Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Posty do Anuli

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

anula:wave:

Ale wam dobrze... to co, że kurz, że brud... to co, że nie ma kabiny i elektrycy z wami mieszkają;) Najważniejsze, że JUŻ - już zakończyliście ciągnącą się wiele miesiecy wykończeniówkę i to z wielkim sukcesem i już mieszkacie:wiggle:

GRATULUJĘ!!! Z całego serca:hug:

Czekamy na te zdjecia:popcorn:

PS A jak tam stolarze? Dostanę namiar?:lol:

Wybudowalismy ten dom w rok i 5 miesiecy. Jestem z siebie dumna:)

Anula, gratulacje ogromne!! Masz prawo być z siebie dumna, bo dom wyszedł cudny!!

http://media.meme4u.com/ecards/congratulations/new-home/1368-dream-come-true.jpg

Nie wiem jak dlugo jeszcze zagoszcze na forum, ale chcialabym z mysla o tych, ktorzy zaczynaja przygode z budowaniem, zamiescic tu podsumowanie. (...)

O nieee... zabrzmiało trochę jak pożegnanie :( A tu u Ciebie w wątkach taka ogromna skarbnica wiedzy....

Już wczoraj w nocy przeczytała Twojego posta, ale jakiś błąd wyskakiwał i się post nie chciał wkleić.

GRATULACJE!!!

Pierwszy własny kąt i to w jakim stylu i tempie, podziw i szacunek!!!

Mam nadzieje że jednak nas nie zostawisz, a nawet jeśli to pewnie wiosną wrócisz z tematami ogródkowymi, a zdjęcia jak się ogarniesz to mam nadzieję że wkleisz ciut lepsze niż z komórki.

Aniu, wielkie gratulacje! :wave: Daj znać, czy wanna wytrzymała bąbelki ;)

I nie znikaj z forum, czekamy na wieści, jak się sprawuje kamień, jak statkowa wyspa, jak grzeje pompa i czy okna nie są uciążliwe.

Dodatkowo, jestem pewna, że wciąż będziesz odkrywała jakieś nowości, więc byłoby super, gdybyś w dalszym ciągu dzieliła się z nami linkami, połowę już sobie zapisałam ;) No i liczę na Twoje rady przy własnej budowie, więc proszę, nie znikaj! ;)

Zapamiętałaś pierwszy sen? ;)