mayland 11.01.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Mi sie podobają Mam tylkoobiekcje co do tv.... gdzie ukryjecie reszte sprzętu np. jakieś kino, dekoder. Być moze bedzie tylko sam tv z czytnikiem kart odrazu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 11.01.2011 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 cześć mayland,pod TV będzie półka wysunięta lekko w prawo, mam ją na rysunkach przekrojów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.01.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Seri macie takie wrażenie? Jak dla mnie to dość proste wnętrze. W holu chodzi o to, że są 3 otwory: drzwi środkowe (białe) i dwa wejścia do garderób. I ten panel to są drzwi przesuwne na specjalnym systemie - szynie - która nie wystaje poza szerokość drzwi. Ha! To zmienia postać rzeczy! Wyglądały te dwa panele, jak ozdoba holu... teraz to mnie przekonuje, zwłaszcza z tymi niewidocznymi szynami... No i w takim razie musisz się pogodzić z białymi drzwiami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 11.01.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 faktycznie to już inna bajka, a możesz sie podzielić namiarem na te szyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 11.01.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 rzeczywiście nie ma pólki pod telewizor.Może wmontujcie ją w sciane, albo zrobcie z tego forniru co Sciana będzie mało widoczna. rozjaśniłaś mi co tych paneli w holu, nawet jak by tam nie było drzwi i tak byłyby fajne. Te szyny to coś takiego ,że wyskakują i wysuwają się na ścianę. mój stolarz mówił,że to około 4 tys, 9 KOSZT SYSTEMU) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.01.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Propozycje wnętrz bardzo ciekawe. Szczególnie kolorystycznie. I aż się prosi o podłogę z żywicą epoksydową i zostawić z drewnem wpadającym w szarość. Pięknie Jak pod TV masz zaplanowaną półkę to ok. Ja sobie tak uświadomiłam, że u mnie będzie z tym problem. Nie wiem czy sam kominek nie jest za duży. A co jest za kominkiem (kominem)? Komin pełni jeszcze jakąś funkcję? Jeśli masz z tyłu kuchnię to może lepiej by pasował kominek dwustronny (na przestrzał)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 12.01.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Nie wiem czy sam kominek nie jest za duży. A co jest za kominkiem (kominem)? Komin pełni jeszcze jakąś funkcję? Jeśli masz z tyłu kuchnię to może lepiej by pasował kominek dwustronny (na przestrzał)? Kominek jest dwustronny, ale nie wychodzi na kuchnię. A patent z szynami świetny, warto wiedzieć, ze coś takiego jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.01.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Kominek jest dwustronny, ale nie wychodzi na kuchnię. Właśnie chodziło mi o to aby kominek umieścić w tej ścianie co komin i żeby był widoczny i z kuchni i z salonu. Wtedy na pewno by nie dominował tak jak teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 12.01.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Bardzo mi się podoba, nie mam jakichś krytycznych uwag, jedynie kominek wydaje się taki dostawiony przypadkowo, ale może to tylko takie wrażenie. Będzie bardzo minimalistycznie i tak światowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 12.01.2011 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Nie, nie wyskakują Prześlę Ci na priv rzeczywiście nie ma pólki pod telewizor.Może wmontujcie ją w sciane, albo zrobcie z tego forniru co Sciana będzie mało widoczna. rozjaśniłaś mi co tych paneli w holu, nawet jak by tam nie było drzwi i tak byłyby fajne. Te szyny to coś takiego ,że wyskakują i wysuwają się na ścianę. mój stolarz mówił,że to około 4 tys, 9 KOSZT SYSTEMU) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 12.01.2011 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Właśnie chodziło mi o to aby kominek umieścić w tej ścianie co komin i żeby był widoczny i z kuchni i z salonu. Wtedy na pewno by nie dominował tak jak teraz. Z kominkiem jest ten problem, że on przylega do słupa nośnego.... Właśnie stąd cały kłopot. Mam wrażenie, że architekci zaprojektowali sobie kominek, a potem okazało się, że gdzieś trzeba tam wylać słup i wyszło jak wyszło:( Nie załamujcie mnie, bo jestem bliska rezygnacji z kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 12.01.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Anula sorry z rozpędu napisalam w twoim dzienniku, nie da sie tego usunąc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 12.01.2011 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 podlogę zrobiłabym z dużych płyt gresowych 1m na 1m albo jeszcze większy rozmiar. Beton jest teraz modny , nie wiem za kilka lat się nie znudzi. teraz sa fajne płyty z gresów polerowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 12.01.2011 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 podlogę zrobiłabym z dużych płyt gresowych 1m na 1m albo jeszcze większy rozmiar. Beton jest teraz modny , nie wiem za kilka lat się nie znudzi. teraz sa fajne płyty z gresów polerowanych. taaa, ale cena takich, ktore mi się podobają powaliła mnie na łopatki:( wpis możesz usunąć, ja tego nie mogę zrobić niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.01.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Z kominkiem jest ten problem, że on przylega do słupa nośnego.... Właśnie stąd cały kłopot. Mam wrażenie, że architekci zaprojektowali sobie kominek, a potem okazało się, że gdzieś trzeba tam wylać słup i wyszło jak wyszło:( Nie załamujcie mnie, bo jestem bliska rezygnacji z kominka. Absolutnie nie rezygnuj z kominka! Możesz podpytać projektanta czy coś lżejszego w konstrukcji nie może Ci zaproponować. Poza tym jak Wam się podoba to nie ma się nad czym zastanawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 12.01.2011 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Monika "edytuj post" i "usuń" Anula sorry z rozpędu napisalam w twoim dzienniku, nie da sie tego usunąc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 12.01.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 udało się Anula przeslij mi te szyny do drzwi . gres taki widziałam w markecie albo w leroy merlin albo w Castoramie w dobrej cenie w granicy 100 zł za metr ciut wiecej. sprawdz. w wyższej cenie były u nas w max flizie w beżu nie są takie drogie. droższe są ciemniejsze. my szukamy ciemnych grafitowych. aha moj mail [email protected] dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 12.01.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Anula, z kominka oczywiście nie rezygnuj. Niech się pogłowią nad inną obudową albo nad innym modelem. Jeśli okaże się to być poważny problem, to jest jeszcze opcja kominków wolnostojących. Nie musisz mieć wymurowanego komina. Zobacz sobie w dzienniku Irmy, Malgoszy. Co do Twojego komentarza w moim dzienniku, to mogę zapytać kolegę. Wydaje mi się jednak, że jak będziesz miała dobrych dekarzy (Rasia polecała swoich, a Ty chyba budujesz w pobliżu), to nie będziesz miała problemów. Do tego kierownik budowy, którego jak widzę po swoich doświadzeniach, trzeba wykorzystywać, bo jest w końcu po naszej stronie (przy założeniu, że to my go wybieraliśmy, a nie wykonawca). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 13.01.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Dopiero zajrzałam do Twojego dziennika. Ależ dużo światła Pięknie. Mam tylko jedną uwagę: brakuje mi trochę jakiś szafek, konsolek, komódki czy czegoś takiego na przechowywanie różnych rzeczy. Też jestem zwolenniczką niezagracania przestrzeni ale z perspektywy mieszkania przez tylko 1 miesiąc juz widzę że przydała by się jakaś komoda w jadalni na obrusy, swieczki, wazony itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 13.01.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Pięknie!!! Podoba mi się że jest tak jasno i przestronnie. Piękne te forniry... Mi białe drzwi się podobają i pasują do Twojego wnetrza. Mam 2 uwagi: co do kominka - też wydaje mi się że trochę przytłacza, i co do brku jakiś mebelków np w przedpokoju przydaje sie stoliczek, na który wrzucisz klucze, rękawiczki, torebkę jak wracasz do domu. Ale to pewnie efekt tego że to dopiero pierwsze wizualizacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts