Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Posty do Anuli

Recommended Posts

No właśnie dlatego napisałam, że z wiatrołapem czy bez - nie ma większego znaczenia. No może takie, że po zamknięciu drzwi zostawiasz syf w tym małym pomieszczeniu

U mnie z kostką dużo lepiej nie będzie, bo przecież teraz idzie się po płycie a przed ogrodzeniem asfalt

Myślałam że znalazłaś jakiś patent i podsuniesz (elegancki chodniczek or sth ... są*takie? ;))

Gdzie jeździsz na większe zakupy jedzeniowe ? ;)

monia ja mam przed domem wycieraczkę wpuszczoną w kostkę . aw domu duży chodniko- dywanik. na nim zostawiamy buty. a w garażu wycieraczkę przy wejściu do holu. tam zdejmujemy buty.

zrobię zdjecia u siebie po obiadku

• Odpowiedzi 5,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oczywiście jest zachlapane.

Ja mam baterię wannową na płytce chromowanej. Tak jak Twoje lustro: "oczywiście jest zachlapana" ;) Ale kurcze, ładna jest ... :lol:

A skoro nawet mój mąż wyciera ją po myciu na błysk, to musi się w domu faktycznie podobać :lol2:

A forniry - muszę to zobaczyć na żywo. Znów mam wrażenie że urok nie jest oddany na zdjęciach nawet w połowie

Anula, cieszę się, że zrobiłaś podsumowanie ekip. Ja buduję na odległość i mam spory kłopot ze znalezieniem fachowców z referencjami od wiarygodnych osób. Ale też i mnie jest trudno jeździć "na oględziny" z Warszawy na Śląsk. Tym bardziej jestem łasa na wszelkie kontakty :)

Proszę, daj mi zatem namiary na ekipy ze Śląska:

- zakład kamieniarski ""Dulemba

- ekipa do wykończeniówki (w zasadzie interesuje mnie już tylko płytkarz i malarz, ale chętnie wezmę ofertę od kogoś poleconego, kogo efekty pracy mogę choć na zdjęciach pooglądać)

- parkieciarze AM Parkiet

i może jeszcze na wszelki wypadek do stolarza od mebli kuchennych z Lublina (dojechał do W-wy to może, w razie potrzeby, i do Gliwic dojedzie :)).

Gdybyś mogła zrobić w kilku słowach komentarz do każdej z tych ekip - byłabym Ci bardzo wdzięczna.

Masz zapchaną skrzynkę PW, więc piszę tutaj i podaję mój mail: [email protected]

Z góry bardzo dziękuję :)

Ja mam baterię wannową na płytce chromowanej. Tak jak Twoje lustro: "oczywiście jest zachlapana" ;) Ale kurcze, ładna jest ... :lol:

A skoro nawet mój mąż wyciera ją po myciu na błysk, to musi się w domu faktycznie podobać :lol2:

A forniry - muszę to zobaczyć na żywo. Znów mam wrażenie że urok nie jest oddany na zdjęciach nawet w połowie

własnie to samo pomyślałam jak oglądałam zdjęcia Anuli :yes:

Anula, dobre i rzetelne podsumowanie. W mojej ocenie oczekiwałaś od ekip normalnego, profesjonalnego podejścia i przykre, że jedynie co 3 takie warunki spełniła. Szczególnie, że nie brałaś ich z "ogłoszenia na słupie".

Jeszcze raz moje gratulacje za całokształt.

Gratuluję przeprowadzki i pięknych wnętrz. Czekam jeszcze na zdjęcia jadalni.

Jedynym pomieszczeniem, które do mnie nie przemawia jest czarna łazienka. Oczywiście jest stylowa ale to po prostu nie mój klimat. I jeśli mam być szczera trochę ta biała umywalka i WC za bardzo odstaje od czarnej reszty.

Mam nadzieję, że jeszcze od czasu do czasu będziesz pokazywała jak dom sie zmienia. Pozdrawiam

Dzięki wszystkim!

dakula, niestety zdjęcia czarnej łazienki nie oddają jej klimatu - w pomieszczeniu jest naprawdę ciemno i nie potrafię zrobić dobrych zdjęć. Jest fajna, klimatyczna, do tego leci muza z głośnika w suficie - znajomi są zachwyceni i idealnie sprawdza się na imprezach:) I o to chodziło:)

PS> Nikt się nie dobija i chwała im za to ;)

Dzięki wszystkim!

dakula, niestety zdjęcia czarnej łazienki nie oddają jej klimatu - w pomieszczeniu jest naprawdę ciemno i nie potrafię zrobić dobrych zdjęć. Jest fajna, klimatyczna, do tego leci muza z głośnika w suficie - znajomi są zachwyceni i idealnie sprawdza się na imprezach:) I o to chodziło:)

to rozwiązanie idealne nie tylko na imprezy - żeby posłuchać muzy w trakcie kąpieli muszę ją rozwalić na cały regulator albo targać jakiś odtwarzacz do łazienki... brak głośników w łazienkach to jedna z tych rzeczy na liście "szkoda, że nie mamy"...

PS> Nikt się nie dobija i chwała im za to ;)

to kwestia czasu ;)

Ania przemilczałaś ekipę od balustrad - znaczy nie zasługują ani na polecenie ani na obgadanie;)?

Ciężko z tym tematem, bo z jednej strony niby wszystko super i przez pierwsze miesiące byłam zachwycona, a ostatnio trochę dali ciała i strasznie długo czekałam na balustrady... i jeszcze nie jest skończone... Chyba mają jakiś słabszy okres. W sumie jest OK.