anula05 06.12.2011 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 KWG, nie miałam żadnych stolarzy z Wawra (?)Miałam spod Pruszkowa i z ul. Baletowej. I ze Śląska.Kontakt na lampy wyślę na priv. minka, mam wodę z wodociągów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 06.12.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Ale mialaś dzień. Mam nadzieję, że tak nie jest codziennie.... Nie załamuj mnie. Podjęłam męską decyzję i muszę się z tym zmierzyć. Niania już się znalazła, szukam jeszcze żłoba Anula, wcale nie mam zamiaru Cię zniechęcać. Wręcz przeciwnie, jestem pełna uznania, że chcesz wrócić do pracy. A z dojazdami do pracy to faktycznie najgorsze w moim przypadku są poniedziałki, w normalny dzień jadę trochę krócej Ale do wszystkiego można przywyknąć Mam pytanie o wode w domu, robiliście badania? Kolezanka, która zajmuje się zawodowo woda i uzdatnianiem, straszy mnie, ze na działkach lesnych woda jest zła i nawet dobre filtry czasem nie pomagają. Minkapinka, ja mieszkam pod lasem i woda u nas jest bardzo kiepska. Mamy system filtrów, ale do picia i gotowania i tak przywozimy wodę w butelkach. W sumie to chyba czas znowu na powtórkę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 06.12.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Salik, oj wspominałam sobie rano Twoje słowa, wspominałam .... 2,5 godziny miałam na szukanie drugiego dna, bo tyle jechałam do pracy - wsiadłam do auta o 7.55 i o 10.30 wyczołgałam się z niego pod biurem. Ale to mam nadzieję nie moja wina? I w końcu nie wiem czy takie były korki, czy też może te pozostałe niedogodności które wymieniłaś, 'uprzyjemniały' Ci na tyle jazdę że się nie dało szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 06.12.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Anula noooooo, Twoja kuchnia zwala z nóg tym bardziej, ze ma moje ulubine dłuuuugie okno.Pytałam jakiś czas temu u Ciebie w komentarzach o głębokość szafek nad długaśnym oknem i dziś sie przypominam z tym pytaniem. I prosze Cię powiedz czy masz pasek led pod tymi szafkami i jaki to odcień swiatła.... i jak sprawuje się czarna łazienka.U mnie w wątku trwa własnie dumanie nad dolnym wc, który chce zrobić w ciemnej kolorystyce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 06.12.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Dzięki:)głębokość szafek to 34 cm (z frontem), jest pasek LED - ładne, ciepłe światło, super się sprawdza. Czarna łazienka jest przerąbana - tzn. ściany OK (jak już doczyszczę te fugi, które są prawie białe...), ale podłoga jest na prawdę ciężka w utrzymaniu w "czarności", przynajmniej na razie (ciągle ktoś jeszcze się tam kręci w butach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 06.12.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Dzięki Anula.Co do czarnej płytki to niestety mozna sie tego spodziewać dlatego u siebie myslałam o 'drewnianej " podłodze. Ale za to bede miała czarne granitowe blaty w kuchni i to dopiero bedzie jazda bez trzymanki Czekam na dalszą fotorelację tego nietuzinkowego domku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.12.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Anula, nie przejmuj się Na moim teaku też*ślady. Nawet jak w czystych butach wchodzę (przez umyte wcześniej płytki). To wina pyłu. Kiedyś zniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.12.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Ale za to bede miała czarne granitowe blaty w kuchni i to dopiero bedzie jazda bez trzymanki . Nie będzie tak źle, blaty w kuchni się przeciera codziennie lub kilka razy dziennie po przygotowaniu posiłku. Jest to chyba najczęściej przecierane miejsce w domu, więc chyba nie ma różnicy w jakim są kolorze. Przynajmniej tak się pocieszam bo też mam czarne:lol2: Natomiast Anula łącze się z tobą w bólu, ja też przeklinam czarną podłogę w łazience:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 06.12.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Anula, kuchnia, która od początku była moim faworytem w Twoim domu, prezentuje się świetnie Szczególnie spektakularnie wygląda na pierwszym zdjęciu I na pewno, wraz z wyspą jest "pionierska" na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.12.2011 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 T Pstryknęłam "kuchnię nocą": Nie no, a ja mam dziś montaż swojej ... Musiałaś ??? ehhhh, pięknie jest To wy w końcu kupiliście Culinę???? I jak? (bo wygląda pięknie!) Macie zlew zlicowany z blatem? On jest z siligranitu? Przypomnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.12.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 :jawdrop::jawdrop: Więcej nie wyksztuszę, jedna z piękniejszych jakie widziałam WOW! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.12.2011 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 I mi mowę odjęło:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 06.12.2011 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Ładna nowoczesna kuchnia.Super jest to podświetlenie pod szafką przy oknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 06.12.2011 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 KWG, nie miałam żadnych stolarzy z Wawra (?) Miałam spod Pruszkowa i z ul. Baletowej. I ze Śląska. Kontakt na lampy wyślę na priv. O kuchni już pisałam. Cudna! Do tego bateria wygląda idealnie. Co to jest? I czy też mogę prosić o namiar na lampy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.12.2011 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Do tego bateria wygląda idealnie. Co to jest? Blanco Culina s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 07.12.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Anula, kuchnia r-e-w-e-l-a-c-j-a! Blat jest po prostu niesamowity. I chowany zlew - moje marzenie! Jestem bardzo ciekawa jak blat i jego kolor wyglądają w świetle dziennym! Te wystające "pompki" po prawej i lewej stronie to co jest? Płyn i młynek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 07.12.2011 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 To wy w końcu kupiliście Culinę???? I jak? (bo wygląda pięknie!) Macie zlew zlicowany z blatem? On jest z siligranitu? Przypomnij MONIA, generalnie bateria super, ALE uważaj przy montazu, bo ma stosunkowo mały kąt wylewki - nie wiem jak to określić. Woda ląduje dość blisko krawedzi zlewu, nie na środku. No blat jest non stop w wodzie:( Nie dało si tego inaczej u mnie zrobić, bo mam dwie komory. Gdybym miała standardowy blat, to bym klęła, bo okno byłoby non stop zachlapane. Na szczęście mam 85 cm i do okna daleko. Zlew Blanco Subline z silgranitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 07.12.2011 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 I czy też mogę prosić o namiar na lampy? JAkie lampy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 07.12.2011 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Anula, kuchnia r-e-w-e-l-a-c-j-a! Blat jest po prostu niesamowity. I chowany zlew - moje marzenie! Jestem bardzo ciekawa jak blat i jego kolor wyglądają w świetle dziennym! Te wystające "pompki" po prawej i lewej stronie to co jest? Płyn i młynek? dozownik i korek automatyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 07.12.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Podobają nam się eamsy, ale na oryginały nie mamy kasy, pojedziemy do customform zobaczyć i przetestować "inspiracje"... W takim razie czekam na wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts