Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Posty do Anuli

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anula, obie łazienki piękne, chociaz każda w innym stylu :) Jak dla mnie dodatkowym bajerem w tej górnej jest ogromne okno - chyba mogłabym się w wannie pluskać codziennie godzinami mogąc podziwiać widoki za oknem :cool:

No i uzależniona jestem, bo ile fot byś nie wrzuciła to mnie ciągle mało ;)

Jeśli chodzi o krzesła, to w BC są fajne, ale tam z kolei ceny mniej przyjazne...

cde05bd71ace00080ddaa0f85f29d2c5,10,19,0.jpg

Wszstkie meble łazienkowe, zarówno do górnej, jak i dolnej łazienki, mówiąc oględnie "nie wyszły Panu"...

Część jest już zrobiona od nowa, a część bedzie wymieniona po Nowym Roku.

Człowiek zawalił sprawę kompletnie. I przyznaje się do błędu.

Meble zostały źle polakierowane, po czym kompletnie spiłowano fornir i polakierowano od nowa. NIestety były duże różnice kolorystyczne, pęknięcia i wszystko wyglądało jakby miało 10 lat.

Anula, czy możesz podać mi dokładne parametry pasków ledowych które zamontowaliście w domu?

Chodzi mi o nazwę oraz kolor bieli (najlepiej podając dokładny ich numer z opakowania)

Z góry bardzo dziękuję :)

Na pewno ciepły biały. Nie znam parametrów, nie mam już opakowań. Wszystko dobierała mi znajoma.

Anula już pracujesz????:confused:

a te górne forniry w Lazience też wymieniasz???

my mamy do wymiany szybę w balustradzie. porysowali przy wkładaniu i jakoś na razie odpuszczamy, bo szyba waży 100 kg i nie da sie jej po schodach , tylko z rusztowania - potrzeba do tego ze 4 stu kilowych chłopów. i odpuściliśmy, boję się , że uszkodzimy podłogę w salonie:o

ania przypomniało mi się o tobie , gdy dziewczyny mówiły o Tk maxie. u nas były piękne skóry na podłogę - beżowe podstarzałe przecierane na srebno. piekne i w super cenie. 1,4 a kosztują w sklepie wnętrzalskim około 2,6. zobacz sobie u ciebie na tej kamiennej podlodze bajka.poszukam - miałam gdzieś ulotke z firmą , ktora je produkuje w Polsce. ale ceny zabójcze. :o może widziała takie kolorowe- fioletowe , różówe i takie podstarzałe spatynowane złotem lub srebrem

Kurcze, nie chodzę teraz po dziennikach i przeoczyłam te zabójcze zdjęcia!!!

Czad! łazienka czarna jest boska, biała tudzież.

Super super super :yes:

Oj przesadasz z tymi krzesłami.

Zobacz, na fm tyle ludzi i nikt nie ma (nikt z paczki)

Te w poście wyżej nie do opierania się (oparcie za niskie) Siadałam na takim w IKEA ostatnio

Cudnie wyszły meble w czarnej łazience. Ta wąska długa szafka jest bombowa

Nie pokażesz sypialni, nie? Może masz jakieś zdjęcia i wyślesz mailem.

Na żywo zobaczę, ale przecież dopiero za jakiś czas

Też mam podświetloną wannę :p

Nie pokazałam Ci

No i ja jestem bardzo zadowolona ze swoich ledow. Strasznie się bałam że będzie do tyłka. Podobno ciepłe ledy świecą na zielono, żółto. Ale wcale nie. Jest super :yes: (mam ich łącznie 50m, disco polo normalnie :lol2)

Też mam podświetloną wannę :p

Nie pokazałam Ci

No i ja jestem bardzo zadowolona ze swoich ledow. Strasznie się bałam że będzie do tyłka. Podobno ciepłe ledy świecą na zielono, żółto. Ale wcale nie. Jest super :yes: (mam ich łącznie 50m, disco polo normalnie :lol2)

50 m i nic na fotach nie pokazała FOCH!

I ja:)

Fakt, my się też baliśmy ledów. Szczególnie M. Ale projektantka nas namówiła i jest super. Mamy w holu, spróbuję zrobić foty nocą.

W łazience jeszcze nie działają, ale będzie na pewno git.

Monika, ta skóra jest super, znam temat. Ale po pierwsze nie mam kasy teraz na takie pierdoły, po drugie na kamień jej nie położę, bo nie mam gdzie;) Myślałam o gabinecie, pod sierściucha:)

Monia, znam kogoś "z paczki" kto je ma ( a raczej zaraz będzie miał:)))), tak czy siak sporo osób się nimi interesuje. Jakoś mi oólnie ochota na nie lekko przeszła, zważywszy na fakt, że istnieje duże ryzyko opatrzenia za 2-3 lata.

Ale jak nie znajdę alternatywy to zakupię.

Sypialni nie pokażę, bo nie ma co pokazywać. A jakby nawet było to i tak sypialni chyba jednak bym nie pokazała;)