Margula 07.12.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Anula mogę prosić o namiary na blat i zlew? Jedna firma, czy dwie? Blat to kompozyt, czy konglomerat?dozownik i korek automatyczny KUCHNIA R E W E L A C J A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 07.12.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Anula, kuchnia boska, ale to już wizualizacje zapowiadały Może wiosną wstaniesz o 6 rano i pstrykniesz zdjęcia zanim się blaty zaleją "kakałkiem" i okruszkami? To będziemy widziały, jak wygląda "za dnia" Doczytałam sobie pogaduchy o powrotach do pracy, dojazdach, odbieraniu dzieci, itp, itd. Odwieczne dylematy... Ja zdecydowałam się na pracę do 15, niewymagającą, spokojną, wygodną... Poziom frustracji z własnego "niespełnienia" narasta, ale za to mogę dzieci odbierać o 15:30, jechać z nimi na lekcje pływania, na treningi tenisowe... latem na plac zabaw, mam czas zrobić zakupy w drodze do domu, ugotować wieczorem ciepłą kolację, pobawić się z nimi, poczytać... Co jakić czas swędzi mnie ten fakt, mam ochotę zmienić pracę, piąć się do góry, zarabiać więcej, ale... przygotowuję CV i nie wysyłam, bo mam świadomość, że wracałabym do domu jak dzieci by już spały Z tej wątpliwej przyjemności "spełniania się" korzysta więc mój mąż, a ja się "marnuję", ale dzieci mają chociaż mamę Może jeszcze kiedyś (na emeryturze) zrobię "karierę"? Gdybyście, Warszawianki, rozrkęcały firmę, to ja mogę się zająć oddziałem mokotowsko-wilanowskim Znajoma z Nadarzyna pracująca na Mokotowie też zeszła na 3/4 etatu, bo inaczej nie wyrabiała - z zakupami, gotowaniem, lekcjami dzieci... Wydaje mi się, że w Twoim przypadku najsensowniejsza byłaby praca w okolicy lub coś własnego. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.12.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Anula, o kuchni zostało już powiedziane wszystko ale i tak powtórzę: jest piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 07.12.2011 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Anula, kuchnia boska, ale to już wizualizacje zapowiadały Może wiosną wstaniesz o 6 rano i pstrykniesz zdjęcia zanim się blaty zaleją "kakałkiem" i okruszkami? To będziemy widziały, jak wygląda "za dnia" Doczytałam sobie pogaduchy o powrotach do pracy, dojazdach, odbieraniu dzieci, itp, itd. Odwieczne dylematy... Ja zdecydowałam się na pracę do 15, niewymagającą, spokojną, wygodną... Poziom frustracji z własnego "niespełnienia" narasta, ale za to mogę dzieci odbierać o 15:30, jechać z nimi na lekcje pływania, na treningi tenisowe... latem na plac zabaw, mam czas zrobić zakupy w drodze do domu, ugotować wieczorem ciepłą kolację, pobawić się z nimi, poczytać... Co jakić czas swędzi mnie ten fakt, mam ochotę zmienić pracę, piąć się do góry, zarabiać więcej, ale... przygotowuję CV i nie wysyłam, bo mam świadomość, że wracałabym do domu jak dzieci by już spały Z tej wątpliwej przyjemności "spełniania się" korzysta więc mój mąż, a ja się "marnuję", ale dzieci mają chociaż mamę Może jeszcze kiedyś (na emeryturze) zrobię "karierę"? Gdybyście, Warszawianki, rozrkęcały firmę, to ja mogę się zająć oddziałem mokotowsko-wilanowskim Znajoma z Nadarzyna pracująca na Mokotowie też zeszła na 3/4 etatu, bo inaczej nie wyrabiała - z zakupami, gotowaniem, lekcjami dzieci... Wydaje mi się, że w Twoim przypadku najsensowniejsza byłaby praca w okolicy lub coś własnego. Trzymam kciuki Aggula, ja też tak trochę ambicję pogrzebałam i chcę po prostu chodzić do pracy. A nie się piąć, bo albo wielka kariera albo szczęśliwa rodzina, takie mam odczucia obserwując rzeczywistość. Szukałam w okolicy, póki co nie znalazłam:( A powiedz mi jak znaleźć taką ciepłą, niewymagającą posadkę do 15 w okolicy? Chętnie przyjmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 07.12.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Anula, w okolicy to nie pomogę A ciepła posadka do 15 to tylko w administracji, niestety Na razie innej alternatywy nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elwiwirka 07.12.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 No to i ja się przyłącze do GRATULACJI dla sąsiadki:wave: Super efekt ciężkiej pracy !Anula czy zaglądałaś do skrzynki bo kiedyś wysyłałam takie jedno pytanko...jeśli znajdziesz chwilkę plis napisz. Jeśli to możliwe oczywiście..... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elwiwirka 07.12.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Dziewczyny ja od jakiegoś czasu szukam pomysłu na biznes z tego samego powodu.... I jakoś kiepsko mi to idzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
comin 07.12.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 (edytowane) A ciepła posadka do 15 to tylko w administracji No, bardzo ciepła i do tego nudna jak cholera Widzę że folia kubełkowa jest zawinięta pod ścianę, teraz gdzie odparuje wilgoć? Edytowane 7 Grudnia 2011 przez comin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 07.12.2011 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 jaka znowu folia kubełkowa??? Elwiwirka, odszukam i odpisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.12.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Ania, podłamałaś mnie To jest to czego strasznie w użytkowaniu wszelkich zlewów/umywalek nie lubię. Strasznie nie lubię No ładnie ... Moja bateria dziś jako jedyne wyposażenie nie dojechała, także nie będę miała okazji przetestować Masz dozownik blanco torre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 07.12.2011 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Tak, torre.WIesz co, poprzymierzaj,może zamontujesz ją jakoś sensowniej... MAsz dwie komory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.12.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Na razie nie mam baterii, a w zlewie jest miejsce na wybicie dziury pod niąJedna komora Torre. To napisz mi dlaczego ona jest taka niska (u Ciebie)Ja z niej zrezygnowałam bo w katalogach miała taki wysoki ten element na który nachodzi góra w czasie pompowania.U Ciebie jest niziutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 07.12.2011 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Nie wiem dlaczego. Przyjedz to obejrzysz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 07.12.2011 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Dziewczyny ja od jakiegoś czasu szukam pomysłu na biznes z tego samego powodu.... I jakoś kiepsko mi to idzie.... Witam, wyślwietla mi komunikat, że masz zablokowaną opcję przyjmowania wiadomości prywatnych. Odpiszę więc tu: kuchnię robił stolarz z Lublina, noe żadna firma. Jeśli CIę to interesuje, podam CI tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgol 07.12.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 hej a tv to włączasz przyciskiem, czy pilotem? bo z dobrze dobranym systemem jest tak samo.... .... :) to w sprawie wypowiedzi dr..au o ID Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 07.12.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 malgol - nie mam tv. I nie zamierzam. Sposób obsługi TV, różnej maści odtwarzaczy itp. doprowadza mnie zresztą do szału. Zawsze jak chcę coś ustawić, to mozolnie muszę sobie przypominać, jak to szło i do czego który cholerny przycisk służył. Żeby nie było. Nie jestem technofobem. W pewnym momencie życia zarabiałem jako dziennikarz komputerowy, nawet jakąś książkę popełniłem. Spędzam dzień z komputerem, mam mocno "zcustomizowanego" smartfona i ogólnie należało by mnie zakwalifikować jako power usera. Tyle tylko, że: a) odczuwam przesyt technologią, b) większość współczesnych gadżetów ma walnięty interfejs i każde obsługuje się inaczej (chlubnym wyjątkiem jest Apple, ale jakoś nie wierzę w przyszłość tej firmy bez Jobsa). W efekcie nie chce mi się inwestować czasu i wysiłku w uczenie się obsługi kolejnego gadżetu. Chcę, żeby było tak prosto, jak to możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 07.12.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Kuchnia wygląda jak z katalogu . Powiedz proszę jak użytkuje się wiszące szafki nad oknem, czy są praktyczne, czy korzysta się jedynie z najniższej półki, a pozostałe jedynie z drabinki? To co piszecie o czasach dojazdu w Warszawie jest dość przerażające. To przecież nie tylko wasz cenny czas ale również olbrzymie koszty paliwa. Widzę, że wszystkie mamy podobne dylematy odnośnie pracy i dzieci, a żaden wybór nie jest do końca dobry. Powodzenia wam życzę kobitki i w pracy i w rodzinie, jakąkolwiek decyzję podejmujecie .Facetom, oczywiście też choć wy macie jak zwykle nieco łatwiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elwiwirka 07.12.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Anula Już powinno działać, ale jeśli to nie problem to poproszę o ten nr i wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 07.12.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Witam, wyślwietla mi komunikat, że masz zablokowaną opcję przyjmowania wiadomości prywatnych. Odpiszę więc tu: kuchnię robił stolarz z Lublina, noe żadna firma. Jeśli CIę to interesuje, podam CI tel. Wszystkie dobre firmy i kontakty do nich są mile widziane w moim kajeciku Aniu możesz mi wysłać na priva kontakt do stolarzy z Lublina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 07.12.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 JAkie lampy? Aquaformy:) A u siebie wczoraj podawałam info, że w archiwalnym numerze est trafiłam na informację jak odróżnić prawdziwe eamesy od inspirowanych. Masz linka: http://www.estemag.com%2F2011%2F03%2Fblog-post.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts