e-mól 26.11.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Zgadzam się z madeleine co do gniazadek, zreszta nie wiem jak to zrobiłam ale byłam przekonana ze macie zwierza w sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 26.11.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Anula, dajesz radę! i jeszcze masz chwilę i siłę, żeby na fm wejść - naprawdę jesteś dzielna czekamy na cd fotorelacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 26.11.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 No to ja również nie będę oryginalna...kuchnia...KOZACKA!!! zgadzam się z resztą i również popadam w zachwyt ...Anula,pewnie gdzieś masz info na temat białych drzwi i tych piknych klamek...nie moge sie doszukać-napiszesz raz jeszcze dla mnie please! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 27.11.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Kuchnia super, chętnie wezmę namiary na stolarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merenwen 27.11.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 merenwen, drzwi wewnętrzne to mdf lakierowany, mnóstwo masz identycznych na Bartyckiej. Meteory też, zapytaj salika, gdzie oglądał. Drzwi lualdi nie mam - mam zwykłe proste drzwi lakierowane. Może się umówimy jakoś po przeprowadzce, ale wybacz, póki co nie mam do tego głowy. Trudno, po przeprowadzce nie będę Ci już zawracać głowy. Dom zamieszkały chyba jest już zbyt osobisty, abym śmiała wpraszać się na oględziny. W końcu jestem Ci obca. Najbardziej zależało mi na drzwiach lualdi ( w Twoim dzienniku była ich nazwa wymieniona pod zdjęciami, zrozumiałam, że je zamawiasz, a to inspiracja - tak?), ale skoro to nie te masz, to sprawa jest nieaktualna. A z ciekawości zapytam, jakie w końcu założyliście? Teraz chętnie zanotuję, a za pół roku zapytam o opinię Wiem, że pełno jest na rynku białych drzwi, ale mi chodzi o to, aby znaleźć takie, które są trwałe, łatwe w utrzymaniu, mają dobre zawiasy, itp.... Przy okazji dodam, że kuchnia wygląda imponująco, wyspa robi naprawdę duże wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.11.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 anula cały czas jestem i patrzę z niekłamanym podziwem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 27.11.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Aniu, jest cudnie!!!! Wiem - powtarzam sie No i ubrania już w szafach! Ekstra!!! Przejeżdżałam dzisiaj mialam wpaść, ale nie chciałam przeszkadzać. Tym bardziej że miałaś gości Zapamiętaj pierwszy sen, który Ci się przyśni w Waszym DOMKU! pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 27.11.2011 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 No to ja również nie będę oryginalna...kuchnia...KOZACKA!!! zgadzam się z resztą i również popadam w zachwyt ...Anula,pewnie gdzieś masz info na temat białych drzwi i tych piknych klamek...nie moge sie doszukać-napiszesz raz jeszcze dla mnie please! Drzwi na zamówienie, lakier Bialy w palety NCS, płyta hdf. Klamki Manital blade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.11.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Ania czy już swietlana ci nie pomaga???trochę może odpuśc to sprzatanie. na pewno wyrabiasz 200 procent normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 27.11.2011 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Kuchnia super, chętnie wezmę namiary na stolarza Minkapinka, a Ty w koncu coś budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 27.11.2011 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Drzwi na zamówienie, lakier Bialy w palety NCS, płyta hdf. Klamki Manital blade. A z ciekawości zapytam, jakie w końcu założyliście? Teraz chętnie zanotuję, a za pół roku zapytam o opinię Wiem, że pełno jest na rynku białych drzwi, ale mi chodzi o to, aby znaleźć takie, które są trwałe, łatwe w utrzymaniu, mają dobre zawiasy, itp.... Przy okazji dodam, że kuchnia wygląda imponująco, wyspa robi naprawdę duże wrażenie. Lualdi mam tylko szyny - prowadnice do paneli przesuwnych (których jeszcze nie mam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 27.11.2011 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Aniu, jest cudnie!!!! Wiem - powtarzam sie No i ubrania już w szafach! Ekstra!!! Przejeżdżałam dzisiaj mialam wpaść, ale nie chciałam przeszkadzać. Tym bardziej że miałaś gości Zapamiętaj pierwszy sen, który Ci się przyśni w Waszym DOMKU! pa Paulina, trzeba było wpaść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 27.11.2011 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Ania czy już swietlana ci nie pomaga??? trochę może odpuśc to sprzatanie. na pewno wyrabiasz 200 procent normy. Svietłana będzie jeszcze, ale wiesz, gdyby to ona miała ten dom sprzątnąć sama to a) siedziałaby miesiąc b) trzeba byłoby poprawiać i pokazywać palcem więc wolę przyłożyc się sama i zrobić tak jak trzeba minimalizując straty Dziś miałam 4 pomocników - przyjaciół. Kanapy uprane, meble skręcone, podłogi umyte. Jutro przerwa - kamieniarze impregnują kamień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.11.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Dziś miałam 4 pomocników - przyjaciół. Kanapy uprane, meble skręcone, podłogi umyte Coś pokażesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 27.11.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 drzwi na zamówienie, lakier bialy w palety ncs, płyta hdf. Klamki manital blade. bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 27.11.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Coś pokażesz? Chcemy zachwycić oko ) wrzuć Anka fotki...czekamy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 27.11.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Monsanbia...a mogłabyś mi przesłać info albo namiary na cenę tapet z serii "sierściucha" Elitis ??? Byłabym bardzo wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.11.2011 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Monsanbia...a mogłabyś mi przesłać info albo namiary na cenę tapet z serii "sierściucha" Elitis ??? Byłabym bardzo wdzięczna. Jest u mnie link na którejś z ostatnich stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.11.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Anulko, kibicuję przy przeprowadzce:D. Przed Wami "pierwsza noc":lol:. Naszą wspominam z ogromnym sentymentem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 27.11.2011 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Ania podziwam ta Twoja organizacje.Chyba czlowiek dostaje powera kiedy juz moze zamieszkac w nowym domku i stad te niewyczerpane zapasy sily Zycze pieknych snow na nowym miejscu i aby sie spełniły Niech Wam sie wspaniale mieskza w tym wymarzonym gniazdku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts