monsanbia 15.11.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 ANIAkawał roboty za tobą . super te ledy tak wysoko. czy jak je zaświecisz to widać na zewnątrz?? a okna rany. musiały być baaardzo zaciapciane:offtopic: i masz małżeństwo ukrainskie? a z tymi szafkami. kurcze skąd ci ludzie się biorą??? No i z tego wszystkiego coś przegapiłam! Pędzę lecę i nie gadam już o głupotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.11.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Myślę, że to może działać w dwie strony i oni mogą nie rozumieć Twoich zapędów do super wypasionego styropianu:cool: no Balbina ale przygadałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.11.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 2. Mąż Svietłany, Wasyl:)[/img] :lol2: I tu zakończył się mój research. Umarłam ze śmiechu (nie wiem dlaczego, bo pewnie innym nie wydaje się to nawet zabawne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.11.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 monia ratunku dlaczego śmiejesz się z pięknego imienia:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 15.11.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Myślę, że to może działać w dwie strony i oni mogą nie rozumieć Twoich zapędów do super wypasionego styropianu:cool: Dokładnie tak, dlatego rozmawiam ze znajomymi o domu tylko kiedy zapytają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.11.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 monia ratunku dlaczego śmiejesz się z pięknego imienia:cool: Moni, rozbawiło mnie jak Ania to napisała. Może to, że nie trzeba było pisać i wszyscy by zgadli ... Taki żart sytuacyjny wyszedł (nie z samego imienia ) Anka! Żesz cholera. Jaka genialna ta łazienka!!!! Boska boska boska! Z meblami jakaś wtopa kurcze. Ale najważniejsze, że nie musiałaś się stresować, i ża facet sam zadeklarował naprawę Możesz mi na priv napisać who is it? Moja projektantka też*poleciła mi jakiegoś gościa, był u mnie na pomiarach. I coś kojarzy mi się, że Twoi byli z okolic Pruszkowa (bo mój na pewno)! Ledy na 7-miu metrach ... fiu fiu. Nie pozwól mężowatemu myśleć o grzebaniu w nich - ever! Trzymaj tego Wasyla. Ale by mi się taki człowiek przydał ... Tyle mam piachu do rozplantowania i ziemi za chwilę Ile mu płacisz i skąd oni są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.11.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 wiedziałam monia ,że jesteś zazdrosna ,że Ania ma tego Wasyla:p:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.11.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 wiedziałam monia ,że jesteś zazdrosna ,że Ania ma tego Wasyla:p:rotfl: jeszcze go nie widziałam, ale fakt - już jestem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 15.11.2011 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Svietłana harda baba, nie odda Wasyla:) Ona grubsza, on taka mizerota. Ale taczek ze sto dziennie wozi.Nie ma pracy chłopina, więc pewnie u Ciebie chętnie dorobi. Są z Sękocina. DOBRANOC! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.11.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 16.11.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Witam się po raz pierwszy u Ciebie:) Mogę odrobinę pomóc w temacie garnków, gdyż sama niedawno też stałam przed tym problemem, milion pytań, czytania opinii...ostatecznie zdecydowałam sie na OLKUSZ. Tak jak Ty najbardziej obawiałam się "buczenia", jeżeli chodzi właśnie o dziwne efekty dżwiekowe - OLKUSZ najbardziej polecany. Niestety nie używałam jeszcze i swoim doświadczeniem sie nie podzielę, ale może chociaż pomogłam w ten sposób. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.11.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Svietłana harda baba, nie odda Wasyla:) Ona grubsza, on taka mizerota. Ale taczek ze sto dziennie wozi. Nie ma pracy chłopina, więc pewnie u Ciebie chętnie dorobi. Są z Sękocina. DOBRANOC! jak Rumcajs z Hanką:) Ania na pewno ktos z forum będzie go potrzebował do ogrodu . taki ktos jest pomocny- koszenie , przystrzyganie , porządkowanie itp. a Swietłanę zostawiasz u siebie? sprawdzila się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 16.11.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Wasyl kojarzy mi się z taką bajką z dzieciństwa o misiach. Strasznie bałam się tego Wasyla. Anula, łazienka wyszła świetnie. Ta podłużna część na ścianie to tylko panel czy jest tam ukryta szafka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.11.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Jak mam zly czas idę czasem do kuchni i odprężam się ostrzeniem wszystkich noży ubawiłam się do łez :D acha, mam garnki na indukcję z ikei i nie hałasują. czasami coś tam pyka, ale zależy, na którym "biegu" mam płytę. i mam też jeden wielki noname kupiony w electroworld i nie pyka, ale ma bardzo solidne dno i w ogole taki masywny jest i ciężki. a dużą patelnię mam dla odmiany lekką i brzęczy - faktycznie chyba istotny jest ciężar naczynia. była tania i jest badziewna, ale nie mogę mamy nauczyć, że się po powłokach nie skrobie metalowymi sztućcami, więc patelnie u mnie podlegają szybkiej rotacji, to w nie nie inwestuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 16.11.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Ja też się wpisuję do kolejki po Wasyla i jego pomoc w wożeniu piachu:lol: Niezła jesteś, Aniu, w wyszukiwaniu specjalistów od wszystkiego Anula, nie chcę zaśmiecać Ci wątku, ale jak się już o garnkach rozpisałyście, to proszę napiszcie, czy na płycie indukcyjnej jest szansa przyrządzać dania tak, jak w woku? Mój M się uparł, że on musi mieć choć jeden palnik gazowy, bo jajecznica mu inaczej nie smakuje, no i nie da się robić żarełka z woka, bo to musi być na gazie Chodzi pewnie o specjalne naczynie i "ostrość" grzania. A ja za wszelką cenę nie chcę prowadzić gazu do domu (mamy w ogrodzeniu, ale jakoś mi gaz w domu poczucie bezpieczeństwa psuje ) No i prowadzić całą instalację tylko po to, żeby był jeden palnik... to trochę głupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 16.11.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 To ja jeszcze pośmiecę, macie jakieś dobre patelnie na indukcję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 16.11.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 ja miałam z ikei, ale o ile dwie były ok, to trzecia miała mikronierówności w dnie i przez drgania porysowała mi płytę :/Też szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 16.11.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Ja mam patelnie berghoffa i je uwielbiam, ale na razie używane na zwykłej płycie ceramicznej. takiej seriihttp://www.akcesoria-kuchenne.pl/patelnia-cast-line-24-cm-30l-z-pokrywka-berghoff-2306109-id-85.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 16.11.2011 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Anula, drzwi w klubowej łazience świetne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.11.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Aggula - na indukcji można uzyskać bardzo dobrą "ostrość grzania", ale z wokiem to raczej nie wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts