Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Posty do Anuli

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ANULA OGROMNE GRATULACJE!!!

Dziś przeczytałam ponownie twój pierwszy wpis w dzienniku. Aż się wierzyć nie chce, że juz mieszkacie. Naprawdę jestes niesamowita. Przyłączam się do innych z życzeniami, aby w tym pieknym domu mieszkało się wspaniale.

I nawet nie chcę słyszeć, ze znikniesz z forum! Nie zgadzam się i już!:p

Ja również nie mogę się nadziwić, jakie masz tempo. Pierwszy dzień mieszkania w nowym domu, a ty już pędzisz na rozmowę o pracy. Kiedy ty odpoczywasz?

Pisz, pisz, jak tam dzieciaczki. Czy rozumieją, że to juz docelowy dom? Cieszą się? Dla nich to pewnie tez niemałe przeżycie.

Czekamy niecierpliwie na zdjęcia skończonej kuchni i reszty. Pozdrawiam serdecznie!

Ja tez czytam,kibicuje i podziwiam od pierwszego dnia;) Przyznam ze bedzie mi chyba troche brakowalo ,bo zawsze zagladalam do dziennika Anuli z ciekawoscia :) Mam nadzieje,ze Anula od czasu do czasu odezwie sie i pokaze chociazby ogrod ;) Pozdrawiam Anule i cala rodzine ! Zycze duzo szczescia w nowym domu:)

Trafiłam tu szukając informacji o firmie GOTHART... Od tamtej pory regularnie (czytaj: codziennie) oglądam Twoje budowanie. GRATULUJĘ! A z GOTHARTEM, mam tak jak wszyscy... Nie zamieram "pisać na Berdyczów" czyli potykać się z panem W.T. przed sądem cywilnym. Kiedy już u Ciebie kurz opadnie, (mam nadzieję, że nie zobojętniejesz na los następnych nieszczęśników) skontaktuję się z Tobą, bo mam plan. I umieść, proszę zdjęcia, bo czekam, a muszę iść na budowę.

:rotfl:

jakby nie brać poprawki na to, że mój dom będzie wyglądał jak Marjelki teraz, mooooooże za jakieś*2 lata, to bardzo możliwe :lol:

Tośmy się uśmiały:P:lol2:

Monie ja już szukam pretekstu (np. krzesła w jadalni, których nadal nie wybrałam) coby jeszcze przedłużyć przeprowadzkę :o:lol2:

Anula, Gratulację kochana:hug: jesteś Wielka, małe dzieci, często po górkę, a Ty i tak dałaś radę i pokazałaś nam kto tu rządzi!

Moi drodzy, maz dzis sklada biurko, wiec od jutra bede miala kompa, wiec wszystkim odpisze, wkleje zdjecia, nadrobie zaleglosci:)

Murzyn_ka, juz kilka osob kontaktowalo sie ze mna w sprawie Gotharta i Pana W.T. Ciekawe, ile osob czuje sie poszkodowanych.... Jestem ciekawa jak u Ciebie wyglada sytuacja i jaki masz plan:)

My dalej walczymy.

Dzieciom sie podoba:) dzis rozpakowalam prawie wszystkie ich rzeczy. Spia bez problemu w swoich pokojach. Najbardziej pasuje im przestrzen, ganiaja sie po calym domu, jezdza roznymi pojazdami:) chcialabym juz miec ogrodzenie, wypuszczalabym je do ogrodu.

Moja 4 letnia corka, ktora przezyla juz 4 przeprowadzki, robi wieeeeelkie oczy, kiedy mowie jej, ze to nasz ostatni dom, i juz nigdy sie nie przeprowadzimy, zostaniemy tu na zawsze. Patrzy na mnie z wielkim niedowierzaniem i zdziwieniem:)

A, no i wyglada na to, ze po Nowym Roku wracam do pracy...

Edytowane przez anula05

My dalej walczymy.

Dzieciom sie podoba:) dzis rozpakowalam prawie wszystkie ich rzeczy. Spia bez problemu w swoich pokojach. Najbardziej pasuje im przestrzen, ganiaja sie po calym domu, jezdza roznymi pojazdami:)

Powodzenia w walce w sprawie Gotharta i Pana W.T.

To chyba jest najważniejsze. Dla mnie jest stresem to, że teraz Mała ciągle na hasło nowy dom płacze, że ona kocha swój obecny i nie chce się przeprowadzać i że będzie tęskniła za tym domem w którym mieszkamy.

Moja 4 letnia corka, ktora przezyla juz 4 przeprowadzki, robi wieeeeelkie oczy, kiedy mowie jej, ze to nasz ostatni dom, i juz nigdy sie nie przeprowadzimy, zostaniemy tu na zawsze. Patrzy na mnie z wielkim niedowierzaniem i zdziwieniem:)

To dobre - z niedowierzaniem? Ale mieliście strasznie dużo przeprowadzek w życiu. Kiedyś pisałaś ile. To wynikało z pracy?

A, no i wyglada na to, ze po Nowym Roku wracam do pracy...

Cieszysz się czy nie? Gratulować czy nie?

Adk to wynikalo z wielu roznych powodow. Praca tez, w ostatnich latach.

Czy gratulowac? Nie wiem. Jestem na urlopach od 4 lat i bardzo potrzebuje powrotu do zycia zawodowego. Ale troche sie boje. To zlozony temat. A na najbardziej przeraza mnie odleglosc do biura z nowego miejsca zamieszkania:(((( ale sprobowac musze, zawsze mozna zrezygnowac ;)

Adk to wynikalo z wielu roznych powodow. Praca tez, w ostatnich latach.

Czy gratulowac? Nie wiem. Jestem na urlopach od 4 lat i bardzo potrzebuje powrotu do zycia zawodowego. Ale troche sie boje. To zlozony temat. A na najbardziej przeraza mnie odleglosc do biura z nowego miejsca zamieszkania:(((( ale sprobowac musze, zawsze mozna zrezygnowac ;)

Ja od ...(dużo więcej od Ciebie) i tęsknię za pracą. Ale u mnie to też bardzo złożony temat.