minkapinka 24.11.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Ania mnie tylko to ,że ta kuchnia jeszcze nieskończona:) na prawdę wszystko mi się podoba. no ja tylko drewnianych elewacji nie lubię, tzn sam ich bym nie chciała, ale u innych mi sie podobają lubię czysty tynk. ewentualnie kamień .ale albo to, albo to.nie w łączeniach.z drewnem jest za dużo zachodu- konserwacja. Rozumiem :)Byłam napalona na elewacje z drewnem, a teraz się zastanawiam czy to dla nas - leniuchów się nadaje. Boje sie, ze nie bedzie nam się chciało bawic w konserwacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia1719502664 24.11.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Wyspa -czad! Ale jak to się będzie trzymać na tej ściance? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.11.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Cześć! Dzięki za wszystkie miłe słowa:) Krytyka też jest potrzebna - co Wam się nie podoba? arass, to Duravit. Karnisze jakieś tam już namierzyłam - muszę pojechać i zobaczyć (dzięki Wam!). Czy to, że karnisz kosztuje 25 zł nie jest podejrzane??? Ania, jak namierzysz taki 320cm lub dłuższy, to daj koniecznie znać. Albo od razu kup i dla mnie... Będę miała doskonały pretekst, żeby wreszcie do Ciebie się wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 24.11.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Ania a naprawdę chcesz wiedzieć co się nie podoba? Ja tak wolałabym nie wiedzieć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 24.11.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Cześć. bardzo podoba mi się odcień drewna w dużej, jasne łazience i na wyspie kuchennej. czy mogłabyś podać mi co to za drewno?(chciałabym takie drewno w kuchni jednak nie wiem jakie dokładnie wybrac bo wiadomo że na małych probkach nigdy nic nie widac )Z góry dzięki i gratuluję bardzo przemyślanych wnętrz. jedynie co to współczuję ci mycia okien na antresoli ale pewnie wymyslisz na nie jakis pomysl:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 24.11.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Witaj, JAK PRZECHOWYWAĆ ZABAWKI KĄPIELOWE ? : ) Proponuję poszukać tzw. organizera na zabawki kąpielowe np.: http://www.tublu.pl/Myju_myju/Organizer_na_zabawki_do_kapieli_Tubby1.htmllub http://www.ceneo.pl/1168696 Powodzenia : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arass 24.11.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 dzięki,ja mam identycznie prawie zamontowaną ale bez żadnego blatu,mam dylemat gdzie mam ustawic dozownik do mydła,boję się umieszczać go w lustrze ,no ale zobaczymy,a z szybą u mnie było podobnie ,przy pierwszym montazu pekla gdyz zle byl wymierzony otwor na baterie i wpychali za mocno...ja mam cała sciane lustro ,ladnie to wyglada ale teraz wiem ze praktycznie bedzie gorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 24.11.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Ania, jest CUDNIE!!!!!!! Kuchnia już teraz wygląda genialnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 24.11.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Anula sliczny macie ten domek i trzeba przyznac ze odwalilas kawal dobrej roboty:yes: Przygladalas sie moze jak ten okap byl mocowany? (juz keidys o to pytałam ) Mozesz podac wymiary tej obudowy (wys i szer ) i jaki tam dałas wyciag?Zastanawiam sie czy kupowac gotowca czy zamowic u stolazra obudowe-co wyjdzie taniej Widze ze chyabporadziliscie sobie z kabelkiem pdo wyspa Wyspa statek jest tak oryginalna ze bedzie zwracala uwage kazdeego waszego goscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.11.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Przygladalas sie moze jak ten okap byl mocowany? (juz keidys o to pytałam ) Mozesz podac wymiary tej obudowy (wys i szer ) i jaki tam dałas wyciag?Zastanawiam sie czy kupowac gotowca czy zamowic u stolazra obudowe-co wyjdzie taniej ooo to i ja się podpinam - mieszkam rok bez okapu i zaczyna mnie to wkurzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 24.11.2011 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Cześć. bardzo podoba mi się odcień drewna w dużej, jasne łazience i na wyspie kuchennej. czy mogłabyś podać mi co to za drewno?(chciałabym takie drewno w kuchni jednak nie wiem jakie dokładnie wybrac bo wiadomo że na małych probkach nigdy nic nie widac )Z góry dzięki i gratuluję bardzo przemyślanych wnętrz. jedynie co to współczuję ci mycia okien na antresoli ale pewnie wymyslisz na nie jakis pomysl:-) kuchnia - dąb modyfikowany, łazienka góra - teak modyfikowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 24.11.2011 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Anula sliczny macie ten domek i trzeba przyznac ze odwalilas kawal dobrej roboty:yes: Przygladalas sie moze jak ten okap byl mocowany? (juz keidys o to pytałam ) Mozesz podac wymiary tej obudowy (wys i szer ) i jaki tam dałas wyciag?Zastanawiam sie czy kupowac gotowca czy zamowic u stolazra obudowe-co wyjdzie taniej Widze ze chyabporadziliscie sobie z kabelkiem pdo wyspa Wyspa statek jest tak oryginalna ze bedzie zwracala uwage kazdeego waszego goscia Przepraszam, zapomniałam, że miałam obserwować sposób montażu Nie jestem w stanie tego wszystkiego ogarnąć. Okap obudowany wychodzi taniej. Poza tym białe są tylko 45 i 60 cm, ja potrzebowałam 90 cm, takie nie istnieją. Wkład elektrolux, poszukam później i podam numer. Niestety dość głośny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 24.11.2011 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 PRZEPRASZAM WSZYSTKICH ZA ZDAWKOWE ODPOWIEDZI LUB ICH BRAK, ALE PAKUJĘ KARTONY. MAM NADZIEJĘ, ŻE TO OSTATNIA PRZEPROWADZKA W MOIM ŻYCIU. Miałam ich ok. 20stu dotychczas i mam serdecznie dość. Wkleję szybko zdjęcia dla e-mól, bo pozniej zapomnę: Te otwierane do srodka, ale zlicowane z opaską od zewnątrz mają felc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 24.11.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Ania 20 RAZY ???? U mnie 90 cm okap bedzie raczej za duzy (wyspa bedzie miala 180 cm) wiec przypatrze sie tym gotowcom 60 cm albo skoro mowisz ze wychodzi taniej zamowice obudowe przy pokazji robienia mebli.Nie chce Cie teraz meczyc ale jak sie juz wproadzicie poprosze o pdoanie odleglosci pomiedzy poszzcegolnymi oprawami swietlnymi nad wyspa -bardzo prosze:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.11.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Ile razy???? Wow!!!! To i ja Ci życzę żeby to było ostatni raz, albo przynajmniej na dłuuugi czas. Za parę lat zatęsknisz za budową i postawisz coś*nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.11.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Anula ja króciutko, bo brak mi slów:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.11.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 no ja myślę ,że za kilka na pewno. takie piękny dom wyszedł. a następny nie chcę myśleć ania piękne ściany w pokoikach dla dzieciaczków:) dziewczyno i siły do pakowania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orvis 24.11.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Anula, CZADERSKA kuchnia, gratuluję konsekwencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 24.11.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Ania jeszcze zajrzałam do twojego dziennika. zaje.... fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.11.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Anula, Twojej kuchni nie da się pomylić z żadną inną (przynajmniej na razie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts