monsanbia 27.11.2011 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Przed Wami "pierwsza noc":lol:. Naszą wspominam z ogromnym sentymentem... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.11.2011 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Ania, a pamiętasz o Dom Perignon???? Bo ja tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 28.11.2011 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Anula, Tobie właściwie można już pogratulować przeprowadzki, bo jesteś jedną nogą już przeprowadzona Ciągle Cię podziwiam za organizację akcji budowa i wykończeniówka, bo tryb miałaś naprawdę ekspresowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 28.11.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Dziewczyny, czy kojarzycie może takie ciemne miedziane zwisające lampy: różne kształty + różne długości... Nie pamiętam u kogo je widziałam, ale na pewno były w wizualizacji jakiejś ciemnej łazienki... help Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 28.11.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Wprawdzie płci nie zmieniłem, ale odpowiem - u Anuli i to w komentarzach, przy okazji różnych projektów łazienki "klubowej". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 28.11.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 No właśnie tak mi się wydawało, że to chyba było u Anuli.... Dzięki dr_au a jak one się nazywały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.11.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Basia, wejdź na customform, tam są takie lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 28.11.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Oki znalazłam Beat Light Tom Dixon Są niesamowita, cena zabójcza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkb 28.11.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Przepraszam, miałam wpisać się w komentarzach, a wpisałam się w Dziennik... Jeszcze raz ponawiam więc pytanie o firmę Gothard od elewacji drewnianych - mamy ten sam problem - pojawiaja się na jeden dzień i znikają na miesiąc...( wcześniej wzieli sporą zaliczkę!) Anula05 jak u Ciebie zakończyła się sprawa elewacji ... Czy ktoś jeszcze ma takie złe doświadczenia z ta firmą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 28.11.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Basia, wejdź na customform, tam są takie lampy Oooooooooooooo! świetna strona! Dzięki Monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 28.11.2011 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Przepraszam, miałam wpisać się w komentarzach, a wpisałam się w Dziennik... Jeszcze raz ponawiam więc pytanie o firmę Gothard od elewacji drewnianych - mamy ten sam problem - pojawiaja się na jeden dzień i znikają na miesiąc...( wcześniej wzieli sporą zaliczkę!) Anula05 jak u Ciebie zakończyła się sprawa elewacji ... Czy ktoś jeszcze ma takie złe doświadczenia z ta firmą? Witam, odpiszę na priv, a najlepiej się zdzwońmy. Gothart nie skończył u nas prac (termin minął 15.07) i nie odbiera listów poleconych z kancelarii prawnej. A takich "łosiów" jak my, jest zapewne dziesiątki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 28.11.2011 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Oki znalazłam Beat Light Tom Dixon Są niesamowita, cena zabójcza.... Cześć Basia, Tom Dixon w oryginale kosztuje majątek, my kupimy inspirowane, mamy 3 sztuki w klubowej łazience. Kiedyś na pewno kupimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 28.11.2011 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Ania, a pamiętasz o Dom Perignon???? Bo ja tak Pamiętam, chociaż nie mów HOP, jeszcze 2 dni... A atmosfera wisielcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 28.11.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Anula, dziękuję za info. Te inspirowane kupiliście z tej strony co podała Monia? Widziałaś oryginalne lampy? te "inspirowane" bardzo się różną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.11.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Pamiętam, chociaż nie mów HOP, jeszcze 2 dni... A atmosfera wisielcza eee tam, będzie dobrze i atmosfera się*oczyści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 28.11.2011 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Anula, dziękuję za info. Te inspirowane kupiliście z tej strony co podała Monia? Widziałaś oryginalne lampy? te "inspirowane" bardzo się różną? Jeszcze nie widziałam na żywo eee tam, będzie dobrze i atmosfera się*oczyści oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 28.11.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Pamiętam, chociaż nie mów HOP, jeszcze 2 dni... A atmosfera wisielcza Why? Qrcze głowy do góry, kurz kiedyś w końcu zniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 28.11.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 eee, czemu atmosfera wisielcza? ku dobremu idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 28.11.2011 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 (edytowane) Dziewczyny, może mi pomożecie znaleźć jakiś środek czyszczący do płytek, ale musi być lekko nabłyszczający. COś w stylu pronto. I druga sprawa - organizery / podziałki do szuflad - te z Ikei nie pasują. W ogóle gdzieś kiedyś widzialam taki osobny wątek o środkach do sprzątania - co się najlepiej sprawdza po budowie, ale nie mogę odnaleźć Macie go? Edytowane 28 Listopada 2011 przez anula05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 28.11.2011 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Dziewczyny, może mi pomożecie znaleźć jakiś środek czyszczący do płytek, ale musi być lekko nabłyszczający. COś w stylu pronto. I druga sprawa - organizery / podziałki do szuflad - te z Ikei nie pasują. W ogóle gdzieś kiedyś widzialam taki osobny wątek o środkach do sprzątania - co się najlepiej sprawdza po budowie, ale nie mogę odnaleźć Macie go? Tutaj http://forum.muratordom.pl/showthread.php?126728-SPRZ%C4%84TAMY-z%C5%82ote-%C5%9Brodki-na-py%C5%82-brud-kurz-w-nowym-domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts