monika996 07.01.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 No właśnie dlatego napisałam, że z wiatrołapem czy bez - nie ma większego znaczenia. No może takie, że po zamknięciu drzwi zostawiasz syf w tym małym pomieszczeniu U mnie z kostką dużo lepiej nie będzie, bo przecież teraz idzie się po płycie a przed ogrodzeniem asfalt Myślałam że znalazłaś jakiś patent i podsuniesz (elegancki chodniczek or sth ... są*takie? ) Gdzie jeździsz na większe zakupy jedzeniowe ? monia ja mam przed domem wycieraczkę wpuszczoną w kostkę . aw domu duży chodniko- dywanik. na nim zostawiamy buty. a w garażu wycieraczkę przy wejściu do holu. tam zdejmujemy buty. zrobię zdjecia u siebie po obiadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 07.01.2012 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Aniu czy umywalka w czarnej łazience jest wygodna w użyciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 07.01.2012 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 z tymi parapetowymi schowkami i widokiem z okna naprawdę super. I miałam podobne odczucia jak Monsanbia no może nie, żeby od razu zostać Twoją córką, ale żeby przysiąść przy tym oknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.01.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Wiszą, nie pokazywałam? Aniu rewelacyjny klimat... -) Klubowa łazienka wyszła BOSKO! A jak się sprawdza lustro przy umywalce..? Fornirowy panel pod TV - super patent. O schodach już nie wspomnę, bo straaasznie mi się podoba połączenie szkła z fornirem! PIĘKNIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 07.01.2012 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Aniu czy umywalka w czarnej łazience jest wygodna w użyciu? Pewnie są wygodniejsze:) Ja jej używam sporadycznie, bo stoi w łazience gościnnej. W rodzinnej bym takiej nie dała. A jak się sprawdza lustro przy umywalce..? Oczywiście jest zachlapane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.01.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Oczywiście jest zachlapane. Ja mam baterię wannową na płytce chromowanej. Tak jak Twoje lustro: "oczywiście jest zachlapana" Ale kurcze, ładna jest ... A skoro nawet mój mąż wyciera ją po myciu na błysk, to musi się w domu faktycznie podobać A forniry - muszę to zobaczyć na żywo. Znów mam wrażenie że urok nie jest oddany na zdjęciach nawet w połowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merenwen 07.01.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Anula, cieszę się, że zrobiłaś podsumowanie ekip. Ja buduję na odległość i mam spory kłopot ze znalezieniem fachowców z referencjami od wiarygodnych osób. Ale też i mnie jest trudno jeździć "na oględziny" z Warszawy na Śląsk. Tym bardziej jestem łasa na wszelkie kontakty Proszę, daj mi zatem namiary na ekipy ze Śląska: - zakład kamieniarski ""Dulemba - ekipa do wykończeniówki (w zasadzie interesuje mnie już tylko płytkarz i malarz, ale chętnie wezmę ofertę od kogoś poleconego, kogo efekty pracy mogę choć na zdjęciach pooglądać) - parkieciarze AM Parkiet i może jeszcze na wszelki wypadek do stolarza od mebli kuchennych z Lublina (dojechał do W-wy to może, w razie potrzeby, i do Gliwic dojedzie ). Gdybyś mogła zrobić w kilku słowach komentarz do każdej z tych ekip - byłabym Ci bardzo wdzięczna. Masz zapchaną skrzynkę PW, więc piszę tutaj i podaję mój mail: [email protected] Z góry bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.01.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Ja mam baterię wannową na płytce chromowanej. Tak jak Twoje lustro: "oczywiście jest zachlapana" Ale kurcze, ładna jest ... A skoro nawet mój mąż wyciera ją po myciu na błysk, to musi się w domu faktycznie podobać A forniry - muszę to zobaczyć na żywo. Znów mam wrażenie że urok nie jest oddany na zdjęciach nawet w połowie własnie to samo pomyślałam jak oglądałam zdjęcia Anuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 07.01.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Anula, dobre i rzetelne podsumowanie. W mojej ocenie oczekiwałaś od ekip normalnego, profesjonalnego podejścia i przykre, że jedynie co 3 takie warunki spełniła. Szczególnie, że nie brałaś ich z "ogłoszenia na słupie". Jeszcze raz moje gratulacje za całokształt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 07.01.2012 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Zdjęcie ze schodami piękne! Szkoda, że w prawie każdym zawodzie wszystko to co napisała Ania to standard ... a w budowaniu i wykańczaniu chlubne wyjątki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.01.2012 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Anula, jeśli do Ciebie magazyny wnętrzarskie jeszcze nie dobijają się o sesję, to jakichś kiepskich researcherów mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 08.01.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 pewnie dobijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.01.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 anula bardzo fachowe podsumowanie. i z reszta innego się nie spodziewałam/ a wszystko wyszło jak w wizualkach/forniry piękne lazienka klubowa ma klimat:) tak miało być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 08.01.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Gratuluję przeprowadzki i pięknych wnętrz. Czekam jeszcze na zdjęcia jadalni. Jedynym pomieszczeniem, które do mnie nie przemawia jest czarna łazienka. Oczywiście jest stylowa ale to po prostu nie mój klimat. I jeśli mam być szczera trochę ta biała umywalka i WC za bardzo odstaje od czarnej reszty.Mam nadzieję, że jeszcze od czasu do czasu będziesz pokazywała jak dom sie zmienia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 08.01.2012 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Dzięki wszystkim! dakula, niestety zdjęcia czarnej łazienki nie oddają jej klimatu - w pomieszczeniu jest naprawdę ciemno i nie potrafię zrobić dobrych zdjęć. Jest fajna, klimatyczna, do tego leci muza z głośnika w suficie - znajomi są zachwyceni i idealnie sprawdza się na imprezach:) I o to chodziło:) PS> Nikt się nie dobija i chwała im za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.01.2012 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Dzięki wszystkim! dakula, niestety zdjęcia czarnej łazienki nie oddają jej klimatu - w pomieszczeniu jest naprawdę ciemno i nie potrafię zrobić dobrych zdjęć. Jest fajna, klimatyczna, do tego leci muza z głośnika w suficie - znajomi są zachwyceni i idealnie sprawdza się na imprezach:) I o to chodziło:) to rozwiązanie idealne nie tylko na imprezy - żeby posłuchać muzy w trakcie kąpieli muszę ją rozwalić na cały regulator albo targać jakiś odtwarzacz do łazienki... brak głośników w łazienkach to jedna z tych rzeczy na liście "szkoda, że nie mamy"... PS> Nikt się nie dobija i chwała im za to to kwestia czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 08.01.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Jeśli wam sie podoba to najważniejsze I jestem pewna, że na żywo wszystko wygląda jeszcze lepiej. A i jeszcze jedno. Jestem zachwycona tapetą, która wybrałaś dla synka, już nawet znalazłam sklep, który ją sprzedaje. Mam nadzieję, że się nie obrazisz jeśli ten pomysł odgapię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.01.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ania przemilczałaś ekipę od balustrad - znaczy nie zasługują ani na polecenie ani na obgadanie;)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.01.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 A i jeszcze jedno. Jestem zachwycona tapetą, która wybrałaś dla synka Ooo tak, tapeta jest super! A na żywo? Jeszcze bardziej. Szczególnie tam, na tej wielkiej ścianie I pomyśleć że byłam jej przeciwniczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 08.01.2012 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ania przemilczałaś ekipę od balustrad - znaczy nie zasługują ani na polecenie ani na obgadanie;)? Ciężko z tym tematem, bo z jednej strony niby wszystko super i przez pierwsze miesiące byłam zachwycona, a ostatnio trochę dali ciała i strasznie długo czekałam na balustrady... i jeszcze nie jest skończone... Chyba mają jakiś słabszy okres. W sumie jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts