Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Posty do Anuli

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anula - GRATULUJĘ :)

P.S. tych elektryków może da się przyuczyć do czegoś pożytecznego? nie wiem, do sprzątania, gotowania, plewienia w ogródku ;)

Proponuję żeby ich jako niańki wykorzystać:lol2:, a rodzice niech wyskoczą na uroczystą kolację. Edytowane przez e-mól

To i ja ślicznie GRATULUJĘ :). Wasz dom jest i będzie z pewnością źródłem wielu pięknych inspiracji. Podziwiam logistykę, tempo i efekt prac. Życzę samych słonecznych poranków i relaksujących wieczorów :).

A co do dzików, to w mojej okolicy (a nie jest to odludzie - do lasu jakieś 1,5 km) funkcjonują sobie w najlepsze rozkopując przystanek autobusowy, boisko szkolne, nie licząc prywatnych posesji. Krzywdy nie robią, ale ich widok i swoboda może przerazić.

Ja również przyłączam się do gratulacji. Odpocznij po trudach budowy i nie zapominaj dzielić się z nami nowościami w domu :).
Dziekuje wszystkim za mile slowa i gratulacje!

Ciekawe, ile osob czyta ten dziennik i wcale sie nie odzywa:)

Elektrycy maja po jakies 23 lata i z przerazeniem w oczach patrza na codziennosc z dwojka maluchow, wiec fakt, material na komedie ,, elektryczna niania'' bylby niezly:)

Sluchajcie, z tym rozpakowywaniem i sprzataniem jest jakas masakra. Albo ja juz opadlam z sil kompletnie albo to zadanie mnie przerasta. Szkoda mi dzieci, bo ciagle na nie wrzeszcze...:( przeszkadzaj mi po prostu. Moglyby zniknac na tydzien i wrocic do normalnego domu. Straszna szarpanina:(

Podpisalismy umowe na wywoz smieci.

Mamy tv:) nawet w kuchni...:)

Jutro maja przyjechac poprawione meble lazienkowe.

Jutro jade gadac o powrocie do pracy.....

Nie da sie tych zdjec z telefonu zaladowac? Pokazalabym Wam to i owo:)

Nie da sie tych zdjec z telefonu zaladowac? Pokazalabym Wam to i owo:)

No jak się nie da?

Wyślij do kompa mailem, bluetoothem, czymkolwiek.

Chcę zobaczyć to i owo!

Słuchaj, ja nie wiem jak Wy tego z dwójką*dzieciaków dokonaliście. I jeszcze z wrzaskunem Adasiem, no i z mężem nie do końca sprawnym :no:

Ja w sobotę oddaję Lili rodzicom do Radomia i dopiero zaczynam się pakować (a ona jest raczej grzecznym dzieckiem ... jak nie szaleje ;))

W ogóle sobie tego całego galimatiasu z dzieckiem nie wyobrażam

A jak przewoziliście rzeczy? Gdzie dzieciaki były?

Wcale Ci się nie dziwię że wrzeszczysz. Ja dziś wychodziłam z siebie jak chciałam głupi piach zamieść a ta mi za szczotą latała

Zaczynam osiągać stan, że sama jej obecność mnie drażni

Anula, to normalne. Straszne, ale normalne. Dziś się schowałam przed dzieckiem na budowie i w spokoju robiłam porządki w garderobie, bo inaczej nie dałabym rady. A jak widzę te rączki wczepione w spodnie, to od razu ciśnienie mi skacze. Oczywiście mam wyrzuty, że ciągle "potem", "zaraz", "nie teraz". No ale kurczę naprawdę to końcówka.

Od kiedy chciałabyś wrócić do pracy i co firma na to? trzymam kciuki za pomyślne rozmowy.

Monia, co ja czytam, zaczynasz się pakować? Kiedy planujecie przeprowadzkę?

No jak się nie da?

Wyślij do kompa mailem, bluetoothem, czymkolwiek.

Chcę zobaczyć to i owo!

Słuchaj, ja nie wiem jak Wy tego z dwójką*dzieciaków dokonaliście. I jeszcze z wrzaskunem Adasiem, no i z mężem nie do końca sprawnym :no:

Ja w sobotę oddaję Lili rodzicom do Radomia i dopiero zaczynam się pakować (a ona jest raczej grzecznym dzieckiem ... jak nie szaleje ;))

W ogóle sobie tego całego galimatiasu z dzieckiem nie wyobrażam

A jak przewoziliście rzeczy? Gdzie dzieciaki były?

Wcale Ci się nie dziwię że wrzeszczysz. Ja dziś wychodziłam z siebie jak chciałam głupi piach zamieść a ta mi za szczotą latała

Zaczynam osiągać stan, że sama jej obecność mnie drażni

Jak to gdzie byly? Z nami:) ja pakowalam, wozilam, a maz siedzial z dziecmi w domu. Zebys Ty nasza ostatnia przeprowadzke zza granicy widziala... No niestety nie mam komu dzieci zostawiac:(

Mam iphona ale nie mam kompa:( jest w pudle. Kominek strzela, superowo:)

Edytowane przez anula05

Jak to gdzie byly? Z nami:) ja pakowalam, wozilam, a maz siedzial z dziecmi w domu. Zebys Ty nasza ostatnia przeprowadzke zza granicy widziala... No niestety nie mam komu dzieci zostawiac:(

Mam iphona ale nie mam kompa:( jest w pudle. Kominek strzela, superowo:)

Ania kocham cię . i nie wrzeszcz na dzieciaki:p

GRATULACJE!!!

Ja z tych, którzy śledzą na bieżąco a rzadko się odzywają. No ale w takim momencie! Oby wszystkie Wasze decyzje podczas planowania i budowy sprawdziły sie w stu procentach. Macie naprawdę piękny dom, oby więcej takich na forum. Jak już porobicie zdjęcia, może pozwolisz wrzucić do tutejszych inspiracji?

pozdrawiam