monika996 04.01.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 ogrodzenie sie udało. wpasowało się w całość. elewacja też super!!!QAnia ja juz z tobą sie cieszę ,że zlapałaś trochę oddechu:wiggle: i oczywiście nadal czekam na twoją relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 04.01.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Ogrodzenie genialne - warto było temat rok męczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.01.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 dziewczyny już napisały wszystko w temacie ogrodzenia:D rewelka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 04.01.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Pięknie wyszło !! Wszystkiego najlepszego w nowym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 04.01.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Cześć Bardzo ładne te bramy:)Czy mogłabyś mi napisać na priv jakiej firmy jest ta brama i napęd?I ile kosztowała? To moja branża i bardzo ciekawi mnie ten temat:) Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 04.01.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 o cholera, Anula! Idealne, piękne... rewelacja po prostu, aż mi się drewna zachciało Świetnie dopasowane i estetyczne. I ładnie zgrana elewacja z tą kostką. Życzę powodzenia w pracy i trzymam kciuki za synka w żłobku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.01.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Ania ... nie to żebym się wpraszała Ale jak tam u Was z czasem i dostępnością, T w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popak20 04.01.2012 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Witam Bardzo podoba mi się ogrodzenie, ale fachowcy od ogrodzenia skopali jeden bardzo rzucający się szczegół który mnie osobiście razi i bym kazał poprawić. Dokładnie chodzi o róg łączenia desek. Tutaj: Deski są obcięte pod kątem 90stopni, a powinni obciąć pod kątem 45stopni. Dzięki temu nie było by widoczne łączenie. Fachowcy poszli na łatwiznę. :| Drobny szczegół ale ładniej by wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.01.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 popak, ale takie cięcie jest wyjątkowo narażone na uszkodzenia W przypadku tego drewna, drobnych lamelek i tak estetycznego wykonania, mnie, zwolenniczce cięcia do pióra podoba się takie rozwiązanie bardzo. W ogóle jest to dla mnie czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 04.01.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 dla mnie taki róg wyglada dobrze nie wiadomo jakby panowie poradzili sobie przy takiej ilości deseczek z tym cięciem 45.Na zdjęciu wygląda bardzo estetycznie,tak jakby własnie takie było zamierzenie projektującego ogrodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 04.01.2012 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Piekne ogrodzenie Anulo! A pokażesz, jak to wygląda od drugiej strony? właśnie myślę nad naszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popak20 04.01.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 monsanbia Wcale nie musi być narażony. Jak by dobrze wycieli i dopasowali to by było Ok na wiele lat. Barbara74 Cięcie pod kątem 45stopni zajmuje tyle samo co cięcie pod 90stopni. Kwestia ustawienia tarczy co ciecia. Mogę się założyć że to było cięte mechanicznie Jak by cieli wszystkie deski ręcznie to współczuję ekipie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 04.01.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Coś pięknego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 04.01.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Aniu jak będziesz miała chwilkę to wstaw fotki kominka:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 04.01.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Anula - ogrodzenie bardzo ładne, ale obawiam się że będziesz miała kuuuuupę roboty z konserwacją tego drewna (także przez to że to duża ilość malutkich i długich deseczek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.01.2012 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Cześć Bardzo ładne te bramy:)Czy mogłabyś mi napisać na priv jakiej firmy jest ta brama i napęd?I ile kosztowała? To moja branża i bardzo ciekawi mnie ten temat:) Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Brama Normstahl Aluframe +ocieplenie, naped Nice 1000N, cena dyskusyjna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.01.2012 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 (edytowane) Witam Bardzo podoba mi się ogrodzenie, ale fachowcy od ogrodzenia skopali jeden bardzo rzucający się szczegół który mnie osobiście razi i bym kazał poprawić. Dokładnie chodzi o róg łączenia desek. Deski są obcięte pod kątem 90stopni, a powinni obciąć pod kątem 45stopni. Dzięki temu nie było by widoczne łączenie. Fachowcy poszli na łatwiznę. :| Drobny szczegół ale ładniej by wyglądało. Tak, na pewno byłoby jeszcze łądniej, ale i tak jest ładnie:) TO drewno to nie taka prosta sprawa - lamele mają długość 5 metrów. Kto inny był dostawcą, kto inny ciął i obrabiał, a ktoś inny, montował. Pod koniec grudnia. Nie dałabym rady jeszcze dopilnować cięcia pod kątem, żeby wszystko się zgrało. Poza tym te deseczki są wąskie - to byłaby straszna dłubanina i nie wiem jak dłuo pozostałoby nienaruszone. Ania ... nie to żebym się wpraszała Ale jak tam u Was z czasem i dostępnością, T w domu? Napisałam na priv. Piekne ogrodzenie Anulo! A pokażesz, jak to wygląda od drugiej strony? właśnie myślę nad naszym. Z druiej strony wygląda gorzej:) Anula - ogrodzenie bardzo ładne, ale obawiam się że będziesz miała kuuuuupę roboty z konserwacją tego drewna (także przez to że to duża ilość malutkich i długich deseczek) Pewnie tak - ale przy większości rzeczy w tym domu ŁADNIE wygrało nad PRAKTYCZNIE Aniu jak będziesz miała chwilkę to wstaw fotki kominka:popcorn: Mówisz masz - a więc dziś kominek. Z nim też nie było lekko... Edytowane 4 Stycznia 2012 przez anula05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 04.01.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 04.01.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Ania sprawdziłaś może tą wysokość ogrodzenia? bo tak na oko to ze 170cm? czy więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.01.2012 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Hej, nie sprawdziłam:( Ale mąż mówi, że ok. 180 cm Dziękuję wszystkim za miłe słowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts