Madeleine 04.01.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Anula, fantastycznie to wszystko wygląda - brama, ogrodzenie, kominek. Najmniej ze wszystkiego mówi do mnie fornir wokół słupa, ale nie, że nieładny, tylko najmniej ładny ze wszystkiego super. Napisz, jak w pracy, dzieci i w ogóle. Wszystko w domu ogarnięte? u mnie ciągle jeszcze coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.01.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Będę to oglądać na żywo to będę mieć dopiero frajdę Dasz mi trochę więcej czasu i nie wygonisz mnie za szybko jak zwykle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.01.2012 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Cześć madeleine, ten fornir powtórzy się jeszcze w kilku miejscach - zdjęcia wkleję, jak już będzie komplet:) Dom z grubsza ogarnięty. Przydałoby się jeszcze sporo rzeczy - wypoczynek, oświetlenie, zabudowy w paru miejscach, cały gabinet, rolety... Ale nie ma kasy. Musimy ciułać na taras.Organizuję życie na nowo - Pani do sprzątania, opiekunka, żłobek, moje dojazdy na drugi koniec miasta;), praca - póki co idzie nieźle. Mam nadzieję, że podołam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.01.2012 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Dasz mi trochę więcej czasu i nie wygonisz mnie za szybko jak zwykle? Co za baba! To aż tak źle wypadłam? Wpadnij na dłużej w wekend jeśli wolisz - dzieci się pobawią. Bo w tygodniu to wiesz, ja kobieta pracująca już jestem:) po 17 zapraszam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.01.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 no żartuję sobie Ale fakt że musiałam robić zawsze szybki research, trzymać na wodzy ciekawość. Teraz nie odpuszczę. Godzinę rezerwuję na samo oglądanie A u mnie właśnie zawisła Tolomeo z CF. Mąż wyciera dołączonymi do zestawu specjalnymi rękawiczkami. Ładne kurcze te rzeczy od nich są I pomyśleć że przed budową nigdy nic nieoryginalnego nie kupiłam. Nawet filmy z netu nie ściągnęłam. Popsułam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.01.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Anula ja tam trochę zazdroszczę tej potrzeby organizowania życia na nowo;) ja wpadłam w jakiś marazm i się wygrzebać nie mogę kominek super:yes: czekam jeszcze na te powtórzenia fornirowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.01.2012 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Anula ja tam trochę zazdroszczę tej potrzeby organizowania życia na nowo;) ja wpadłam w jakiś marazm i się wygrzebać nie mogę .. Walcz kobieto! najtrudniej się zebrać i zacząć. Ale warto. Trzeba. A jeśli czujesz potrzebę, to musisz, bo frustracja zacznie narastać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.01.2012 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 no żartuję sobie Ale fakt że musiałam robić zawsze szybki research, trzymać na wodzy ciekawość. Teraz nie odpuszczę. Godzinę rezerwuję na samo oglądanie A u mnie właśnie zawisła Tolomeo z CF. Mąż wyciera dołączonymi do zestawu specjalnymi rękawiczkami. Ładne kurcze te rzeczy od nich są I pomyśleć że przed budową nigdy nic nieoryginalnego nie kupiłam. Nawet filmy z netu nie ściągnęłam. Popsułam się Siedź ile chcesz, możesz nawet nocować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.01.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Siedź ile chcesz, możesz nawet nocować nie rozkręcaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 04.01.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Dom z grubsza ogarnięty. Przydałoby się jeszcze sporo rzeczy - wypoczynek, oświetlenie, zabudowy w paru miejscach, cały gabinet, rolety... Ale nie ma kasy. Musimy ciułać na taras. Organizuję życie na nowo - Pani do sprzątania, opiekunka, żłobek, moje dojazdy na drugi koniec miasta;), praca - póki co idzie nieźle. Mam nadzieję, że podołam;)z jednej strony współczuję, z drugiej zazdroszczę wyrwania się z domu do pracy Kto ma podołać, jak nie Ty... Też mnie to czeka... a z meblami rozumiem. Aż za dobrze. Wszędzie straszą kable na lampy, a najgorsze są książki w kartonach, bo biblioteki nie ma. W sypialni mam jedynie bardzo nastrojowe ledy, bo się nie mogę na nic zdecydować na sufitową lampę. Chyba najpierw kupię kinkiety, bo te przynajmniej wybrane... Dobrze, że taras dopiero wiosną będzie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.01.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 W sypialni mam jedynie bardzo nastrojowe ledy, bo się nie mogę na nic zdecydować na sufitową lampę To tak jak ja Z tą różnicą, że sufitową wiem jaką chcę, ale na razie ograniczenia finansowe powstrzymują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 04.01.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Siedź ile chcesz, możesz nawet nocować marzenie:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 04.01.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Piękny kominek, piękny ... Prostopadłościan i plama ognia w środku ... Bez "ufo-półek" ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 04.01.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 To tak jak ja Z tą różnicą, że sufitową wiem jaką chcę, ale na razie ograniczenia finansowe powstrzymują jaką? ja mam taki dylemat normalnie. Mam troszkę pieniędzy. I nie wiem, co za nie kupić - czy hockery do kuchni, czy jakąś lampę, czy szafkę... osiołkowi w żłobie dano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.01.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Siedź ile chcesz, możesz nawet nocować Ania , bo ja chyba też wpadnę do ciebie jak bede u Moni na wiosnę. kominek super . zresztą u ciebie bezkrytycznie wszystko mi sie podoba. no ale te buty nie wierzę ,że pozwoliłaś im pląsac w tym po swoich podłogach:P bedziesz miala teraz walkę z tymi rysami. myślę ,że odstawisz na potem , bo chyba jakieś cyklinowanie, ewentualnie na plamy papier ścierny i potem olej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.01.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 O kurcze kurcze, ale te brązowe buty to ja chcę!!! Mad, Verocę Bluxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 04.01.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 no fajna ona jest, bardzo fajna. Też bym ją chciała. Ale przy tej cenie - no way. Więc szukam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.01.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 O kurcze kurcze, ale te brązowe buty to ja chcę!!! i ja!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.01.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 no fajna ona jest, bardzo fajna. Też bym ją chciała. Ale przy tej cenie - no way. Więc szukam dalej. Ona i tak jest stosunkowo niedroga (w porównaniu do innych oryginalnych lamp) Najtaniej znalazłam za 1,2tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 04.01.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 ogrodzenie, brama - super! furtka wygląda pięknie - gratuluję... kominek i ponacinane forniry wyszły też bardzo dobrze (pozdrawiam projektantkę ). Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts