Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Posty do Anuli

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anula - gratuluję i zazdroszczę domu gotowego do przeprowadzki :)

Mam nadzieję że po przeprowadzce uda Ci się jeszcze strzelić kilka zdjęć łazienek 'na gotowo' :)

Wyspa wygląda całkiem nieźle, pomimo tego że mi się bardziej podobała klasyczna :)

A na wyciszenie okapu może pomóc spowolnienie/wymiana wentylatora (o ile nie spowoduje to utraty gwarancji i zauważalnego obniżenia wydajności okapu).

Trzymam kciuki za przeprowadzkę i podziwiam jak Ty sobie z tym wszystkim sama radzisz ;-)

Wyspa pomimo kiepskiego zdjęcia wygląda tak jak myślałam, odlotowo ... oby teraz co druga na forum nie była statkiem na wzór ;)

I też bardzo chętnie poznam patent na uporządkowanie tego co człowiek w czasie budowy robi z garażem :rotfl:, na chwilę obecną nie wyobrażam sobie że uprzątniemy to za milion lat ...

Anula, cudnie! A jako że Twój dom w realu wygląda jeszcze sto razy ładniej niż w necie, to dosłownie nie mogę sobie wyobrazić tego efektu na żywo :D Na pewno kuchnia się sprawdzi, wygląda na bardzo funkcjonalną.

23 przeprowadzki też mi ugięły kolana :eek: Ja się przeprowadzałam dopiero 11 razy, a po przeprowadzce do domu planuję tam mieszkać jakieś 20 lat :D Ale te 23 razy trochę tłumaczą Twoje bezbłędne zorganizowanie ;)

Trzymam kciuki za męską pomoc, blaty we wtorek i pierwszą noc w nowym domu :) Podobno trzeba pamiętać, co się przyśni ;) Powodzenia!

Oj tak, podobnie jak Wy, mamy znaczną część rzeczy w kartonach, nierozpakowaną po poprzedniej przeprowadzce w lipcu. Zaglądałam ostatnio do schowka - daję słowo, połowa to rzeczy dziecięce.

Aż mnie wzruszenie chwyciło, jak zobaczyłam te kartony. Pewnie padacie ze zmęczenia. Śpicie jeszcze na starym? pewnie tak. Jedna rzecz mi nie leży, białe gniazdka w sypialni na tle ciemnej tapety. Do wymiany pójdą czy za dnia wygląda to lepiej?