Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Posty do Anuli

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

http://www.mukaki.pl/na+podlodze/

przestraszyłam się jak wkleiłaś te tkaniny w kropy, pomyłka by to była, za dużo szczęścia zdecydowanie, no i jak tapeta na jednej ścianie, to ta lampa cudnie by pasowała.

A "taśmy" do przewiązania zasłon ja bym zrobiła z warkoczy uplecionych z tkanin jednobarwnych, kolorami nawiązującymi do kropek.

Edytowane przez e-mól

anula, twój dom jest wykończony w b.wysokim standardzie z super materiałów tak że bez mebli i dodatków robi i tak niesamowite wrażenie.

U córci faktycznie lepsze będą gładkie zasłony+ pasy kropki, a tak w ogóle to ta tapeta jest boska.

Daj znać jak Swietłana sobie poradzi, ja jutro dzwonie do swojej ekipy(skończyli sprzątanie kilka dni temu) żeby przyszli po doczyszczać okna z kleju i płytki, a mieli się za profesjonalistów:mad:

Żałuję że nie wzięłam dwóch dziewczyn które miały być pierwotnie, zapłaciłabym połowę tego, a może byłoby widać kobiecą rękę, a tak wywaliłam kupę kasy, a dom wygląda nie wiele lepiej....

MarJel, ja sama myłąm 6 okien przez 7 godzin... Skrobałam każdą kropkę tynku, silikonu, czegokolwiek. I jutro będę szorować ze Svietłaną ;) Niestety podejrzewam, że nikto, do kogo nie należy dom, nie posprząta po budowie jak należy. Bo to jest straszna robota.

A Svietłana jeszcze okien nie widziała. Zdziwi się ;)

A Svietłana jeszcze okien nie widziała. Zdziwi się ;)

:lol2: :lol2: :lol2:

przeczytałam K

Obydwoje się uśmialiśmy

Skąd ją wytrzasnęłaś i ile jej płacisz?

Ania, powiedz mi co u Ciebie robili z drzwiami do malowania?

Bo piszesz, że już po. Ja siedzę i drżę co oni mi z nimi zrobię

Dziewczyny HELP muszę zakupić garnki do indukcji, bez garnków się nie wprowadzę :stirthepot:

Ikea odpada, Mąż Esteta uznał, że brzydkie :)

I jeszcze potrzebuję stalowych cyferek na ogrodzenie (numer domu) - czy poza Blomusem są jeszcze inne?

Ja mam zestaw BergHoff i jestem zadowolona :yes:

:lol2: :lol2: :lol2:

przeczytałam K

Obydwoje się uśmialiśmy

Skąd ją wytrzasnęłaś i ile jej płacisz?

Ania, powiedz mi co u Ciebie robili z drzwiami do malowania?

Bo piszesz, że już po. Ja siedzę i drżę co oni mi z nimi zrobię

Nie wiem co robili, chyba uważali po prostu, bo są czyste. Jakoś specjalnie chyba ich nie zakrywali, tylko oklejali taśmą. Chyba.

Svietłana po prostu spadła z nieba:) Zapukała i jest. 15 zł/h. Max 2 dni. Tylko jeszcze nie wie co ją czeka ;)

Kurcze nawet opisu nie przeczytałam, teflon chyba nie wyklucza indukcji, żadnej informacji tam nie ma faktycznie.

te się nadają

http://www.emalia.pl/product/show/364161/naczynie-kuchenne-komplet-naczyn-nierdzewnych-opal-indukcja-emalia-olkusz-komplety

ja mam flox'y z olkusza są ok za 99zł w biedronce, i te tefale które wcześniej wkleiłam

Nie bierz tefala, on lubi buczeć na indukcji (garnki, nie patelnie). Podobnie z ikei garnki kupowane w zestawach (z serii 365+). Dobre są z ikei na sztuki.

Ja mam Berghoffa jak Monia i jestem nieodmiennie zachwycona, mają 6 lat, a wyglądają jak nowe.

I jeszcze mam Philipiuka duży zestaw, w prezencie dostałam.

A swoją drogą dlaczego nie miałaś zasłoniętych okien? Ja nie mówię, u mnie też były trochę brudne, ale trochę! Szyby zakurzone (nie umiem ładnie myć, więc trochę mazów ciągle jest), ale naprawdę malutko kropek od tynku itd.

Ale i tak Swietłanę popieram, zostaw ją sobie najlepiej na stałe.

Dziewczyny, muszę zakupić garnki do indukcji. Bez garnków się nie wprowadzimy :stirthepot::stirthepot::stirthepot:

Ikea odpada. Jakie są ładne, dobre i nie za drogie?:)

Anula, polecam Berghoff. Ja używam, są naprawdę świetne! Mam ten model, ale nie pamiętam jak się nazywa...

http://images02.olx.pl/ui/5/40/65/1269078724_81753565_1-Zdjecia--BERGHOFF-garnki-zestaw-garnkow-BERGHOFF-NAJTANIEJ-E-SKLEP.jpg

Edit, znalazłam na allegro nazwę: TULIP - http://allegro.pl/berghoff-garnki-tulip-12-cz-gratis-gerlach-i1908630705.html

Edytowane przez Basia_KRK