Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Posty do Anuli

Recommended Posts

Ania mnie tylko to ,że ta kuchnia jeszcze nieskończona:) na prawdę wszystko mi się podoba. :)

no ja tylko drewnianych elewacji nie lubię, tzn sam ich bym nie chciała, ale u innych mi sie podobają:) lubię czysty tynk. ewentualnie kamień .ale albo to, albo to.nie w łączeniach.z drewnem jest za dużo zachodu- konserwacja.

Rozumiem :)Byłam napalona na elewacje z drewnem, a teraz się zastanawiam czy to dla nas - leniuchów się nadaje. Boje sie, ze nie bedzie nam się chciało bawic w konserwacje.

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć! Dzięki za wszystkie miłe słowa:) Krytyka też jest potrzebna - co Wam się nie podoba? :-?

arass, to Duravit.

Karnisze jakieś tam już namierzyłam - muszę pojechać i zobaczyć (dzięki Wam!). Czy to, że karnisz kosztuje 25 zł nie jest podejrzane??? :razz:

Ania, jak namierzysz taki 320cm lub dłuższy, to daj koniecznie znać.:D Albo od razu kup i dla mnie...:cool: Będę miała doskonały pretekst, żeby wreszcie do Ciebie się wybrać:D.

Cześć. bardzo podoba mi się odcień drewna w dużej, jasne łazience i na wyspie kuchennej. czy mogłabyś podać mi co to za drewno?(chciałabym takie drewno w kuchni jednak nie wiem jakie dokładnie wybrac bo wiadomo że na małych probkach nigdy nic nie widac )Z góry dzięki i gratuluję bardzo przemyślanych wnętrz. jedynie co to współczuję ci mycia okien na antresoli ale pewnie wymyslisz na nie jakis pomysl:-)

dzięki,ja mam identycznie prawie zamontowaną ale bez żadnego blatu,mam dylemat gdzie mam ustawic dozownik do mydła,boję się umieszczać go w lustrze ,no ale zobaczymy,a z szybą u mnie było podobnie ,przy pierwszym montazu pekla gdyz zle byl wymierzony otwor na baterie i wpychali za mocno...ja mam cała sciane lustro ,ladnie to wyglada ale teraz wiem ze praktycznie bedzie gorzej...:)

Anula sliczny macie ten domek i trzeba przyznac ze odwalilas kawal dobrej roboty:yes: Przygladalas sie moze jak ten okap byl mocowany? (juz keidys o to pytałam )

Mozesz podac wymiary tej obudowy (wys i szer ) i jaki tam dałas wyciag?Zastanawiam sie czy kupowac gotowca czy zamowic u stolazra obudowe-co wyjdzie taniej :-? Widze ze chyabporadziliscie sobie z kabelkiem pdo wyspa :yes: Wyspa statek jest tak oryginalna ze bedzie zwracala uwage kazdeego waszego goscia :yes:

Przygladalas sie moze jak ten okap byl mocowany? (juz keidys o to pytałam )

Mozesz podac wymiary tej obudowy (wys i szer ) i jaki tam dałas wyciag?Zastanawiam sie czy kupowac gotowca czy zamowic u stolazra obudowe-co wyjdzie taniej :-?

ooo to i ja się podpinam - mieszkam rok bez okapu i zaczyna mnie to wkurzać :bash:

Cześć. bardzo podoba mi się odcień drewna w dużej, jasne łazience i na wyspie kuchennej. czy mogłabyś podać mi co to za drewno?(chciałabym takie drewno w kuchni jednak nie wiem jakie dokładnie wybrac bo wiadomo że na małych probkach nigdy nic nie widac )Z góry dzięki i gratuluję bardzo przemyślanych wnętrz. jedynie co to współczuję ci mycia okien na antresoli ale pewnie wymyslisz na nie jakis pomysl:-)

kuchnia - dąb modyfikowany, łazienka góra - teak modyfikowany

Anula sliczny macie ten domek i trzeba przyznac ze odwalilas kawal dobrej roboty:yes: Przygladalas sie moze jak ten okap byl mocowany? (juz keidys o to pytałam )

Mozesz podac wymiary tej obudowy (wys i szer ) i jaki tam dałas wyciag?Zastanawiam sie czy kupowac gotowca czy zamowic u stolazra obudowe-co wyjdzie taniej :-? Widze ze chyabporadziliscie sobie z kabelkiem pdo wyspa :yes: Wyspa statek jest tak oryginalna ze bedzie zwracala uwage kazdeego waszego goscia :yes:

Przepraszam, zapomniałam, że miałam obserwować sposób montażu :( Nie jestem w stanie tego wszystkiego ogarnąć.

Okap obudowany wychodzi taniej. Poza tym białe są tylko 45 i 60 cm, ja potrzebowałam 90 cm, takie nie istnieją.

Wkład elektrolux, poszukam później i podam numer. Niestety dość głośny.

PRZEPRASZAM WSZYSTKICH ZA ZDAWKOWE ODPOWIEDZI LUB ICH BRAK, ALE PAKUJĘ KARTONY. MAM NADZIEJĘ, ŻE TO OSTATNIA PRZEPROWADZKA W MOIM ŻYCIU. Miałam ich ok. 20stu dotychczas i mam serdecznie dość.

Wkleję szybko zdjęcia dla e-mól, bo pozniej zapomnę:

IMGP1884.JPG

IMGP1885.JPG

IMGP1886.JPG

IMGP1888.JPG

IMGP1889.JPG

IMGP1897.JPG

IMGP1899.JPG

IMGP1901.JPG

Te otwierane do srodka, ale zlicowane z opaską od zewnątrz mają felc.

Ania 20 RAZY ????:jawdrop: U mnie 90 cm okap bedzie raczej za duzy (wyspa bedzie miala 180 cm) wiec przypatrze sie tym gotowcom 60 cm albo skoro mowisz ze wychodzi taniej zamowice obudowe przy pokazji robienia mebli.Nie chce Cie teraz meczyc ale jak sie juz wproadzicie poprosze o pdoanie odleglosci pomiedzy poszzcegolnymi oprawami swietlnymi nad wyspa -bardzo prosze:yes: