aga.jes 08.01.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Witaj,chciałam Cię zapytać o jakość tapety Ferm Living (z pokoju synka). Wybieram właśnie tapetę do pokoju dziecięcego, znalazłam jednak niepochlebna opinię o tapetach tej firmy: Może wzory ładne, ale jakość katastroficzna .Lekkie przetarcie wilgotną szmatką i blakną . Czy mogłabyś się jakoś ustosunkować do tej opinii? Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 08.01.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Aniu gdzie kupiłas te oświetlenie do czarnej łazienki?Mauzyczka w łazience to jest to:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 08.01.2012 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 aa.jes póki co nie zauważyłam nic niepokojącego, ale nie tarłam jej szmatką Przetestuję w wolnej chwili i dam znać. mariomili, allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anawii 09.01.2012 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Witam Jestem nowiciuszem w pisaniu :)W czytaniu nie... Mam nadzieję,że się nauczę Od kilku dni siedzę i czytam twój dziennik budowy.Gratuluje pieknego domu !!!! My dopiero robimy projekt indywidualny,jesteśmy na etapie rozmieszczania okien,pozwoliłam sobie na prv-a napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 09.01.2012 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 anawii, odpisałam, przepraszam, że nie pomogę - załóż Dziennik Budowy, będzie łatwiej. Skoro jesteś na etapie projektu, jeszce wielokrotnie przyda Ci się pomoc forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anawii 09.01.2012 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Żadna z Was nie brała pod uwagę ogrzewania nadmuchowego?Coś takiego http://www.polskikomfort.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 09.01.2012 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Anawii, najlepiej spytaj w wątku poświęconym ogrzewaniu albo skorzystaj z wyszukiwarki: http://forum.muratordom.pl/search.php?searchid=3613495 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anawii 09.01.2012 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Anawii, najlepiej spytaj w wątku poświęconym ogrzewaniu albo skorzystaj z wyszukiwarki: http://forum.muratordom.pl/search.php?searchid=3613495 Dzięki Spirea,temat jest mi znany,ale wiecej to mojej 2 połówce, ale on tutaj nie usiądzie i się nie wypowie Pytałam dlaczego nikt z piszących tutaj nie brał pod uwagę takiego ogrzewania,to nie jest żadna nowość a podobno ciekawie się ma co do kosztów za ogrzewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 09.01.2012 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 JA brałam pod uwagę, ale na prawdę nie pamiętam już dlaczego zrezygnowałam Czy do tego potrzebujesz osobno grzejników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anawii 09.01.2012 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 anawii, odpisałam, przepraszam, że nie pomogę - załóż Dziennik Budowy, będzie łatwiej. Skoro jesteś na etapie projektu, jeszce wielokrotnie przyda Ci się pomoc forumowiczów. Anula nie ma problemu. Ja mam problem z wklejaniem fotek No i nieśmiała jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anawii 09.01.2012 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 JA brałam pod uwagę, ale na prawdę nie pamiętam już dlaczego zrezygnowałam Czy do tego potrzebujesz osobno grzejników? Przy tym ogrzewaniu nie ma wogóle grzejników,ciepło jest rozprowadzane kanałami nadmuchowo.W miejscach gdzie się by chciało miec grzejnik jest nieduża kratka,może być w podłodze lub w suficie,to zależy którędy będą szły te kanały.Ciepło daje nagrzewnica umieszczona w kotłowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.01.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 (edytowane) Ten system ogrzewania o którym piszecie ma chyba Analiena na forum.http://forum.muratordom.pl/showthread.php?162301-Dziennik-wykańczania-Analieny Edytowane 9 Stycznia 2012 przez mayland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.01.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 anawil, fajnie fajnie, ale ....my się*intresowaliśmy tym rozwiązaniem i odpadło, kurz w domu niesamowity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 09.01.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Anula mam pytanie odnośnie ogrzewania podłogowego - jak oceniasz jego wydajność? Czy przy tak dużych przeszkleniach jakie posiadasz ogrzewanie podłogowe "daje radę" , czy masz może wspomagająco przy oknach konwektory czy tylko wszędzie samą podłogówkę? pozdrawiam i życzę miłego mieszkania w pięknym domu:)M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 09.01.2012 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Moni_ta - póki co jest OK. W domu mamy 21 stopni, podłoga jest przyjemna - nawet nie ciepła - jestem zdziwiona, bo wyobrażałam sobie, że podłoga będzie ciepła (dotychczas miałam podłogówkę elektryczną w łazience i zawsze była ciepła). A tutaj jest po prostu przyjemna, nie lodowata. Jedyny minus to zimno w dwóch pokojach, ale one są specyficzne, bo poza kilkoma dużymi oknami mają jeszcze po 3 ściany zewnętrzne i jeden ma stropodach, a drugi nieogrzewany garaż pod sobą, no i w jednym przebywamy tylko w nocy (sypialnia), a w drugim wcale, bo to gościnny... Jest w nich jakieś 18 stopni. Wszystko okaże się tak na prawdę jak przyjdzie prawdziwa zima. Już wiem, że błędem był nieorzewany garaż i ignorancja odnośnie izolacji bramy garażowej - mamy tam spore ubytki ciepła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 09.01.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Anula dzięki za odpowiedz, ale mam pytanie czy masz tylko ogrzewanie podłogowe czy również konwektory przy oknach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.01.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Strasznie jestem ciekawa ile płacicie za prąd przy tym ogrzewaniu. Pompa ciepła to przecież pożeracz, do tego gotujecie na elektryce ...Opowiesz mi wszystko jak będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 09.01.2012 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Anula dzięki za odpowiedz, ale mam pytanie czy masz tylko ogrzewanie podłogowe czy również konwektory przy oknach? Tylko podłogówka Monia, straszna sprawa - nasze spotkanie stoi pod znakiem zapytania, odezwę się jutro/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.01.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Monia, straszna sprawa - nasze spotkanie stoi pod znakiem zapytania, odezwę się jutro/ Ale chyba nic się nie stało? Straszna sprawa? Nie strasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.01.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 no własnie Ania nie strasz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts