Tatarak 01.12.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Anula - GRATULUJĘ P.S. tych elektryków może da się przyuczyć do czegoś pożytecznego? nie wiem, do sprzątania, gotowania, plewienia w ogródku Nie znikaj - ja mam masę pytań o mocowania Twojej szklanej balustrady!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 01.12.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 (edytowane) Anula - GRATULUJĘ P.S. tych elektryków może da się przyuczyć do czegoś pożytecznego? nie wiem, do sprzątania, gotowania, plewienia w ogródku Proponuję żeby ich jako niańki wykorzystać, a rodzice niech wyskoczą na uroczystą kolację. Edytowane 1 Grudnia 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 01.12.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Proponuję żeby jako niańki wykorzystać To ja proponuję nakręcić o tym film - może być niezła komedia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 01.12.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 GRATULACJE i wielu pięknych chwil w nowym własnym domu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.12.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Ja również przyłączam się do gratulacji !!!! Niech wam się dobrze mieszka w nowym domku Rzadko się udzielałam, ale regularnie podczytywałam postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 01.12.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Anula GRATULACJE Za szybkość, efekt i z okazji przeprowadzki. I dołączam się do reszty - nie znikaj z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.12.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Anulka GRATULACJE :) I czekamy na jeszcze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgol 01.12.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 to ja też się przyłaczę niech się Wam cudnie mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 01.12.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 To i ja ślicznie GRATULUJĘ . Wasz dom jest i będzie z pewnością źródłem wielu pięknych inspiracji. Podziwiam logistykę, tempo i efekt prac. Życzę samych słonecznych poranków i relaksujących wieczorów . A co do dzików, to w mojej okolicy (a nie jest to odludzie - do lasu jakieś 1,5 km) funkcjonują sobie w najlepsze rozkopując przystanek autobusowy, boisko szkolne, nie licząc prywatnych posesji. Krzywdy nie robią, ale ich widok i swoboda może przerazić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 01.12.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Ja również przyłączam się do gratulacji. Odpocznij po trudach budowy i nie zapominaj dzielić się z nami nowościami w domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 01.12.2011 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Ja również przyłączam się do gratulacji. Odpocznij po trudach budowy i nie zapominaj dzielić się z nami nowościami w domu .Dziekuje wszystkim za mile slowa i gratulacje! Ciekawe, ile osob czyta ten dziennik i wcale sie nie odzywa:) Elektrycy maja po jakies 23 lata i z przerazeniem w oczach patrza na codziennosc z dwojka maluchow, wiec fakt, material na komedie ,, elektryczna niania'' bylby niezly:) Sluchajcie, z tym rozpakowywaniem i sprzataniem jest jakas masakra. Albo ja juz opadlam z sil kompletnie albo to zadanie mnie przerasta. Szkoda mi dzieci, bo ciagle na nie wrzeszcze... przeszkadzaj mi po prostu. Moglyby zniknac na tydzien i wrocic do normalnego domu. Straszna szarpanina:( Podpisalismy umowe na wywoz smieci. Mamy tv:) nawet w kuchni... Jutro maja przyjechac poprawione meble lazienkowe. Jutro jade gadac o powrocie do pracy..... Nie da sie tych zdjec z telefonu zaladowac? Pokazalabym Wam to i owo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.12.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Nie da sie tych zdjec z telefonu zaladowac? Pokazalabym Wam to i owo:) No jak się nie da? Wyślij do kompa mailem, bluetoothem, czymkolwiek. Chcę zobaczyć to i owo! Słuchaj, ja nie wiem jak Wy tego z dwójką*dzieciaków dokonaliście. I jeszcze z wrzaskunem Adasiem, no i z mężem nie do końca sprawnym Ja w sobotę oddaję Lili rodzicom do Radomia i dopiero zaczynam się pakować (a ona jest raczej grzecznym dzieckiem ... jak nie szaleje ) W ogóle sobie tego całego galimatiasu z dzieckiem nie wyobrażam A jak przewoziliście rzeczy? Gdzie dzieciaki były? Wcale Ci się nie dziwię że wrzeszczysz. Ja dziś wychodziłam z siebie jak chciałam głupi piach zamieść a ta mi za szczotą latała Zaczynam osiągać stan, że sama jej obecność mnie drażni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 01.12.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Anula, to normalne. Straszne, ale normalne. Dziś się schowałam przed dzieckiem na budowie i w spokoju robiłam porządki w garderobie, bo inaczej nie dałabym rady. A jak widzę te rączki wczepione w spodnie, to od razu ciśnienie mi skacze. Oczywiście mam wyrzuty, że ciągle "potem", "zaraz", "nie teraz". No ale kurczę naprawdę to końcówka. Od kiedy chciałabyś wrócić do pracy i co firma na to? trzymam kciuki za pomyślne rozmowy. Monia, co ja czytam, zaczynasz się pakować? Kiedy planujecie przeprowadzkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 01.12.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Jutro jade gadac o powrocie do pracy..... Kobieta harpagan, chwili wytchnienia sobie nie da, na tyłku bezczynnie nie usiedzisz widzę nawet pół dnia. Znowu szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.12.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Monia, co ja czytam, zaczynasz się pakować? Kiedy planujecie przeprowadzkę? Może uściślijmy. Zaczynam planować pakowanie Ściany mam, dźwi mam, podłogi mam, chyba czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 01.12.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Ania, jeśli masz iPhone'a, podłącz go do komputera jako modem. Takim sposobem będziesz miała internet w kompie, a my zobaczymy "to i owo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 01.12.2011 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 (edytowane) No jak się nie da? Wyślij do kompa mailem, bluetoothem, czymkolwiek. Chcę zobaczyć to i owo! Słuchaj, ja nie wiem jak Wy tego z dwójką*dzieciaków dokonaliście. I jeszcze z wrzaskunem Adasiem, no i z mężem nie do końca sprawnym Ja w sobotę oddaję Lili rodzicom do Radomia i dopiero zaczynam się pakować (a ona jest raczej grzecznym dzieckiem ... jak nie szaleje ) W ogóle sobie tego całego galimatiasu z dzieckiem nie wyobrażam A jak przewoziliście rzeczy? Gdzie dzieciaki były? Wcale Ci się nie dziwię że wrzeszczysz. Ja dziś wychodziłam z siebie jak chciałam głupi piach zamieść a ta mi za szczotą latała Zaczynam osiągać stan, że sama jej obecność mnie drażni Jak to gdzie byly? Z nami:) ja pakowalam, wozilam, a maz siedzial z dziecmi w domu. Zebys Ty nasza ostatnia przeprowadzke zza granicy widziala... No niestety nie mam komu dzieci zostawiac:( Mam iphona ale nie mam kompa:( jest w pudle. Kominek strzela, superowo:) Edytowane 1 Grudnia 2011 przez anula05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.12.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Jak to gdzie byly? Z nami:) ja pakowalam, wozilam, a maz siedzial z dziecmi w domu. Zebys Ty nasza ostatnia przeprowadzke zza granicy widziala... No niestety nie mam komu dzieci zostawiac:( Mam iphona ale nie mam kompa:( jest w pudle. Kominek strzela, superowo:) Ania kocham cię . i nie wrzeszcz na dzieciaki:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 01.12.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 GRATULACJE!!!Ja z tych, którzy śledzą na bieżąco a rzadko się odzywają. No ale w takim momencie! Oby wszystkie Wasze decyzje podczas planowania i budowy sprawdziły sie w stu procentach. Macie naprawdę piękny dom, oby więcej takich na forum. Jak już porobicie zdjęcia, może pozwolisz wrzucić do tutejszych inspiracji?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 01.12.2011 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 GRATULACJE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts