Basia_KRK 30.11.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 No to do usłyszenia z nowego domku:) Super Anula! Czekamy na wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.11.2011 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 ania pierwsza przeczytałam twojego ostatniego posta w dzienniku. gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.11.2011 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 czyśc łazienkę tym srodkiem z castoramy. zejdzie wszystko.bardzo fajnie,że marmur dał sie naprawić.i jeszcze jedno nie znikaj z forum:no:czas na szampana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 30.11.2011 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Dzieki Monia:) czy ktos mi moze napisac, jak wstawic zdjecie z telefonu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.11.2011 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 No to luuuuu.... http://www.sweettraders.com/images/Champagne_Chocolates_Dom_Perignon_Wine_Gift.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 30.11.2011 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Aniu, gratuluję przeprowadzki! Rok i pięć miesięcy - chapeau bas Nie ukrywam, że szczególnie czekam na tę Twoją kuchnię Niech Wam się dobrze mieszka w nowym domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 30.11.2011 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 anula Ale wam dobrze... to co, że kurz, że brud... to co, że nie ma kabiny i elektrycy z wami mieszkają Najważniejsze, że JUŻ - już zakończyliście ciągnącą się wiele miesiecy wykończeniówkę i to z wielkim sukcesem i już mieszkacie:wiggle: GRATULUJĘ!!! Z całego serca:hug: Czekamy na te zdjecia:popcorn: PS A jak tam stolarze? Dostanę namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.11.2011 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Czas na babelki, co Monia? Powinnaś się w nich wykąpać ogromnie gratulacje!!!!!!! :yes: :yes: :yes: ale nie uciekaj z forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 01.12.2011 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 (edytowane) Anula, w rok i 5 miesięcy taki dom to naprawdę niezły wyczyn Jeszcze raz gratuluję i czekam na relacje z wrażeń po zamieszkaniu (no i ofkorz foty kuchni z blatami ) Edytowane 1 Grudnia 2011 przez Elena76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.12.2011 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Anula gratulacje ogromne:wave::wave: i niech Wam sie cudnie mieszka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 01.12.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Anula MEGA GRATULACJE!!!! Za chwilkę zamieszanie w domku się skończy ibędzie już TYLKO MIŁO Pozdrawiam i czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 01.12.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Wybudowalismy ten dom w rok i 5 miesiecy. Jestem z siebie dumna:) Anula, gratulacje ogromne!! Masz prawo być z siebie dumna, bo dom wyszedł cudny!! http://media.meme4u.com/ecards/congratulations/new-home/1368-dream-come-true.jpg Nie wiem jak dlugo jeszcze zagoszcze na forum, ale chcialabym z mysla o tych, ktorzy zaczynaja przygode z budowaniem, zamiescic tu podsumowanie. (...) O nieee... zabrzmiało trochę jak pożegnanie A tu u Ciebie w wątkach taka ogromna skarbnica wiedzy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 01.12.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Gratulacje! I miłego relaksu przy bąbelkach życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.12.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 ania ja jako ekspertka od zdjęć komórkowych. wysyłam przez bluetooth. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 01.12.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Anula - gratulacje A nie masz jakiegoś laptopa żeby się łączyć przez telefon, a nie z telefonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 01.12.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 I ja dołączam się do gratulacji z okazji przeprowadzki do własnego domu. Zaglądaj czasami na swój wątek, bo od kogo się dowiemy czy się dobrze mieszka z taką ilością przeszkleń no i kto nam powie czy żywica się rysuje czy nie? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 01.12.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Już wczoraj w nocy przeczytała Twojego posta, ale jakiś błąd wyskakiwał i się post nie chciał wkleić. GRATULACJE!!! Pierwszy własny kąt i to w jakim stylu i tempie, podziw i szacunek!!!Mam nadzieje że jednak nas nie zostawisz, a nawet jeśli to pewnie wiosną wrócisz z tematami ogródkowymi, a zdjęcia jak się ogarniesz to mam nadzieję że wkleisz ciut lepsze niż z komórki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 01.12.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Aniu, wielkie gratulacje! Daj znać, czy wanna wytrzymała bąbelki I nie znikaj z forum, czekamy na wieści, jak się sprawuje kamień, jak statkowa wyspa, jak grzeje pompa i czy okna nie są uciążliwe. Dodatkowo, jestem pewna, że wciąż będziesz odkrywała jakieś nowości, więc byłoby super, gdybyś w dalszym ciągu dzieliła się z nami linkami, połowę już sobie zapisałam No i liczę na Twoje rady przy własnej budowie, więc proszę, nie znikaj! Zapamiętałaś pierwszy sen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 01.12.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Gratuluję i zazdroszczę !!!! My jesteśmy dopiero w połowie budowy:( Zaglądam na Twój wątek i czekam na więcej zdjęć i podsumowanie, które obiecałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 01.12.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 gratulacje :wave: Brawo :D Pocieszyłaś mnie z tym, że jeszcze macie ekipy. U nas pewnie będzie podobnie. Ale się pakujemy, zaczęliśmy wozić rzeczy, godzina zero w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts