monika996 25.11.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Ania popakowałaś wszystko!!! podziwiam wiem jak to jest . my może 11 razy:) ale ty masz małe dzieciaczki , to dopiero jazda:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodazdrowia 25.11.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 cud!!!!, miód!!!, malina!!!...................wow!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 25.11.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 i jeszcze męża chorego, to dopiero wyczyn. Brawo, Anula! Dokonałaś niesamowitego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 25.11.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Anula - patrzę i podziwiam. Wyszło naprawdę pięknie. Ale i tak najbardziej podziwiam perfekcyjną logistykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 25.11.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Anula, jest pięknie i po raz kolejny gratulacje i życzę ukojenia we własnym domu po tych 23 przeprowadzkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 25.11.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Anula - gratuluję i zazdroszczę domu gotowego do przeprowadzki Mam nadzieję że po przeprowadzce uda Ci się jeszcze strzelić kilka zdjęć łazienek 'na gotowo' Wyspa wygląda całkiem nieźle, pomimo tego że mi się bardziej podobała klasyczna A na wyciszenie okapu może pomóc spowolnienie/wymiana wentylatora (o ile nie spowoduje to utraty gwarancji i zauważalnego obniżenia wydajności okapu). Trzymam kciuki za przeprowadzkę i podziwiam jak Ty sobie z tym wszystkim sama radzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 25.11.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Dzięki bardzo za informację w sprawie drewna!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 25.11.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Wyspa pomimo kiepskiego zdjęcia wygląda tak jak myślałam, odlotowo ... oby teraz co druga na forum nie była statkiem na wzór I też bardzo chętnie poznam patent na uporządkowanie tego co człowiek w czasie budowy robi z garażem , na chwilę obecną nie wyobrażam sobie że uprzątniemy to za milion lat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.11.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Anula super wszystko wyglada - kuchnia poprostu kosmiczna, piekna. powodzenia w pakowaniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 26.11.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Niestety nie widać żadnych fotek , dlaczego? tez bym poogladała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 26.11.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 acca5 - zdjęcia są w dzienniku Anuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 26.11.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Anula, niesamowite, że już powoli wielkimi krokami zbliża się dzień przeprowadzki... super! A jeszcze niedawno, był tam plac budowy.... Wyspa statek i w ogóle kuchnia wyglądają czadresko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 26.11.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Anula no coż szczęka opada, schludnie, gustownie i prosto i szlachetne materiały.BOMBOWO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 26.11.2011 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Anula, cudnie! A jako że Twój dom w realu wygląda jeszcze sto razy ładniej niż w necie, to dosłownie nie mogę sobie wyobrazić tego efektu na żywo Na pewno kuchnia się sprawdzi, wygląda na bardzo funkcjonalną. 23 przeprowadzki też mi ugięły kolana Ja się przeprowadzałam dopiero 11 razy, a po przeprowadzce do domu planuję tam mieszkać jakieś 20 lat Ale te 23 razy trochę tłumaczą Twoje bezbłędne zorganizowanie Trzymam kciuki za męską pomoc, blaty we wtorek i pierwszą noc w nowym domu Podobno trzeba pamiętać, co się przyśni Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 26.11.2011 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Dzięki wszystkim za miłe słowa!!!! Jedną nogą już jesteśmy TAM! 4 kursy (niektóre na 3 auta:) i większość rzeczy przewieziona. Najwięcej bylo... dziecięcych zabawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 26.11.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Wow!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 26.11.2011 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 co wow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 26.11.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Stół niewiele widać poza tym ze wielki czyli jeden ogromny plus.Za to schowko-parapety genialne i piękne.A kartony cóż ... obrzydliwe, nienawidzę pakowania rozpakowywania, dzielna z ciebie kobita i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 26.11.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Oj tak, podobnie jak Wy, mamy znaczną część rzeczy w kartonach, nierozpakowaną po poprzedniej przeprowadzce w lipcu. Zaglądałam ostatnio do schowka - daję słowo, połowa to rzeczy dziecięce.Aż mnie wzruszenie chwyciło, jak zobaczyłam te kartony. Pewnie padacie ze zmęczenia. Śpicie jeszcze na starym? pewnie tak. Jedna rzecz mi nie leży, białe gniazdka w sypialni na tle ciemnej tapety. Do wymiany pójdą czy za dnia wygląda to lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 26.11.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 co wow? wow, że to już! Razem się budowałyśmy, razem wykańczałyśmy. Rusza mnie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts