Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Posty do Anuli

Recommended Posts

T

Monie [/b]ja już szukam pretekstu (np. krzesła w jadalni, których nadal nie wybrałam) coby jeszcze przedłużyć przeprowadzkę :o:lol2:

Nie nie, na to musi być*jakieś*określenie w leksykonie jednostek chorobowych ;) ... a przynajmniej schorzeń :p

Marta, jak można nie chcieć przeprowadzić się do tak odpicowanego domu????????!!!!!!!!

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Adk to wynikalo z wielu roznych powodow. Praca tez, w ostatnich latach.

Czy gratulowac? Nie wiem. Jestem na urlopach od 4 lat i bardzo potrzebuje powrotu do zycia zawodowego. Ale troche sie boje. To zlozony temat. A na najbardziej przeraza mnie odleglosc do biura z nowego miejsca zamieszkania:(((( ale sprobowac musze, zawsze mozna zrezygnowac ;)

Gartuluję że się*udało, bo na pewno zależało Ci na powrocie do pracy

Ale to o czym piszesz najbardziej mnie przeraża.

Praca daleko od domu, dziecko w przedszkolu i perspektywa że nie ma jej kto odebrać ...

Gartuluję że się*udało, bo na pewno zależało Ci na powrocie do pracy

Ale to o czym piszesz najbardziej mnie przeraża.

Praca daleko od domu, dziecko w przedszkolu i perspektywa że nie ma jej kto odebrać ...

Oj tak, ja będę praktykować od stycznia ... na samą myśl już mnie brzuch boli :(

ja rzuciłam ;) Na razie jestem na etapie szukania nowej. Wiem jedno - musi być blisko domu, bo nienawidzę dojeżdżać. I żeby się opłacała. I nie po 12h na dobę. Hmmm, ciężko to widzę.

Anula, trzymam kciuki. Pewnie styczeń będzie gorszy niż teraz, żeby sobie wszystko poukładać, aklimatyzację Juniora i w ogóle.

Paśku, jak sobie możesz na to pozwolić to czemu nie.

Ja też*bym mogła nie pracować. Tyle mam innych rzeczy w życiu do roboty ;)

Ale co począć jak trza?

tak? A jakich? Ja 4 lata temu marzylam o tym, aby skonczyc z praca. A teraz strasznie mi brakuje ,,czegos'', adrenaliny, samorealizacji. Moze jestem nienormalna?

Ja tez szukalam blisko domu i nie znalazlam. Moze kiedys znajde. Wiem jedno- t

Potrzebuje miec swoj swiat, swoje zycie poza domem. Nie mam jakiejs pasji, hobby, wiec bedzie to praca.

Anka, chodź założymy jakiś biznes, no weeeź ...

Ja już tyle pomysłów miałam i spaliłam na panewce bo organizacja mnie przerosła,a Tobie akurat tej cechy nie brakuje

Ja tez szukalam blisko domu i nie znalazlam. Moze kiedys znajde. Wiem jedno- t

Potrzebuje miec swoj swiat, swoje zycie poza domem. Nie mam jakiejs pasji, hobby, wiec bedzie to praca.

to mnie właśnie martwi, co znajduję pracę, to niezbyt blisko. I wkurzam się potem codziennie w korkach. Obiecuję sobie, że będę po 8h wychodziła do domu - a potem to niemożliwe.

Tylko kurczę, dzieci są małe. Świruję, jak z nimi jestem cały czas, że nie mam swojego życia, szpilek i poczucia wartości tworzonego przez to, co robię zawodowo, ale z drugiej strony, jak jestem w pracy, mam wyrzuty sumienia, że za mało czasu poświęcam rodzinie. Schizofrenia.

Paśku, jak sobie możesz na to pozwolić to czemu nie.

Ja też*bym mogła nie pracować. Tyle mam innych rzeczy w życiu do roboty ;)

Ale co począć jak trza?

mi się nie zgodzili na niepełny wymiar :no: a mam cykora bo za sobą 15 lat pracy i trochę się boję bo tu ciepła posadka, praktycznie do emerytury ale kompletnie mnie nie kręci i już od jakiegoś czasu kombinuję, żeby to zmienić...chyba własną działalność otworzę przynajmniej taki mam plan;) mi najbardziej brakuje kontaktów z innymi ludźmi, chyba dlatego też znalazłam to forum jak poszłam na zwolnienie w drugiej ciąży...

tak? A jakich? Ja 4 lata temu marzylam o tym, aby skonczyc z praca.

A kino, książki, muza, sporcik jakiś, no i kuuuuuuchnia!!!

Może powinnam zostać jakimś krytykiem :lol2: Jakbym miała dostawać kasę za to co lubie robić najbardziej i jeszcze za to słono płacę to bym była przeszczęśliwa

Zawsze zazdrościłam mężowi, że za coś za co kiedyś musiał płacić żeby robić teraz dostaje nie za darmo a jeszcze dokładają

Super nie?

Edytowane przez monsanbia

to mnie właśnie martwi, co znajduję pracę, to niezbyt blisko. I wkurzam się potem codziennie w korkach. Obiecuję sobie, że będę po 8h wychodziła do domu - a potem to niemożliwe.

Tylko kurczę, dzieci są małe. Świruję, jak z nimi jestem cały czas, że nie mam swojego życia, szpilek i poczucia wartości tworzonego przez to, co robię zawodowo, ale z drugiej strony, jak jestem w pracy, mam wyrzuty sumienia, że za mało czasu poświęcam rodzinie. Schizofrenia.

Nie schizofrenia, tylko typowa przypadlisc dotykajaca wspolczesna kobiete. Norma. Standard. Ja nie pracowalam odkad mam dzieci. Moze sid okaze, ze nie podolam. Ale sprobuje to wyposrodkowac, a niepelny etat jest na to szansa. Moze sie uda, a moze nie.

Kiedys juz peacowalam na niepelny etat w biurze w Wwie a mieszkalam za granica.... I dolatywalam do pracy samolotem. I bylo spoko:) choc wydaje sie nierealne.

A kino, książki, muza, sporcik jakiś, no i kuuuuuuchnia!!!

Może powinnam zostać jakimś krytykiem :lol2: Jakbym miała dostawać kasę za to co lubie robić najbardziej i jeszcze za to słono płacę to bym była przeszczęśliwa

Zawsze zazdrościłam mężowi, że za coś za co kiedyś musiał płacić żeby robić teraz dostaje nie za darmo i jeszcze dokładają

Super nie?

No, farciarze!