monsanbia 18.11.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Mam fornir w łazienkach, sypialni, kuchni, salonie, holu, nawet stół zamówiłam z forniru. Tu wiem, tam wiem, ale ... co masz w sypialni z forniru? Coś mi świta, ale nie do końca ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 18.11.2011 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 łóżko i szafki nocne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 18.11.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 łóżko i szafki nocne:) Jakieś nowe w końcu? Pokazywałaś je kiedyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 18.11.2011 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Nieeee, stare, nie ma co pokazywac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 18.11.2011 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 a jaki stół zamówiłas? Pochwal się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.11.2011 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Ja mam pół domu w fornirze. Powiem Wam za rok co się z nim dzieje (czy w ogóle). Mam fornir w łazienkach, sypialni, kuchni, salonie, holu, nawet stół zamówiłam z forniru. Zdjęcia zrobię w weekend. Będę sprzątać i fotografować chętnie zobaczę - bo jakoś się do forniru przekonać nie mogę a miałam nawet kiedy pomysł żeby ścianę klatki schodowej właśnie w fornirze zrobić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 18.11.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Gratuluję rychłej przeprowadzki! I piękne inspiracje pokazujesz:) A im dłużej patrzę na sierściucha tym bardziej mi się podoba (na początku wcale:eek:), i zaobserwowałam, że od początku budowy po oglądaniu inspiracji bardzo zmieniło mi się to co lubię A dzisiaj na Gruperze pojawiła się oferta na donice stalowe. To w nawiązaniu do dyskusji, która była niedawno u Ciebie. Tu je obejrzałam i spodobały mi się czarne kwadratowe. Akurat są w ofercie:) Nabyłam na taras. http://www.donicestalowe.pl/images2.php?maxw=440&maxh=350&img=/userimages/donica-12-2.jpg Ale jest więcej modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.11.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 U mnie była wymiana forniru, szafki montowane były, po pierwszym budowlanym sezonie grzewczym całą wiosnę lato i jesień było ok, a jak zaczęliśmy znowu grzać to jednak wylazło widocznie jeszcze sporo wilgoci, bo fornir popęczniał. ja miałam kiedyś drewniane robione na zamówienie i one po sezonie sie powyginały od ciepła piekarnika. i na frezach, bo to była kuchnia w stylu angielskim , popękała. i tak zostawiłam, była a'la stara:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martas_sa 18.11.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Obejrzalam dziennik i jestem pod wrazeniem pieknie. Mam pytanie czy w domu macie basen ??? gdzies mi przemknelo zdanie na ten temat i pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 18.11.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Kurcze, nigdy nie słyszałam o problemach z fornirem... Ja mam ofornirowaną całą kuchnię (łącznie z frontem zmywarki oraz wszystkimi słupkami obok piekarnika), stół jadalniany stojący praktycznie w kuchni i szafkę w łazience pod umywalką. Nic się z fornirem nie dzieje od 5 lat, nawet jak dzieciaki leją prysznicem po całej łazience Balbina, szperam właśnie w Grouperze za tymi donicami, ale nic nie widzę... Też w pierwszej chwili myślałam, że na zdjęciu to Anuli salon Jestem pewna, że po wykończeniu będzie tak samo piękny Podejrzewam, że nastolatkom będziesz jednak musiała wydzielić osobną łazienkę, bo inaczej sie do tej jednej nie dopchasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 18.11.2011 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Balbina, szperam właśnie w Grouperze za tymi donicami, ale nic nie widzę... Był link:): kliknij tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia1719502664 19.11.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 anula05 powaliły mnie Twoje drzwi ze zdjęcia łazienki - brązowe. Co to za cudo, z czego i jaki kolor? To drewno nie jest z litej płyty czy mi się wydaje, że jest jakby ze "sztachetek" klejone? Jeśli można prosić o jakieś wyraźniejsze zdjęcia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 19.11.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Ania, podałaś farby - m.in Parę i Kabe - czy na ścianie widać różnicę? Czy malarze porównywali ich jakość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 19.11.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Anula miłego sprzatania i gratuluje rychłej przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 20.11.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Aniu, dziękuję za dzisiejszą gościnę Mam nadzieję, że mimo mojego gadulstwa dokończyłaś to, co miałaś dzisiaj posprzątać Słuchajcie, ten domek jest jeszcze sto razy ładniejszy w realu niż na zdjęciach Wspaniała przestrzeń, niesamowite przeszklenia! Po wizycie u Ani przestałam się bać swojej ilości okien, bo ona ma ich chyba dwa razy więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 20.11.2011 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Czesc, ja na chwile, z telefonu. Odpowiem krotko:- nie mam basenu- drzwi pomele sapele czy jakos, fornir-stol fornir debowy- kabe/para - para lepsza, bardziej wydajna, ale droga wiec na jedno wychodzi- dzieki Agnieszka za wizyte, dosc chaotyczna, ale bylam dzis w amoku sprzatania, dodatkowo zdenerwowana akcja z kamieniem... U Ciebie zapowiada sie tez cudnie, trzymam kciuki, bede pomagac- uciekam, mam jutro wazne spotkanie, musze sie wyspac. Zdjecia mam, ale dzis juz chyba nie dam rady. Jutro dzwonie po Svitlane, jednak sama nie dzwigne tematu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.11.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 pa Anula.nieżle zakręcona jesteś. widzę ,że to już końcówka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 22.11.2011 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Czekałam, czekałam i się doczekałam, ale odpicowane wszystko, się napracowałaś dziewczyno i jest efekt, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 22.11.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Anula, ślicznie Kurczę, pierwsze, co przyszło mi na myśl, to że to ładniejsza wersja Cullen House. A swoją drogą widać, gdzie panowie korzystają z toalety, bo deska podniesiona. Opuszczaj do zdjęć! Najmniej mówi do mnie łazienka rodzinna - ściana z sedesem i bidetem. Mimo wszystko dosyć ciężko, w przeciwieństwie do strony z wanną - bajka. Pokoje dzieci urocze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 22.11.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Anula, ślicznie Kurczę, pierwsze, co przyszło mi na myśl, to że to ładniejsza wersja Cullen House. Genialne skojarzenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts