Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Posty do Anuli

Recommended Posts

ANIAkawał roboty za tobą . super te ledy tak wysoko. czy jak je zaświecisz to widać na zewnątrz??

a okna rany. musiały być baaardzo zaciapciane:offtopic:

i masz małżeństwo ukrainskie?

a z tymi szafkami. kurcze skąd ci ludzie się biorą???:(

No i z tego wszystkiego coś przegapiłam!

Pędzę lecę i nie gadam już o głupotach ;)

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

monia ratunku dlaczego śmiejesz się z pięknego imienia:cool:

Moni, rozbawiło mnie jak Ania to napisała. Może to, że nie trzeba było pisać i wszyscy by zgadli ...

Taki żart sytuacyjny wyszedł

(nie z samego imienia :p)

Anka! Żesz cholera. Jaka genialna ta łazienka!!!! Boska boska boska!

Z meblami jakaś wtopa kurcze. Ale najważniejsze, że nie musiałaś się stresować, i ża facet sam zadeklarował naprawę :yes:

Możesz mi na priv napisać who is it?

Moja projektantka też*poleciła mi jakiegoś gościa, był u mnie na pomiarach. I coś kojarzy mi się, że Twoi byli z okolic Pruszkowa (bo mój na pewno)! :eek:

Ledy na 7-miu metrach ... fiu fiu. Nie pozwól mężowatemu myśleć o grzebaniu w nich - ever!

Trzymaj tego Wasyla.

Ale by mi się taki człowiek przydał ... Tyle mam piachu do rozplantowania i ziemi za chwilę

Ile mu płacisz i skąd oni są?

Witam się po raz pierwszy u Ciebie:) Mogę odrobinę pomóc w temacie garnków, gdyż sama niedawno też stałam przed tym problemem, milion pytań, czytania opinii...ostatecznie zdecydowałam sie na OLKUSZ. Tak jak Ty najbardziej obawiałam się "buczenia", jeżeli chodzi właśnie o dziwne efekty dżwiekowe - OLKUSZ najbardziej polecany. Niestety nie używałam jeszcze i swoim doświadczeniem sie nie podzielę, ale może chociaż pomogłam w ten sposób. Pozdrawiam:)

Svietłana harda baba, nie odda Wasyla:) Ona grubsza, on taka mizerota. Ale taczek ze sto dziennie wozi.

Nie ma pracy chłopina, więc pewnie u Ciebie chętnie dorobi. Są z Sękocina.

DOBRANOC!

jak Rumcajs z Hanką:):):)

Ania na pewno ktos z forum będzie go potrzebował do ogrodu . taki ktos jest pomocny- koszenie , przystrzyganie , porządkowanie itp.

a Swietłanę zostawiasz u siebie? sprawdzila się?

Jak mam zly czas idę czasem do kuchni i odprężam się ostrzeniem wszystkich noży ;)

ubawiłam się do łez :D :D

acha, mam garnki na indukcję z ikei i nie hałasują. czasami coś tam pyka, ale zależy, na którym "biegu" mam płytę. i mam też jeden wielki noname kupiony w electroworld i nie pyka, ale ma bardzo solidne dno i w ogole taki masywny jest i ciężki. a dużą patelnię mam dla odmiany lekką i brzęczy - faktycznie chyba istotny jest ciężar naczynia. była tania i jest badziewna, ale nie mogę mamy nauczyć, że się po powłokach nie skrobie metalowymi sztućcami, więc patelnie u mnie podlegają szybkiej rotacji, to w nie nie inwestuję ;)

Ja też się wpisuję do kolejki po Wasyla i jego pomoc w wożeniu piachu:lol: Niezła jesteś, Aniu, w wyszukiwaniu specjalistów od wszystkiego ;)

Anula, nie chcę zaśmiecać Ci wątku, ale jak się już o garnkach rozpisałyście, to proszę napiszcie, czy na płycie indukcyjnej jest szansa przyrządzać dania tak, jak w woku? Mój M się uparł, że on musi mieć choć jeden palnik gazowy, bo jajecznica mu inaczej nie smakuje, no i nie da się robić żarełka z woka, bo to musi być na gazie :bash: Chodzi pewnie o specjalne naczynie i "ostrość" grzania. A ja za wszelką cenę nie chcę prowadzić gazu do domu (mamy w ogrodzeniu, ale jakoś mi gaz w domu poczucie bezpieczeństwa psuje ;)) No i prowadzić całą instalację tylko po to, żeby był jeden palnik... to trochę głupie ;)