anula05 16.01.2012 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Masz rację, skonczmy już tę dyskusję, bo fatalnie się czuję jak nie mam o czymś wiedzy, a się wymądrzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.01.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Siedziałam i się głowiłam skąd wzięła się kwota 740zł/m-c wyliczona przez Anulę (bo mnie wychodziło 200coś) Wieeem już, dodałaś sumę kWh do kwoty rocznego zużycia, które podała Alicja Głowiłam się bo nie lubię jak mi się*nie zgadza matematyka I teraz wszyscy powiedzą, że monia nie ma co robić Alicja, podpisuj tę umowę! Skoro facet bierze to na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.01.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Anula piękna inspiracja na następny dom. i kolor okien czarny, albo 7016;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 16.01.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Tylko gdyby nie ten polski klimat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 16.01.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Siedziałam i się głowiłam skąd wzięła się kwota 740zł/m-c wyliczona przez Anulę (bo mnie wychodziło 200coś) Wieeem już, dodałaś sumę kWh do kwoty rocznego zużycia, które podała Alicja Głowiłam się bo nie lubię jak mi się*nie zgadza matematyka I teraz wszyscy powiedzą, że monia nie ma co robić Alicja, podpisuj tę umowę! Skoro facet bierze to na siebie Mnie się tez nie zgadzało w obliczeniach Tak właśnie sobie z małżem myślimy, żeby taką umowę podpisać. Facet sam ją zaproponował . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.01.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 i kolor okien czarny, albo 7016;) i kolor sofy jak mojej Nie pasują mi do bryły domu te zaokrąglone narożniki barierek na górze. Poza tym mogłabym taki domek mieć Z tym jeziorkiem i górami za oknem w pakiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 16.01.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Dom piękności, zgadzam się.I z Salikiem też się zgadzam, ale popatrzeć, oko nacieszyć zawsze można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 16.01.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Mieszane, ale głównie grzejniki... termometr stoi daleko i poza zasięgiem słońca itp więc wskazuje temp. pomieszczenia bez przekłamań. Echhhhhhhh widać taki już mój urok. może coś z mieszaczem nie ok? gdzieś czytałam o komforcie cieplnym przy różnych źródłach ogrzewania, że tak może być, jak odczuwasz. Ja z kolei mam 22 stopnie w domu, więc dzieci najchętniej biegałyby na golasa, bo dotychczas to bliżej 19-20 mieliśmy. A ja bym najchętniej jeszcze podgrzała... tyle, że pewnie sama zostałabym w domu, bo reszta rodziny uciekłaby na dwór spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 16.01.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Basia - no nic, to chyba mężowi nie wytłumaczysz. Ale że nie trafia do niego argument że podgrzanie większej ilości wody kosztuje więcej, tego nie rozumiem Tylko potem nie marudź że masz duże rachunki Salik, no ja to rozumiem, ale nie jestem w stanie mu tego przetłumaczyć .... Tzn tak, tłumaczy mi, że owszem kosztuje więcej, ale tylko za pierwszym razem, przy nagrzewaniu. Jako przykład podaje mi, że mam dwa czajniki z wodą i że obydwa po zagotowaniu wody stygną dokładnie tak samo... Ehhh... chyba odpuszczam temat. Nie znam się na tym. Mąż będzie płacił rachunki za prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 16.01.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Dom ze zdjęcia super, choć balkony - pomyłka.Anula, jestem ciekawa Twojego harmonogramu budowy i założeń dot. budżetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.01.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Dom ze zdjęcia super, choć balkony - pomyłka. widzę że się zgadzamy Madeleine, ludzie są*jednak różni. Ja przy 22 się*męczę. Jak siedzę jest OK, ale jak przychodzi mi coś*robić - leje się ze mnie Natomiast 24 - tego sobie nie wyobrażam. Tofee, muszę to sprawdzić u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 16.01.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Hej, mam 3 różne, wieszaliśmy na różne sposoby, ale ostatecznie wyrównaliśmy do poziomu klosza. Światło jest mocno żółte:) Ja mam poza nimi oczko nad prysznicem i 3 halogeny po 50 W, ale palimy albo te albo te. Klimat jest raczej klubowy, nie jest to światło do malowania się na pewno:) Anula, wracam jeszcze do lamp w klubowej łazience. Czy oczko nad prysznicem i halogeny masz w czarnych czy białych obudowach? W którym miejscu na suficie masz te halogeny 50W? Próbowałam znaleźć na projekcie, ale nie widzę Mamy ustalony układ dolnej łazienki - ciekawa jestem Waszych reakcji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 17.01.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Madeleine, ludzie są*jednak różni. Ja przy 22 się*męczę. Jak siedzę jest OK, ale jak przychodzi mi coś*robić - leje się ze mnie Natomiast 24 - tego sobie nie wyobrażam. Tofee, muszę to sprawdzić u Ciebie wiem wiem. Rano wstałam i doszłam do wniosku, że napalę w kominku, żeby było nastrojowo (no i jak palę w kominku, to mniej gazu zużywam, nie?), a mąż się na mnie obraził, bo i tak jest 22 stopnie i mu gorąco. I jak w tych warunkach wprowadzać atmosferę porannego seksu oralnego, który postuluje Salik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 17.01.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Trzeba mu było zasugerować żeby się rozebrał jak mu gorąco Ale Ty jesteś kochana żona, jak wstajesz rano przed mężem, coby napalić w kominku! I pewnie kanapki mu do pracy przygotowujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.01.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Tylko gdyby nie ten polski klimat... dlaczego???? u mojej mamy takie przeszklenia są . i kolor sofy jak mojej Nie pasują mi do bryły domu te zaokrąglone narożniki barierek na górze. Poza tym mogłabym taki domek mieć Z tym jeziorkiem i górami za oknem w pakiecie Monia a widzisz , tego nie zauważyłam. idę oblookać a z tymi barierkami dla mnie też nieporozumienie. tam szkło by się przydało, od razu dom nabrał by lekkości. Anula jak bedziesz w pracy zajrzyj:p wiem wiem. Rano wstałam i doszłam do wniosku, że napalę w kominku, żeby było nastrojowo (no i jak palę w kominku, to mniej gazu zużywam, nie?), a mąż się na mnie obraził, bo i tak jest 22 stopnie i mu gorąco. I jak w tych warunkach wprowadzać atmosferę porannego seksu oralnego, który postuluje Salik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 17.01.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Trzeba mu było zasugerować żeby się rozebrał jak mu gorąco Ale Ty jesteś kochana żona, jak wstajesz rano przed mężem, coby napalić w kominku! I pewnie kanapki mu do pracy przygotowujesz? zasugerowałam, ale wyszedł. Chyba mu biegające dzieci przeszkadzały. Ale aż taka kochana nie jestem, on już w kurtce był i do pracy wychodził, kiedy się obudziłam i wstałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adass 17.01.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 wszyscy o pompie , wiec ja szybciutko bo uwazam ze nawet 1000zl miesiecznie za taki metraz to taniocha ,jak bedzie jeszcze taniej to tylko gratulujewidze ze Eamesy wjechaly i wygladaja na oryginaly ,tak jest faktycznie czy jakies dobre inspiracje kupilas ? podziel sie wiedza ,cena i linkiem .z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 17.01.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Anula I co ze spotkaniem sąsiedzkim? Jestem baaardzo ale to baaaaaardzo ciekawa Twojego harmonogramu budowy.... Myślę że może to być dla mnie baaaaardzo przydatne No i o czym pamiętać przy budżetowaniu.... Napisz napisz Ja już teraz jestem poza budżetem taki ze mnie planista pa pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anawii 17.01.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Anula możesz napisać co masz na schodach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 17.01.2012 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Anula, wracam jeszcze do lamp w klubowej łazience. Czy oczko nad prysznicem i halogeny masz w czarnych czy białych obudowach? W którym miejscu na suficie masz te halogeny 50W? Próbowałam znaleźć na projekcie, ale nie widzę Sufit biały, oczko białe, halogeny - oprawy wpuszczone w sufit bez ramek, białe. Są trzy w osi drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts