Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Posty do Anuli

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Co sobie wyobrażę Ciebie pakującą te pudła czuję podekscytowanie :)

Nie wiem dlaczego ...

Może podświadomie widzę siebie za chwile (ile trwa chwila?) w tej roli

Kuchnia jest bombowa. Podoba mi się wszystko (chociaż nadal uważam, że z prostą wyspą mogła by być równie fajna)

Co ma być na tym słupku? TV?

Przypomniałam sobie Twój garaż ...

Jak to możliwe że on jest totalnie pusty?

Pozbyliście się wszystkich szpargałów???

My jak zamontujemy kuchnię to i tak dalej mamy garaż*zawalony stertami rzeczy, wszystko do użycia.

Nie wiem jak Wy to zrobiliście

Musisz mi to opowiedzieć :yes:

A ile w dorosłym życiu? Powiedzmy od, 19-stki? (ja policzyłam że będę miała 7, od urodzenia)

W dorosłym? 12. To będzie 13.

Równo idę :) Kiedyś CI opowiem, mam burzliwe życie:)

Na słupku TV. Biały:)

Garaż pusty bo wszystko wywaliłam. Poza farbami, taczką, drabiną i takimi tam. Jakieś zaprawy zostały. Kilka płytek.

Ała jak tu pięknie!!!! Żałuję że wcześniej do Ciebie nie wpadłam:( szybciutko przeleciałam Twój dziennik, Ty chyba już/ w trakcie przeprowadzki jesteś - życzę żeby szybko i miło przebiegła. Pozwolę sobie jednak zawrócić Ci głowę prośbą o informacje - gdzieś tam wypatrzyłam że masz takie drzwi zlicowane ze ścianą - właśnie stolarz nam zrobił takie drzwi i niestety u nas wypadają one na drzwi od wiatrołapu - szkoda że wcześniej nie poczytałam o takich drzwiach - kurka u mnie wyszły jak drzwi do szafy - nie wiem czy to wina stolarza.. jak u Ciebie są one zrobione? czy wypełnienie to standardowe drzwi - u mnie stolarz zrobił na płycie mdf i wygląda to naprawdę na drzwi do szafy - załamana jestem, chyba będziemy je wymieniać, jak w końcu twixy mi pozwolą pstryknę jakąś fotę.. jeju ale się rozpisałam a Ty pewnie w takim radosnym nastroju jesteś..

Niech Ci się dobrze mieszka w nowym domku i obyś tam dłużej pomieszkała:)

Anula niesamowita kuchnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wiem, że masz teraz gorączkę przeprowadzkową ale napisz proszę jaką głębokośc i szerokość maja Twoje szafki nad długim oknem. Pięknie...BRAWO za konsekwencję!