Oliwka 29 22.11.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Anula no coz moge powiedziec ....Bomba ... gratulacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.11.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Ania zaniemówiłam. ślicznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 22.11.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 No i kończysz Kochana budowę Co ja mówię - to już nie budowa, a dom:yes: Piękny dom, warty tych wszystkich starań! Te wyglansowane podłogi to Swietłana? I tapeta u syna świetnie się komponuje z kolorem ścian:cool: A tak na marginesie - sprawę elewacji zewnętrznej masz już zamkniętą czy nie powinnam pytać? I przymierzałaś się już do bidetu? Bez problemu można z niego korzystać? Jaką masz odległość między ceramiką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 22.11.2011 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Dzieki dziewczyny.Madeleine, łazienka górna jeszcze nie skończona. Nie ma kabiny, szafek mieszy ceramiką, lustra, regału. MNóstwa rzeczy.Podłogi to ja:) Ale do czystych to im jescze daleko. Jeszcze z 5 myć i może będzie w miarę czysto... Biały pył jest nie do ogarnięcia. Sprawa elewacji? Pan W. z firmy GOTHART nie odebrał 3 poleconych pism z kancelarii prawnej, więc teoretycznie jakby odebrał. Zatem prawie skończona. Firma-widmo. Numer konta od czapy - bo nie jest to firmowe konto, tylko konto jakiejś kobiety. A skoro poleconych nie odbiera, to albo adres dla zmyły, albo nie odbiera z założenia, bo nie jestem jedyną, która takie pisma wysyła.... Na bidecie jeszcze nie siedziałam:) Odległości nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.11.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Boszszsz jak extra:yes::) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.11.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Co się będę rozpisywać ... pięknie jesti czysto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.11.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Boszszsz jak extra:yes::)no nie:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.11.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 no nie:):) nooooo a miałam Anulę kiedyś odwiedzic przy okazji wizyty u Moni aleeee chyba lepiej nie bo potem bedę musiała sobie chyba jakieś leczenie wykupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.11.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 oj Aga przestań. zresztą ten błysk:cool: wszechobecny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.11.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 nooooo a miałam Anulę kiedyś odwiedzic przy okazji wizyty u Moni aleeee chyba lepiej nie bo potem bedę musiała sobie chyba jakieś leczenie wykupić wpadaj do mnie, po mnie jesteś zdrowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.11.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 wpadaj do mnie, po mnie jesteś zdrowa nie mów hop;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 22.11.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 A tak na marginesie - sprawę elewacji zewnętrznej masz już zamkniętą czy nie powinnam pytać? I przymierzałaś się już do bidetu? Bez problemu można z niego korzystać? Jaką masz odległość między ceramiką? O to samo miałam pytać. Dom (nie będę twórcza) wygląda pięknie!. Oby się w nim dobrze i wygodnie mieszkało. Mnie niezmiennie najbardziej zachwyca podłoga z kamienia i tapeta u Córeczki. Pozdrawiam - a sprzątanie pyłów to faktycznie masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 22.11.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Mnie niezmiennie najbardziej zachwyca podłoga z kamienia i tapeta u Córeczki. A mnie szafa u córeczki! Z tego oszołomienia zapomniałam napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 22.11.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Dziś znowu nie mam siły pisać, więc wrzucę kilka fotek i komentarz jutro... Anula, pięknie! a komentarz zbędny Zachwycam się łazienkami. Ta duża projektowana jest przez Magdę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 22.11.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Nie będę odkrywcza pisząc, że jest super. Moje ulubione elementy to, podłogi, górna łazienka i tapeta u synka (może odgapię ). Nie do końca w moje klimaty trafia dolna łazienka, ale oczywiście jest bardzo stylowa. Masz już jakiś pomysł na osłonę okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 22.11.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Najważniejsze to ogrom usmiechow w ostatnim wpisie. Wreszcie Ci chyba stres odpuszcza, czy pokazesz kiedyś (choć na chwilke) ogrodzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 22.11.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Witam po długim czasie:) CO robiłaś, jak CIę nie było? Czy jestem zadowolona z Żywicy to Ci powiem jak zamieszkam:) ...Mam strasznie mało czasu na uczestniczenie na bieżąco w tych ważnych momentach, które tutaj się wyprawiają ;( ale muszę powiedzieć,że wieczorkiem jak tylko mogę, to wpadam i się zachwycam ANKA... cudo u ciebie powstaje ale fajnie oko nacieszyć świetnie - kibicuję z ukrycia i życzę wspaniałych snów pierwszej nocy na nowych włościach ... co do mnie, to mam małą Olę, która pochłania czas...mega,zresztą komu ja to piszę , do tego zajęcia + też budowa,ale pomalutku nam idzie, staramy się na bieżąco lecieć - dlatego - zazdroszczę wszystkim w takich momentach kiedy mamy przestój tych kredytów i możliwości popychania roboty jednej za drugą ...Jak wygospodaruje więcej czasu, to wlepię nasz przybytek Pozdrawiam cieplutko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.11.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Ania, ile entuzjazmu Nawet o zabarwieniu kamienia bez jednego słowa na ka, cha dałaś radę Właśnie mi uświadomiłaś, że wypadałoby coś mieć w łazienkowych oknach (nigdy nie miałam okna w łazience ) Co planujesz? Jak to kuchnia jutro przyjeżdża? Jeszcze jedna? Skąd wzięłaś czarną szczotkę? Inne akcesoria też masz czarne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 22.11.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Pozostaje nam mieć nadzieję, że Anula jesteś tak samo uzależniona od forum jak cała reszta i po przeprowadzce do Nowego Domu nagle nie znikniesz p.s. to oczywista oczywistość, ale coraz piękniej u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 22.11.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Ania, ile entuzjazmu Nawet o zabarwieniu kamienia bez jednego słowa na ka, cha dałaś radę Też jestem pod wrażeniem tego stoickiego spokoju:o Przepiękny dom Aniu!!! Jestem strasznie ciekawa co dalej z podłogą... mocno trzymam kciuki aby kamieniarze dali radę - bo jestem wieeelka fanką tej kmiennej posadzki:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts