1976pinacolada 15.12.2011 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 może takie ? http://img846.imageshack.us/img846/2362/5458miniformspepper2.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.12.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Ania bardzo fajna ta druga łazienka. no cóż fajne masz wszystko. czy to drewno w łazience jest mniej żółte?już śledzik??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.12.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Anula, obie łazienki piękne, chociaz każda w innym stylu Jak dla mnie dodatkowym bajerem w tej górnej jest ogromne okno - chyba mogłabym się w wannie pluskać codziennie godzinami mogąc podziwiać widoki za oknem No i uzależniona jestem, bo ile fot byś nie wrzuciła to mnie ciągle mało Jeśli chodzi o krzesła, to w BC są fajne, ale tam z kolei ceny mniej przyjazne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 16.12.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Anula - wnętrza super! Nie boisz się że Cię ktoś będzie podglądał przez okno w czasie kąpieli? Jedna rzecz mnie ciekawi - co rusz piszesz że 'to do wymiany, tamto do wymiany'. To znaczy ktoś uszkodził, czy coś nie halo się dzieje z tymi wszystkimi sprzętami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 16.12.2011 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Wszstkie meble łazienkowe, zarówno do górnej, jak i dolnej łazienki, mówiąc oględnie "nie wyszły Panu"...Część jest już zrobiona od nowa, a część bedzie wymieniona po Nowym Roku.Człowiek zawalił sprawę kompletnie. I przyznaje się do błędu.Meble zostały źle polakierowane, po czym kompletnie spiłowano fornir i polakierowano od nowa. NIestety były duże różnice kolorystyczne, pęknięcia i wszystko wyglądało jakby miało 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea111 16.12.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Anula, czy możesz podać mi dokładne parametry pasków ledowych które zamontowaliście w domu? Chodzi mi o nazwę oraz kolor bieli (najlepiej podając dokładny ich numer z opakowania) Z góry bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 16.12.2011 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Ania bardzo fajna ta druga łazienka. no cóż fajne masz wszystko. czy to drewno w łazience jest mniej żółte? już śledzik??? U nas sezon śledzikowy zaczyna się wcześnie:) Śledzik w pracy, śledzik z przyjaciółmi:) Meble są zdecydowanie mniej żółte :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 16.12.2011 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 może takie ? http://img846.imageshack.us/img846/2362/5458miniformspepper2.jpg Uploaded with ImageShack.us Dzieki. Masz link do nazwy? Elena, widok jest ładny, szczególnie latem. I zimą kiedy jest śnieg:) DO bC muszę zajrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 16.12.2011 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Anula, czy możesz podać mi dokładne parametry pasków ledowych które zamontowaliście w domu? Chodzi mi o nazwę oraz kolor bieli (najlepiej podając dokładny ich numer z opakowania) Z góry bardzo dziękuję Na pewno ciepły biały. Nie znam parametrów, nie mam już opakowań. Wszystko dobierała mi znajoma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.12.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Anula już pracujesz???? a te górne forniry w Lazience też wymieniasz??? my mamy do wymiany szybę w balustradzie. porysowali przy wkładaniu i jakoś na razie odpuszczamy, bo szyba waży 100 kg i nie da sie jej po schodach , tylko z rusztowania - potrzeba do tego ze 4 stu kilowych chłopów. i odpuściliśmy, boję się , że uszkodzimy podłogę w salonie:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 16.12.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Anula MASZ PRZEPIĘKNIE!!!!! Łazienka powala!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.12.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 ania przypomniało mi się o tobie , gdy dziewczyny mówiły o Tk maxie. u nas były piękne skóry na podłogę - beżowe podstarzałe przecierane na srebno. piekne i w super cenie. 1,4 a kosztują w sklepie wnętrzalskim około 2,6. zobacz sobie u ciebie na tej kamiennej podlodze bajka.poszukam - miałam gdzieś ulotke z firmą , ktora je produkuje w Polsce. ale ceny zabójcze. może widziała takie kolorowe- fioletowe , różówe i takie podstarzałe spatynowane złotem lub srebrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.12.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Kurcze, nie chodzę teraz po dziennikach i przeoczyłam te zabójcze zdjęcia!!! Czad! łazienka czarna jest boska, biała tudzież. Super super super Oj przesadasz z tymi krzesłami. Zobacz, na fm tyle ludzi i nikt nie ma (nikt z paczki) Te w poście wyżej nie do opierania się (oparcie za niskie) Siadałam na takim w IKEA ostatnio Cudnie wyszły meble w czarnej łazience. Ta wąska długa szafka jest bombowa Nie pokażesz sypialni, nie? Może masz jakieś zdjęcia i wyślesz mailem. Na żywo zobaczę, ale przecież dopiero za jakiś czas Też mam podświetloną wannę Nie pokazałam Ci No i ja jestem bardzo zadowolona ze swoich ledow. Strasznie się bałam że będzie do tyłka. Podobno ciepłe ledy świecą na zielono, żółto. Ale wcale nie. Jest super (mam ich łącznie 50m, disco polo normalnie :lol2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 16.12.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Też mam podświetloną wannę Nie pokazałam Ci No i ja jestem bardzo zadowolona ze swoich ledow. Strasznie się bałam że będzie do tyłka. Podobno ciepłe ledy świecą na zielono, żółto. Ale wcale nie. Jest super (mam ich łącznie 50m, disco polo normalnie :lol2) 50 m i nic na fotach nie pokazała FOCH! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 16.12.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 50 m i nic na fotach nie pokazała FOCH! się podpisuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 16.12.2011 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 I ja:) Fakt, my się też baliśmy ledów. Szczególnie M. Ale projektantka nas namówiła i jest super. Mamy w holu, spróbuję zrobić foty nocą. W łazience jeszcze nie działają, ale będzie na pewno git. Monika, ta skóra jest super, znam temat. Ale po pierwsze nie mam kasy teraz na takie pierdoły, po drugie na kamień jej nie położę, bo nie mam gdzie;) Myślałam o gabinecie, pod sierściucha:) Monia, znam kogoś "z paczki" kto je ma ( a raczej zaraz będzie miał))), tak czy siak sporo osób się nimi interesuje. Jakoś mi oólnie ochota na nie lekko przeszła, zważywszy na fakt, że istnieje duże ryzyko opatrzenia za 2-3 lata. Ale jak nie znajdę alternatywy to zakupię. Sypialni nie pokażę, bo nie ma co pokazywać. A jakby nawet było to i tak sypialni chyba jednak bym nie pokazała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 16.12.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 popieram, będe mieć tylko ledy w domu i są jak najbardziej ok. Próbowalismy białe zimne i były jak w szpitalu (biało-niebieskie), ale białe ciepłe dają przyjemne światło (biało-żółte). Aniu pieknie wyszła ta jasna łazienka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.12.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Aniu super łazienki - fajnie, ze każda tak inna - moją faworytką czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 16.12.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Lampy masz już???ja widziałam w Castoramie inspirowane- bardzo podobne do tych twoich. Mi także Tom Dixon bardzo się podoba. Ale zaczynam się obawiać, czy jak zaczniemy robić wnętrza, to mi się nie opatrzy... Tego się najbardziej boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 16.12.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Kuchnia bardzo mi się podoba, łazienki niestety nieco mniej.A czy czasem z bidetu nie korzysta się wygodniej przodem do baterii? U Ciebie to niemożliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts