Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Posty do Anuli

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć madeleine, ten fornir powtórzy się jeszcze w kilku miejscach - zdjęcia wkleję, jak już będzie komplet:)

Dom z grubsza ogarnięty. Przydałoby się jeszcze sporo rzeczy - wypoczynek, oświetlenie, zabudowy w paru miejscach, cały gabinet, rolety... Ale nie ma kasy. Musimy ciułać na taras.

Organizuję życie na nowo - Pani do sprzątania, opiekunka, żłobek, moje dojazdy na drugi koniec miasta;), praca - póki co idzie nieźle. Mam nadzieję, że podołam;)

no żartuję sobie :p

Ale fakt że musiałam robić zawsze szybki research, trzymać na wodzy ciekawość. Teraz nie odpuszczę. Godzinę rezerwuję na samo oglądanie :lol:

A u mnie właśnie zawisła Tolomeo z CF. Mąż wyciera dołączonymi do zestawu specjalnymi rękawiczkami. Ładne kurcze te rzeczy od nich są :rolleyes:

I pomyśleć że przed budową nigdy nic nieoryginalnego nie kupiłam. Nawet filmy z netu nie ściągnęłam. Popsułam się :no:

no żartuję sobie :p

Ale fakt że musiałam robić zawsze szybki research, trzymać na wodzy ciekawość. Teraz nie odpuszczę. Godzinę rezerwuję na samo oglądanie :lol:

A u mnie właśnie zawisła Tolomeo z CF. Mąż wyciera dołączonymi do zestawu specjalnymi rękawiczkami. Ładne kurcze te rzeczy od nich są :rolleyes:

I pomyśleć że przed budową nigdy nic nieoryginalnego nie kupiłam. Nawet filmy z netu nie ściągnęłam. Popsułam się :no:

Siedź ile chcesz, możesz nawet nocować:)

Dom z grubsza ogarnięty. Przydałoby się jeszcze sporo rzeczy - wypoczynek, oświetlenie, zabudowy w paru miejscach, cały gabinet, rolety... Ale nie ma kasy. Musimy ciułać na taras.

Organizuję życie na nowo - Pani do sprzątania, opiekunka, żłobek, moje dojazdy na drugi koniec miasta;), praca - póki co idzie nieźle. Mam nadzieję, że podołam;)

z jednej strony współczuję, z drugiej zazdroszczę wyrwania się z domu do pracy :) Kto ma podołać, jak nie Ty...

Też mnie to czeka...

a z meblami rozumiem. Aż za dobrze. Wszędzie straszą kable na lampy, a najgorsze są książki w kartonach, bo biblioteki nie ma. W sypialni mam jedynie bardzo nastrojowe ledy, bo się nie mogę na nic zdecydować na sufitową lampę. Chyba najpierw kupię kinkiety, bo te przynajmniej wybrane...

Dobrze, że taras dopiero wiosną będzie trzeba.

Siedź ile chcesz, możesz nawet nocować:)
Ania , bo ja chyba też wpadnę do ciebie jak bede u Moni na wiosnę.:welcome:

kominek super . zresztą u ciebie bezkrytycznie wszystko mi sie podoba.

no ale te buty nie wierzę ,że pozwoliłaś im pląsac w tym po swoich podłogach:P bedziesz miala teraz walkę z tymi rysami. myślę ,że odstawisz na potem , bo chyba jakieś cyklinowanie, ewentualnie na plamy papier ścierny i potem olej.