MagdaZZZ 24.11.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 WYBITNIE:rolleyes: Czekam na info w sprawie stolarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 24.11.2011 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Dzięki, dzięki!Magda, pan będzie jeszcze we wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 24.11.2011 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Policzyłam - od urodzenia to moje 23. m-ce zamieszkania... Słabo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.11.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Co sobie wyobrażę Ciebie pakującą te pudła czuję podekscytowanie Nie wiem dlaczego ... Może podświadomie widzę siebie za chwile (ile trwa chwila?) w tej roli Kuchnia jest bombowa. Podoba mi się wszystko (chociaż nadal uważam, że z prostą wyspą mogła by być równie fajna) Co ma być na tym słupku? TV? Przypomniałam sobie Twój garaż ... Jak to możliwe że on jest totalnie pusty? Pozbyliście się wszystkich szpargałów??? My jak zamontujemy kuchnię to i tak dalej mamy garaż*zawalony stertami rzeczy, wszystko do użycia. Nie wiem jak Wy to zrobiliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.11.2011 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Policzyłam - od urodzenia to moje 23. m-ce zamieszkania... Słabo? Musisz mi to opowiedzieć A ile w dorosłym życiu? Powiedzmy od, 19-stki? (ja policzyłam że będę miała 7, od urodzenia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.11.2011 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Policzyłam - od urodzenia to moje 23. m-ce zamieszkania... Słabo? Grubo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 24.11.2011 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Musisz mi to opowiedzieć A ile w dorosłym życiu? Powiedzmy od, 19-stki? (ja policzyłam że będę miała 7, od urodzenia) W dorosłym? 12. To będzie 13. Równo idę Kiedyś CI opowiem, mam burzliwe życie:) Na słupku TV. Biały:) Garaż pusty bo wszystko wywaliłam. Poza farbami, taczką, drabiną i takimi tam. Jakieś zaprawy zostały. Kilka płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 24.11.2011 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 o matko, faktycznie sporo. Ja mam 16. Od 19-tki - teraz trzynasta przeprowadzka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.11.2011 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Kiedyś CI opowiem, mam burzliwe życie:) No teraz to będziesz musiała 13 przeprowadzek ... To czasami więcej niż raz w roku. Nieźle Na jakim etapie pakowania jesteś? Skąd brałaś kartony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 24.11.2011 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Zaczęłam o 18tej:) Ciężko stwierdzić jaki to etap. A kartony mam z poprzedniej przeprowadzki (w maju:), niektóre nawet nie rozpakowane Ale jutro podjadę do LM, podobno tam są. No i wielkie wory na śmieci. Po prostu przerzucę co się da w worach, w końcu mam raptem 10 minut drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.11.2011 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Ale jutro podjadę do LM, podobno tam są. O widzisz ... i już wiem Będziecie potrzebować jakiejś firmy przeprowadzkowej? Czy dacie sobie radę sami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 24.11.2011 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Anulka moze Ty scigana listem gonczym byłaś Po tylu przeprowadzkach masz pewnie taka wprawe ze w 3 godziny spakujesz sie dobytek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 24.11.2011 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 O widzisz ... i już wiem Będziecie potrzebować jakiejś firmy przeprowadzkowej? Czy dacie sobie radę sami? No co Ty, to żart? Jacy sami, SAMA! Z pomocą kolegów:) Idę spać, dobranoc. Popakuję jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 24.11.2011 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Aniu, dziękuję bardzo za fotki.Kuchnia jest faktycznie ZAJ... wyszło genialnie, nawet na tych kiepskich fotkach.Pytałaś może o servo dla mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1910 24.11.2011 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 jezusiczku 23 przeprowadzka - szok.Teraz na ten temat będzie wiecej gadania niz zachwytów nad kuchnią.Wiem, ze kiedys była juz na ten temat debata- ale co bedzie jako przedłuzenie blatu- z boku okna ? Wyspa czad :- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 24.11.2011 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 O kurde, a myślałam, że to tylko ja jestem taka pomylona, że mąż w delegację - a ja przeprowadzkę robię. Powodzenia w takim razie! I to prawda, kartony są w castoramach itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.11.2011 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 No co Ty, to żart? Jacy sami, SAMA! Z pomocą kolegów:) Nie no, raczej pytałam o samochod i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 24.11.2011 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Ała jak tu pięknie!!!! Żałuję że wcześniej do Ciebie nie wpadłam:( szybciutko przeleciałam Twój dziennik, Ty chyba już/ w trakcie przeprowadzki jesteś - życzę żeby szybko i miło przebiegła. Pozwolę sobie jednak zawrócić Ci głowę prośbą o informacje - gdzieś tam wypatrzyłam że masz takie drzwi zlicowane ze ścianą - właśnie stolarz nam zrobił takie drzwi i niestety u nas wypadają one na drzwi od wiatrołapu - szkoda że wcześniej nie poczytałam o takich drzwiach - kurka u mnie wyszły jak drzwi do szafy - nie wiem czy to wina stolarza.. jak u Ciebie są one zrobione? czy wypełnienie to standardowe drzwi - u mnie stolarz zrobił na płycie mdf i wygląda to naprawdę na drzwi do szafy - załamana jestem, chyba będziemy je wymieniać, jak w końcu twixy mi pozwolą pstryknę jakąś fotę.. jeju ale się rozpisałam a Ty pewnie w takim radosnym nastroju jesteś.. Niech Ci się dobrze mieszka w nowym domku i obyś tam dłużej pomieszkała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 25.11.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Anula niesamowita kuchnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wiem, że masz teraz gorączkę przeprowadzkową ale napisz proszę jaką głębokośc i szerokość maja Twoje szafki nad długim oknem. Pięknie...BRAWO za konsekwencję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 25.11.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 o matko, faktycznie sporo. Ja mam 16. Od 19-tki - teraz trzynasta przeprowadzka. ja podobnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts