękę a pomysł emolka z kolorowymi warkoczami fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 13.11.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 http://www.tefal.pl/All+Products/Cookware/Non+stick+cookware/Products/Classica/Classica.htm w marketach agd rtv zazwyczaj są do pooglądania, cos mi się kojarzy że jeszcze jakieś ładne szare tefala (do szafek) widziałam, ale na stronie nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.11.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 o takie http://allegro.pl/berghoff-garnki-invico-vitrum-16-el-ksiazka-i1927967611.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 13.11.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 szare zelmera widziałam, a nie tefalahttp://www.zelmer.pl/patelnie_garnki/zestawy_garnkow/linia_intherium/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.11.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Ja też jeszcze nie mam, ostatnio oglądałam w media zestaw vinzer 69032, tak się czaje na nie, ale nie znam się też http://img687.imageshack.us/img687/8020/ivinzeruniversumzestawg.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 13.11.2011 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Ten zelmer ładny, ale szare (teflon) to chyba nie na indukcję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 13.11.2011 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 :lol2: przeczytałam K Obydwoje się uśmialiśmy Skąd ją wytrzasnęłaś i ile jej płacisz? Ania, powiedz mi co u Ciebie robili z drzwiami do malowania? Bo piszesz, że już po. Ja siedzę i drżę co oni mi z nimi zrobię Nie wiem co robili, chyba uważali po prostu, bo są czyste. Jakoś specjalnie chyba ich nie zakrywali, tylko oklejali taśmą. Chyba. Svietłana po prostu spadła z nieba:) Zapukała i jest. 15 zł/h. Max 2 dni. Tylko jeszcze nie wie co ją czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 13.11.2011 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Kurcze nawet opisu nie przeczytałam, teflon chyba nie wyklucza indukcji, żadnej informacji tam nie ma faktycznie.te się nadająhttp://www.emalia.pl/product/show/364161/naczynie-kuchenne-komplet-naczyn-nierdzewnych-opal-indukcja-emalia-olkusz-komplety ja mam flox'y z olkusza są ok za 99zł w biedronce, i te tefale które wcześniej wkleiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.11.2011 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Ania, dlaczego IKEA odpada?Ja co prawda garnkw IKEA nie mam, ale mam za to 2 patelnie używane non stop i jestem nimi zachwycona. Przegrywają z tefalowymi. Tyle że to te z najdroższej serii, nie za 39,90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 14.11.2011 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Nie bierz tefala, on lubi buczeć na indukcji (garnki, nie patelnie). Podobnie z ikei garnki kupowane w zestawach (z serii 365+). Dobre są z ikei na sztuki.Ja mam Berghoffa jak Monia i jestem nieodmiennie zachwycona, mają 6 lat, a wyglądają jak nowe.I jeszcze mam Philipiuka duży zestaw, w prezencie dostałam. A swoją drogą dlaczego nie miałaś zasłoniętych okien? Ja nie mówię, u mnie też były trochę brudne, ale trochę! Szyby zakurzone (nie umiem ładnie myć, więc trochę mazów ciągle jest), ale naprawdę malutko kropek od tynku itd.Ale i tak Swietłanę popieram, zostaw ją sobie najlepiej na stałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 14.11.2011 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 (edytowane) Dziewczyny, muszę zakupić garnki do indukcji. Bez garnków się nie wprowadzimy :stirthepot: Ikea odpada. Jakie są ładne, dobre i nie za drogie? Anula, polecam Berghoff. Ja używam, są naprawdę świetne! Mam ten model, ale nie pamiętam jak się nazywa... http://images02.olx.pl/ui/5/40/65/1269078724_81753565_1-Zdjecia--BERGHOFF-garnki-zestaw-garnkow-BERGHOFF-NAJTANIEJ-E-SKLEP.jpg Edit, znalazłam na allegro nazwę: TULIP - http://allegro.pl/berghoff-garnki-tulip-12-cz-gratis-gerlach-i1908630705.html Edytowane 14 Listopada 2011 przez Basia_KRK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 14.11.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 o, ja też mam tulipa. Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts